Μοιράσου το με τους φίλους σου

Η Έκλειψη Ηλίου στον Κριό γίνεται στην 19η μοίρα του ζωδίου και είναι Ολική. Στις 8 Απριλίου θα καλυφθεί με σκοτάδι ένα σημαντικό κομμάτι των ΗΠΑ κάτι που έχει να συμβεί από το 2017. Α Το φαινόμενο θα είναι πλήρως ορατό από το Μέξικο μέχρι τη Νέα Υόρκη , ωστόσο σε όλο το βόρειο τμήμα της Αμερικανικής Ηπείρου θα έχουν περιστασιακή συσκότιση. Η πόλη με τη μέγιστη διάρκεια θα είναι το Ντάλας στην πολιτεία του Τέξας που θα βιώσει πλήρη συσκότιση για παραπάνω από τέσσερα λεπτά.

Έχουμε λοιπόν μία Νέα Σελήνη άρα και το ξεκίνημα ενός νέου κύκλου στο πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου που αφορά επίσης τα ξεκινήματα αυτό του Κριού. Η συγκεκριμένη έκλειψη είναι η πιο δυνατή της χρονιάς και θα πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στα γεγονότα προκειμένου να εξάγουμε τα συμπεράσματα που μας αφορούν.

Η Έκλειψη Ηλίου γίνεται σε απόλυτη σύνοδο με τον αστεροειδή Χείρωνα ο οποίος συνδέεται στην αστρολογία με τη θεραπεία και τη διδασκαλία. Η τόσο δυνατή συμμετοχή του Χείρωνα στο φαινόμενο δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι θα χρωματίσει την ερχόμενη περίοδο. Ο Κριός είναι το ζώδιο το πολέμου, του μαχητή, των όπλων, της δράσης αλλά και της αντίδρασης. Δεδομένου ότι βιώνουμε μία πολύ σκληρή εποχή με πολλαπλές εστίες πολέμου ανά την υφήλιο το μόνο σίγουρο είναι ότι η συγκεκριμένη Έκλειψη έρχεται για να μας διδάξει. Η οικογένεια Saros στην οποία ανήκει η έκλειψη μιλάει για εφευρετικότητα και λάμψεις ιδιοφυΐας καθώς και δημιουργία ανάγκης για ελευθερία. Σύμφωνα με τη μέθοδο αποσυμβόλισης των ζωδιακών μοιρών Sepharial η μοίρα της Έκλειψης δείχνει περιπετειώδη φύση, πρωτοπορία, επιθετικότητα και εξερεύνηση.

Πιθανά γεγονότα που ενδέχεται να προκύψουν από την επιρροή του φαινομένου είναι η δοκιμή νέων όπλων, η επιχείρηση σε νέους στόχους με νέες μεθόδους, η κατανόηση προβλημάτων που συνεπάγονται της χρήσης των πιο πάνω μέσων, θέματα πυρηνικής ενέργειας θα έρθουν πιο έντονα στο προσκήνιο όπως πχ συζητήσεις για την χρήση τους ή την κατοχή τους. Όμως μπορεί να δούμε και σημαντικά βήματα της επιστήμης και της τεχνολογίας που μπορούν να βοηθήσουν τον άνθρωπο.

Επειδή πάντα οι εκλείψεις εμφανίζονται δύο δύο, πρέπει να συνδέσουμε τις ενέργειες τους. Με την προηγούμενη Σεληνιακή στις 25 Μαρτίου συγκλονίστηκε συναισθηματικά ο κόσμος με την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα, ή την ανθρωπιστική κρίση στα Παλαιστινιακά εδάφη και όλα τα άλλα δραματικά γεγονότα σε τοπικό επίπεδο. Το θετικό σενάριο θα ήταν να συνεργαστούν δυνάμεις καταστολής προκειμένου να σταματήσουν το αιματοκύλισμα, χωρίς τη χρήση όπλων. Να ξεκινήσει μία ουσιαστική συζήτηση για την πολυεπίπεδη βία που μαστίζει τον πολιτισμό μας και να προχωρήσουμε σε πραγματικές λύσεις για το ξερίζωμα των αιτιών που προκαλούν αυτά που έκπληκτοι παρακολουθούμε.

