Μοιράσου το με τους φίλους σου

 Vladimir Putin

Η ημερομηνία γέννησης που θεωρείται η πιο πιθανή για τον Βλαδήμηρο Πούτιν είναι η 7/10/1952 στις 09.30 πμ στην Αγία Πετρούπολη. Ο πρόεδρος της Ρωσίας ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού έχει ωροσκόπο Σκορπιό και Σελήνη στους Διδύμους. Είναι λοιπόν ένας εξισορροπιστής με σκληρό πρόσωπο και μία έμφυτη περιέργεια για τα πάντα αλλά και μία ιδιαίτερη υψηλή συναισθηματική ευφύια . Η πολυαστρία στο ζώδιο του Ζυγού και στον 12 οίκο δείχνει ότι ειδικείευται στις παρασκηνιακές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Το γενέθλιο τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού χτυπάει τον Ήλιο του δίνοντας του τεράστιο ψυχικό και σωματικό αυτοέλεγχο κάτι που τον καθιστά ικανό να προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε συνθήκη. Όμως όταν ο αυτοέλεγχος υποχωρήσει έχει μεγάλες συναισθηματικές εκρήξεις που μπορούν να οδηγήσουν ακόμη και στην βία. Ο Πλούτωνας, μοντέρνος κυβερνήτης του χάρτη του, βρίσκεται σε σύνοδο με το Μεσουράνημα χαρίζοντας του μοναδικά οργανωτικά πλεονεκτήματα αλλά και κάνοντας τον εμμονικό με την εξουσία και τη δύναμη. Η Ν. Δεσμός της Σελήνης επίσης σε σύνοδο με το Μεσουράνημα του τον φέρνει με ένα δραματικό τρόπο στο προσκήνιο. Οι δύο πιο πάνω σύνοδοι παίρνουν επικές διαστάσεις από το τετράγωνο που τους παραχωρεί ο Δίας από τον Ταύρο και τον 7ο οίκο. Άρα οι σύμμαχοι, οι συνεργάτες αλλά και οι φανεροί εχθροί του είναι αυτοί που θα τον βοηθήσουν ν’ ανεληχθεί και να εκπληρώσει τη γενέθλια υπόσχεση του. Οι θέσεις της Αφροδίτης και του Άρη τον κάνουν να επιθυμεί δυνατά και να ρίχνεται με όλες του τις δύναμεις στο παιχνίδι της κατάκτησης. Αυτό είναι ένα σύντομο αστρολογικό προφίλ του Βλαντιμίρ Πούτιν που έχει βάλει φωτιά στον πλανήτη.

PUTIN

Πάμε όμως να δούμε τις επιρροές που δέχεται αυτό το διάστημα και που θα τον οδηγήσουν στο σύντομο μέλλον. Το πρώτο που πέφτει στην αντίληψη μου είναι ότι η προοδευτική Σελήνη του Προέδρου Πούτιν βρίσκεται από τις αρχές του 2020 σε Βαλσαμικό στάδιο, άρα είναι στο τέλος ενός κύκλου ζωής 29 ετών. Αυτό σημαίνει ότι κλείνει υποθέσεις και ολοκληρώνει ότι έβαλε στόχο πριν 30 σχεδόν χρόνια. Η Βαλσαμική φάση έγινε στο ζώδιο του Σκορπιού που επίσης συμβολίζει το θάνατο και το τέλος προκειμένου να μπούμε σε ένα νέο κύκλο. Άρα ο Πούτιν κλείνει τις εκκρεμότητες του και ξεκαθαρίζει το τοπίο πριν ξεκινήσει τον επόμενο κύκλο του.

 Από απόκληση η προοδευμένη Σελήνη του βρίσκεται Εκτός Ορίων κάτι που προκαλεί ενέργειες πέρα από τα συνηθισμένα αλλά και απομόνωση. Επίσης βρίσκεται επάνω στον γεννέθλιο Άρη άρα και η αντιδράσεις του υπερβολικού από τη φύση του Άρη στον Τοξότη παίρνουν επίπλεον διάσταση.

Μέχρι στιγμής λοιπόν αντιλαμβανόμαστε ότι ο Πρόεδρος Πούτιν βρίσκεται σε μία μεταβατική φάση της ζωής του κατά την οποία θέλει να κλείσει ότι υπόλοιπα έχει, να πετάξει ότι δεν του χρειάζεται και να ξεκινήσει κάτι νέο με τρόπο όμως όχι απαραίτητα ενδεδειγμένο. Αυτό φυσικά δεν πρόκειται να γίνει μέσα σ’ ένα σύντομο χρονικό διάστημα αλλά στα επόμενα χρόνια τα οποία δεν θα είναι εύκολα για τον δυνατότερο άντρα της Ρωσίας.

Οι διελεύσεις είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικές για την συνέχεια στο άμεσο μέλλον, με κάποιες από αυτές να είναι ιδιαίτερα σκληρές.

