Μοιράσου το με τους φίλους σου
Στις 16 Φεβρουαρίου κορυφώνεται η #σύνοδος Αφροδίτης/Άρη στην 17η μοίρα του #Αιγόκερω. Οι δύο αυτοί πλανήτες συμβολίζουν τους αιώνιους #εραστές και ο νέος κύκλος που ξεκινάει θα διαμορφώσει τις ερωτικές σχέσεις.
Η συνάντηση αυτή γίνεται στον Αιγόκερω, το ζώδιο έξαρσης του Άρη, δηλαδή ο χώρος που είναι πιο δυνατός από οπουδήποτε αλλού. Αντιθέτως η #Αφροδιτη είναι σε ένα δυσνόητο περιβάλλον για εκείνη ενώ είναι ακόμη μουδιασμένη από την πρόσφατη αναδρομή της, άρα και ανίσχυρη. Συνεπώς το πάνω χέρι τη δεδομένη στιγμή το έχει ο #Αρης. Ο χώρος του Αιγόκερω προικίζει τον πλανήτη με φιλοδοξία, αυτοέλεγχο, στοχοπροσήλωση για να ικανοποιηθεί το βασικό αίτημα που είναι η επίτευξη. Αυτά για τον Άρη είναι βούτυρο στο ψωμί του αφού εκτός από εραστής είναι θηρευτής, πολεμιστής και συμβολίζει την δράση.
Οι σχέσεις λοιπόν δεν δείχνουν και τόσο παθιασμένες από #ερωτα όσο από τη δίψα για επίτευξη. Στο τραπέζι μπαίνει ο στόχος και λιγότερο η ικανοποίηση των συναισθημάτων. Ακόμη και η Αφροδίτη που θέλει ν’ απολαμβάνει με τις αισθήσεις της και να ζει μέσα σ’ ένα αρμονικό περιβάλλον σκληραίνει και κοιτάζει το συμφέρον της σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο. Όσο λοιπόν αφορά στα συναισθηματικά μας θέματα δεν πιστεύω ότι η φετινή συνάντηση των αιώνιων εραστών θα τ’ απογειώσει. Αντιθέτως θα τα ελέγξει και θα τα στρέψει περισσότερο προς την υλοποίηση των στόχων και την κατάκτηση των φιλοδοξιών μας. Ο Αιγόκερως επίσης είναι ένα #ζώδιο που κρατά αποστάσεις ασφαλείας κάτι που αμέσως μας παραπέμπει στην κοινωνική αποστασιοποίηση που ήδη ζούμε. Αναμένουμε λοιπόν ότι αυτή θα συνεχιστεί αφού οι δύο πλανήτες θα βρίσκονται σε μία μόνιμη σύνοδο που θα συνεχιστεί το Μάρτιο στο ζώδιο του Υδροχόου, το ζώδιο του επόμενου κύκλου τους.
Οι διαφορετικές ερωτικές σχέσεις θα δώσουν μεγάλη μάχη και θα βρεθούν αντιμέτωπες με τα κοινωνικά στερεότυπα, κάτι που θα υποχωρήσει από τις αρχές του 2024 που θα μπούμε ς’ έναν κύκλου εδραίωσης του διαφορετικού και ασύμβατου σύμφωνα με τη δομημένη κοινωνία.
Ωστόσο στον τομέα της επιχειρηματικότητας πιστεύω ότι μπορούν να γίνουν σπουδαία βήματα ακόμη και υπό το καθεστώς της παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης που θα συνεχιστεί όλο το 2022.
Maria Sylla