ΗΠΑ

Αυτή η Ηλιακή Έκλειψη είναι πολύ σοβαρή για τις ΗΠΑ που διανύουν προεκλογικό διάστημα και έχουν τις Προεδρικές Εκλογές τους το Νοέμβριο. Θα υπάρξουν πολλές αναταραχές το επόμενο διάστημα στη χώρα που θα ταράξουν τα θεμέλια της. Επίσης τα καιρικά φαινόμενα θα γίνουν ακόμα πιο ισχυρά με αρκετές απώλειες.

Από την Ηλιακή Έκλειψη επηρεάζονται περισσότερο Κριοί/Ζυγοί, Καρκίνοι/Αιγόκεροι και όσοι έχουν Ωροσκόπο, Μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

Κριός

Η Έκλειψη Ηλίου σε στέφει πρωταγωνιστή της περιόδου αφού είσαι το ζώδιο που τη φιλοξενεί. Με περίσσιο θάρρος, αυτοπεποίθηση και δύναμη προχωράς μπροστά και κάνεις επαγγελματικά βήματα τα οποία μπορεί να φοβόσουν να κάνεις μέχρι σήμερα. Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται αυτή την εποχή δεν είναι τόσο εμφανείς και δεν θ’ αποδώσουν άμεσα, όμως είναι ικανές ν’ αλλάξουν το οικονομικό σου status. Προσοχή στη χρήση αιχμηρών ή εύφλεκτων αντικειμένων. Επηρεάζεσαι περισσότερο αν έχεις γεννηθεί 4-14 Απριλίου.

Ταύρος

Η Έκλειψη Ηλίου ενδέχεται να φέρει αποκαλύψεις προκειμένου ν’ αντιληφθείς το κοντινό σου περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να είσαι εσύ αυτός που θα βγάλεις προς τα έξω κάτι που δεν ήθελες όλο αυτό τον καιρό να φανεί. Εξάλλου η ψυχολογική σου κατάσταση βρίσκεται σε μία περίοδο αυτοθεραπείας που σε οδηγεί σε θαρραλέες κινήσεις. Επίσης αλλαγές ενδέχεται να προκύψουν στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και στις συνθήκες του. Επηρεάζεσαι περισσότερο αν είσαι γεννημένος 6-10 Μαΐου.

Δίδυμοι

Η Έκλειψη Ηλίου του Απριλίου σηματοδοτεί μία περίοδο επαγγελματικών ευκαιριών που θα σε βοηθήσουν να πλησιάσεις τους στόχους σου. Με αρκετή δουλειά και την απαιτούμενη προσήλωση τα όνειρα σου βρίσκουν το δρόμο της πραγματοποίησης. Ένας άλλος τομέας που θα επηρεαστεί από το φαινόμενο, είναι αυτός του κοινωνικού και φιλικού σου κύκλου που θα δεχθεί αρκετές αλλαγές. Η συμμετοχή ή αποχώρηση από εργασιακές ή άλλου τύπου ομάδες είναι από τα χαρακτηριστικά της περιόδου. Επηρεάζεσαι περισσότερο αν έχεις γεννηθεί 7-12.

Καρκίνος

Η Έκλειψη Ηλίου είναι πολύ σημαντική για το ζώδιο σου αφού επηρεάζει τον τομέα της καριέρας και της δημόσιας εικόνας. Αυτή η περίοδος είναι εξαιρετικά δυναμική και παραγωγική φέρνοντας σε, κοντά στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Η αναγνώριση των σπουδών σου και της παρελθούσας προσφοράς σου θα είναι τα πολυτιμότερα όπλα σου. Μέσα από την επιτυχία σου εντυπωσιακές αλλαγές αναμένονται και στον κοινωνικό και φιλικό σου κύκλο. Διανύεις μία εποχή κατάκτησης του ονείρου σου. Επηρεάζεσαι περισσότερο αν είσαι γεννημένος 5-15 Ιουλίου.