 

Ο Κρόνος μέσα από τον Υδροχόο και στο 4ο σπίτι του πρόεδρου θα αντιπαρατεθεί με τον γενέθλιο Πλούτωνα, το Μεσουράνημα, και το Ν.Δέσμο ενεργοποιώντας ταυτόχρονα τον Δία από τον Ταύρο. Όλη αυτή η τεράστια δυναμική λοιπόν που βγάζει ο χάρτης του Πούτιν και τον έχει κάνει τον ισχυρότερο άντρα της Ρωσίας και έναν από τους ισχυρότερους του κόσμου έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Κρόνο. Ο Κρόνος είναι αυτός που βάζει τα όρια, τους περιορισμούς και αυτός που μας υποχρεώνει να πληρώσουμε τον λογαριασμό. Έρχεται λοιπόν μέσα από τον 4ο οίκο (χώρα, ρίζες, οικογένεια) και τον υποχρεώνει ν’ αξιολογήσει και ν’ αξιολογηθεί για τα τελευταία δεκατέσσαρα χρόνια. Τα δύσκολα λοιπόν για τον Πρόεδρο Πούτιν δεν θα έρθουν από τη Δύση ούτε από κανένα άλλο κράτος. Θα έρθουν από τη Ρωσία ίσως και από την ίδια του την ομάδα, αυτούς που θεωρεί οικογένεια. Η μεγάλη αυτή πίεση θα διαρκέσει μέχρι και τις αρχές του 2023 και θα υπάρξουν αρκετές διακυμάνσεις κατά την περίοδο της ισχύς της. Το σίγουρο είναι ότι η αντίδραση του Πούτιν δε θα είναι τυπική, θα είναι υπερβολική και τα κτυπήματα που ο ίδιος θ’ ανταποδίδει κάθε φορά που θα δέχεται ένα, θα είναι μεγαλύτερα και σκληρότερα.

Η ιστορία αυτή έχει ξεκινήσει από το Φεβρουάριο του 2007 όταν ο Κρόνος έκανε σύνοδο με τον σχηματισμό Πλούτωνα/Μεσουράνηματος/Β.Δ./Δία, στην τότε ομιλία του στη Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου όπου έθεσε τα όρια της Μόσχας σε σχέση με την επέκταση του ΝΑΤΟ. Την επόμενη χρονιά το 2008 και αφού η ΗΠΑ πρότειναν τη Γεωργία για μέλος του ΝΑΤΟ εισέβαλε στην χώρα και αναγνώρισε την αυτονομία της Νότιας Οσετίας και της Αμπχαζίας. Τώρα 14 χρόνια μετά με τον Κρόνο σε αντίθεση βρισκόμαστε στην κορύφωση αυτής της κατάστασης. Η Ρωσία έχει διανύσει μεγάλη διαδρομή από τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης και στέκεται δυνατά στα πόδια της, το πρώην μέλος της KGB (Πούτιν) που βίωσε από κοντά την πτώση του τείχους του Βερολίνου και τη διάλυση αυτού που είχε υπηρετήσει, προσπαθεί και πάλι να φτιάξει μία ζώνη ασφαλείας αλλά και να επεκτείνει τη Ρωσία.

Θεωρώ πως από το τέλος του Μαρτίου και μετά τα πράγματα θα δυσκολέψουν για τον Πούτιν και πολλές φορές θα πιστέψουμε ότι έχει αποδυναμωθεί. Όμως η μεγάλη διαπραγματευτική του ικανότητα θα τον βοηθήσει να πείσει και να ξεγλιστρήσει. Το σίγουρο είναι ότι ο δρόμος είναι μακρύς και θα παίξει όλα του τα χαρτιά. Όπως αναφέρω και πιο πάνω τα μεγάλα προβλήματα θα δημιουργηθούν μέσα στη χώρα του, τόσο από τις συνθήκες όσο και από τους συνεργάτες του. Το 2023 δε, η απόσταση του από το λαό και το κοινό αίσθημα θα είναι μεγάλη. Επίσης ο Ποσειδώνας σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Άρη του θα τον αποδυναμώσει και δε θα μπορεί να εκπληρώσει τα σχέδια του. Αυτό θα μπορούσε να προκύψει και από φυσική αδύναμη λόγω προηγούμενων δυσμενών συνθηκών. Επίσης τα οικονομικά της χώρας φαίνεται ότι θα αποτελέσουν μεγάλο πονοκέφαλο από το δεύτερο μισό του 2022 και μετά. Πιστεύω μέσα από την αστρολογική οπτική και μελέτη ότι ο Πούτιν είναι ένας άνθρωπος σκληρός που όταν νιώθει εγκλωβισμένος θα κάνει τα πάντα για να ξεφύγει. Οι φετινές επιρροές δημιουργούν ατμόσφαιρα ασφυξίας για τον ίδιο που ευχόμαστε να διαχειριστεί με λογική.

 

Maria Sylla