Επικοινωνία

Στείλε μου το μήνυμα σου για αυτό που θέλεις να μάθεις και θα σου στείλω την απάντηση μου, εφόσον είναι κάτι που μπορώ να κάνω με τα στοιχεία που έχω για εσένα.

Κάνε εγγραφή και στείλε μου το email σου για να λαμβάνεις τα νέα και τις ειδοποιήσεις μου κάθε φορά που υπάρχει κάποιο αστρολογικό φαινόμενο ή νέα δραστηριότητα μου.

 

 Στείλε το μήνυμα σου

Συχνές ερωτήσεις

Τι μελετά η Αστρολογία;

Η Αστρολογία μελετά την επίδραση των 4 εποχών πάνω στα έμβια όντα.

Ποιά η Χρησιμότητα της Αστρολογίας;

Μας βοηθάει να κατανοήσουμε τον εαυτό μας και τον τρόπο που αλληλεπιδρούμε στο περιβάλλον μας, καθώς και να προβλέπουμε την ενεργειακή τάση της εποχής.

Τι είναι Γενέθλιος Χάρτης;

Γενέθλιος Χάρτης είναι η αποτύπωση των θέσεων των πλανητών του Ηλιακού μας Συστήματος κατά την ώρα της γέννησης ενός ατόμου. Σε συνδυασμό με τον ωροσκόπο που μας δείχνει το ανατέλλων άστρο της στιγμής και άλλα μαθηματικά σημεία ή αστεροειδείς συνθέτεται ένα μοναδικό Ουράνιο μοτίβο για τον κάθε άνθρωπο.

Τι είναι η διόρθωση ώρας και πως γίνεται;

Για την Αστρολογία η ακριβής ώρα γέννησης είναι εξαιρετικά σημαντική, αφού κάθε 4 λεπτά της ώρας ο Ζωδιακός μετακινείται μια μοίρα. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν την ακριβή ώρα γέννησης με αποτέλεσμα να επισκέπτονται Αστρολόγους και να μην έχουν σωστά αποτελέσματα. Με την τεχνική της διόρθωσης της ώρας, ο Αστρολόγος μπορεί να προσεγγίσει με μεγάλη ακρίβεια την πραγματική ώρα γέννησης του ατόμου. Αυτό γίνεται σε συνεργασία με τον ενδιαφερόμενο που παραθέτει ημερομηνίες με σημαντικά γεγονότα της ζωής του.

Τι είναι Συναστρία;

Συναστρία είναι η μέθοδος της αντιπαραβολής δύο ή περισσότερων γενέθλιων χαρτών για να μελετήσουμε πως αλληλεπιδρούν τα άτομα μεταξύ τους και να προβλέψουμε πως θα είναι η πορεία της σχέσης τους. Συναστρία μπορούμε να κάνουμε για ερωτικές, επαγγελματικές, οικογενειακές ή άλλες σχέσεις.

Πως θα βρώ το δεκαήμερο που ανήκω;

Κάθε Ζώδιο χωρίζεται σε 3 δεκαήμερα. Ανάλογα την ημερομηνία γέννησης μας ανήκουμε σε ένα από αυτά. Πάτησε εδώ για να μάθεις το δικό σου δεκαήμερο.

Μάθε με όποιο τρόπο θέλεις τα αστρολογικά νέα

Αρθογραφία

Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2024

Ο Ιούνιος ξεκινάει πολύ δυναμικά με το εξαιρετικό τρίγωνο...

Πανσέληνος 24/5 στον Τοξότη

Η Πανσέληνος του Μαΐου στην 3η μοίρα του Τοξότη είναι από τις πιο...

Δίας στους Διδύμους 26/05/24 – 09/06/25

Απο 26 Μαίου του 2024 έως και 9 Ιουνίου του 2025 ο Δίας θα βρίσκεται...

Σύνοδος Δία – Ουρανού στον Ταύρο 21 Απριλίου 2024

Η Σύνοδος Δία - Ουρανού στον Ταύρο στις 21 Απριλίου θεωρείται μία...

Videos

Podcasts

Powered by RedCircle

Κάνε εγγραφή στα σελίδα των καθημερινών μου νέων για να ενημερώνεσαι άμεσα!