Λέων

Η Έκλειψη Ηλίου σε μεταμορφώνει σε ένα περιπετειώδες, ασυγκράτητο άνθρωπο που θέλει να κατακτήσει τη γνώση και την επαγγελματική κορυφή. Τα ταξίδια, οι σπουδές αλλά και η εξέλιξη των νομικών σου υποθέσεων σε βοηθούν να περάσεις στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Σημαντικό ρόλο θα παίξει για την πρόοδο των επαγγελματικών σου και οι επενδύσεις που σχεδιάζεις να κάνεις επάνω στο αντικείμενο σου. Πρόσεξε μην παρασυρθείς από την τεράστια επιθυμία της κατάκτησης και προβείς σε έξοδα που δεν θ’ αποσβεστούν άμεσα. Επηρεάζεσαι περισσότερο αν είσαι γεννημένος 8-14 Αυγούστου.

Παρθένος

Η Έκλειψη Ηλίου επηρεάζει τον τομέα που αναφέρεται στα κοινά οικονομικά, σε οφειλές, κληρονομικά ή αποζημιώσεις. Οι δραστικές αλλαγές που θα επέλθουν το επόμενο εξάμηνο θα σε υποχρεώσουν σε αποφάσεις σχετικά με την μελλοντική σου πορεία. Άλλα θέματα που ενεργοποιούνται με την έκλειψη είναι παλιά ψυχικά τραύματα που σε αναγκάζουν σε αναθεωρήσεις αλλά και αλλαγές σχετικά με την ερωτική σου ζωή. Γενικά αυτή είναι μία μεταμορφωτική περίοδος για εσένα που θα σε αφυπνίσει σχετικά με πιο πνευματικά/μεταφυσικά θέματα. Επηρεάζεσαι περισσότερο αν έχεις γεννηθεί 7-13 Σεπτεμβρίου.

Ζυγός

Αυτή η Έκλειψη Ηλίου είναι εξαιρετικής σημασίας για εσένα αφού πραγματοποιείται στο αντιδιαμετρικό σου ζώδιο. Ο γάμος, οι συνεργασίες αλλά και κάθε σημαντική σχέση της ζωής σου επηρεάζεται από το φαινόμενο. Ξαφνικά ξεκινήματα αλλά και τελειώματα αναμένονται κάτω από αυτή την επιρροή. Το σίγουρο είναι ότι θα βρεις το θάρρος και τη δύναμη να φύγεις από οτιδήποτε σε καταπιέζει ή να προχωρήσεις σε περαιτέρω δέσμευση αν αυτό σε ικανοποιεί. Μέσα από τους άλλους βρίσκεις την ίαση παλιών τραυμάτων αλλά και επιβεβαίωση ως προσωπικότητα. Επηρεάζεσαι περισσότερο αν έχεις γεννηθεί 4-14 Οκτωβρίου.

Σκορπιός

Η Έκλειψη Ηλίου έρχεται ν’ αλλάξει την καθημερινότητα σου και τις συνήθειες που έχεις μέσα σε αυτή. Σε συνδυασμό με τα θέματα υγείας που θα κληθείς να βάλεις σε μία σειρά ο τρόπος που θα χειρίζεσαι το σώμα σου από εδώ κι έπειτα θ’ αλλάξει ολοκληρωτικά. Αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεκινήσεις τη μεταμόρφωση της εξωτερικής σου εμφάνισης. Το διάστημα των επόμενων μηνών θα φέρει αλλαγές ακόμη και στο επαγγελματικό σου περιβάλλον σε θέματα συνθηκών αλλά και εργασιακών σχέσεων. Επηρεάζεσαι περισσότερο αν έχεις γεννηθεί 8-12 Νοεμβρίου.

Τοξότης

Η Έκλειψη Ηλίου σε βρίσκει σε μία αρκετά κουραστική περίοδο κατά την οποία έχεις αναλάβει περισσότερες, κυρίως οικογενειακές υποχρεώσεις. Όμως η θετική επίδραση του φαινομένου ενεργοποιεί το δημιουργικό σου πνεύμα, ανεβάζει τη διάθεση σου και σε κάνει να χαρείς. Τα παιδιά, ο έρωτας, τα χόμπι αλλά και κάθε δημιουργική σου έκφραση γίνονται το επίκεντρο της ζωής σου. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο μέσα από ένα δημιουργικό εγχείρημα ν’ αναγνωριστείς και να προωθηθείς στον επαγγελματικό σου χώρο. Επηρεάζεσαι περισσότερο αν έχεις γεννηθεί 7 – 13 Δεκεμβρίου.

Αιγόκερως

Η Έκλειψη Ηλίου του Απριλίου γίνεται στο σημείο εκείνο του χάρτη σου που συμβολίζει το θεμέλια της ζωής σου, τις ρίζες σου, την οικογένεια και το σπίτι σου. Ένας από τους πιο σημαντικούς τομείς της ζωή σου ενεργοποιείται μέσα από γεγονότα που φέρνουν σημαντικές αλλαγές. Αυτές μπορεί ν’ αφορούν θέματα με τους γονείς, ανακαίνιση ή αλλαγής κατοικίας, πόλης,χώρας ή απλά επανένωση με κάποιο άτομο της οικογένειας ή τον τόπο καταγωγής σου. Όμως και ο συναισθηματικός σου κόσμος θα δεχθεί σημαντικό μέρος της κοσμικής επιρροής μέσα από παλιά τραύματα που υπενθυμίζουν τα τρωτά σου σημεία. Επηρεάζεσαι περισσότερο αν έχεις γεννηθεί 7-17 Ιανουαρίου.

Υδροχόος

Η Έκλειψη Ηλίου στον Κριό σε ενεργοποιεί σημαντικά μέσα στην καθημερινότητα σου. Οι μετακινήσεις και η επικοινωνία σου θα αυξηθούν κατακόρυφα το επόμενο εξάμηνο. Θέματα που αφορούν το μεταφορικό σου μέσω, όπως και οι σχέσεις με συγγενείς και γείτονες θα σε απασχολήσουν στο κοντινό μέλλον. Επίσης το ξεκίνημα ενός κύκλου σπουδών ή εκμάθησης μιας ξένης γλώσσας είναι μέσα στις προοπτικές που δημιουργεί το φαινόμενο. Οι εξαιρετικές ιδέες που έχεις σε βοηθούν να λύσεις πρακτικά προβλήματα και ν’ αλλάξεις ριζικά την καθημερινότητα σου. Επηρεάζεσαι περισσότερο αν έχεις γεννηθεί 6-12 Φεβρουαρίου.

Ιχθύες

Η Έκλειψη Ηλίου του Απριλίου δίνει έμφαση στα οικονομικά σου, στον τρόπο που τα εξασφαλίζεις και στις αξίες σου. Παρότι αυτό είναι ένα διάστημα με αρκετές δυσκολίες, ευθύνες και κούραση φαίνεται ότι καταφέρνεις με έξυπνες ιδέες να δημιουργήσεις μία αυξημένη ροή εσόδων που θα φέρει ανακούφιση. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για κεκαλυμμένες επαγγελματικές ευκαιρίες που εμφανίζονται αυτό το διάστημα. Επηρεάζεσαι περισσότερο αν έχεις γεννηθεί 6 – 14 Μαρτίου.

 

Maria Sylla