Μοιράσου το με τους φίλους σου

Η Πανσέληνος στους Ιχθύες είναι το αποχαιρετιστήριο αστρολογικό γεγονός του Καλοκαιριού.

Κορύφωση και τελειώματα φαίνεται να συνδυάζονται άψογα σε αυτή την Πανσέληνο στην 7η μοίρα του άξονα Παρθένου/Ιχθύων. Τα δύο αυτά ζώδια αποτελούν το πιο ευαίσθητο άξονα του ζωδιακού. Εδώ βρίσκουμε τον συμβολισμό του πρακτικού έναντι του πνευματικού. Ταυτόχρονα και τα δύο ζώδια βρίσκονται στο τέλος ενός αστρολογικού κύκλου τονίζοντας με αυτό τον τρόπο την επιτακτική ανάγκη ολοκλήρωσης.

Μία δύσκολη και περιοριστική κορύφωση ή ολοκλήρωση, λόγω συμμετοχής στο φαινόμενο του ανάδρομου Κρόνου που δεν αφήνει να παραμερίσουμε τις εκκρεμότητες. Την ίδια ώρα οι πολλές αναδρομές πλανητών που είναι σε εξέλιξη αυτή την εποχή ενισχύουν περαιτέρω την ενασχόληση με παλιές ανοιχτές υποθέσεις. Ήρθε λοιπόν η ώρα να τελειώνουμε μία και καλή με προβλήματα , περιορισμούς , ευθύνες και δεσμεύσεις που επιτέλεσαν το έργο τους.

Παρά τις δυσκολίες που προμηνύονται διαφαίνεται μια προοπτική βελτίωσης που θα έρθει σιγά σιγά και θα διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

Τα θέματα που θα μας απασχολήσουν περισσότερο τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες θα αφορούν κατά κύριο λόγο την υγεία, την έρευνα, τα ιδρύματα εγκλεισμού, την τέχνη, την πνευματικότητα. Ο ανάδρομος Κρόνος με την πειθαρχία και το αυστηρό πλαίσιο που επιβάλει θα μπορούσε να χρησιμεύσει στην μετατροπή της φαντασίας σε στρατηγική έτσι ώστε να έρθει η νίκη σε πρακτικό επίπεδο. Διαφορετικά οι περιορισμοί και τα προβλήματα που θα εκφράσει θα μας απαγορεύσουν την περαιτέρω εξέλιξη.

 

Ο Δίας από τον Ταύρο προσφέρει τις ευκαιρίες που θα δημιουργηθούν στο εγγύς μέλλον τις οποίες μπορούμε να εκμεταλλευτούμε χρησιμοποιώντας ένα σταθερό πλαίσιο ως οδηγό σε κάθε έμπνευση ή δημιουργικό σχέδιο. Ο καλλιτεχνικός τομέας μπορεί να είναι από τους πιο ευεργετημένους αυτή την εποχή αφού δίνεται η ευκαιρία στην έμπνευση να πάρει μορφή και να γίνει κατανοητή και αντιληπτή από περισσότερο κόσμο.

 

Συναισθηματικά όμως το επόμενο δεκαπενθήμερο θα είναι αναμφισβήτητα ένα βαρύ διάστημα κατά το οποίο θα χρειαστεί επιμονή αλλά και διαύγεια προκειμένου να τελειώσουμε οριστικά συναισθηματικές ταλαιπωρίες που δεν επιτρέπουν την προσωπική αναγέννηση.

 

Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου και όσοι έχουν Ωροσκόπο, Μεσουράνημα ή Προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 7η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

 

Κριός

Αντιμετωπίζεις όλα και κλείνεις προβλήματα και αγκυλώσεις του παρελθόντος. Φοβίες, ανασφάλειες, στρες και υγεία θέλουν προσοχή. Ευκαιρία αύξησης εισοδήματος.

 

Ταύρος

Φίλοι, ομάδες, κοινωνικά δίκτυα, όνειρα και σχέδια χρειάζονται αναθεώρηση. Μετά την εκκαθάριση προχωράς στην εδραίωση νέων στόχων.

 

Δίδυμοι

Επαγγελματικά και κοινωνικά τέλματα που γνωρίζεις βρίσκουν το τέλος τους όχι απαραίτητα εύκολα. Οι γονείς αποτελούν πηγή άγχους. Με το πέρας της επιρροής βελτίωση επαγγελματικών προοπτικών.

 

Καρκίνος

Τα πρακτικά θέματα σε αναγκάζουν να πετάξεις νοοτροπίες, πεποιθήσεις και θέσεις του παρελθόντος. Νομικά, σπουδές και ταξίδια προβληματίζουν. Οι φίλοι όμως είναι δίπλα σου.

 

Λέων

Οικονομικά βάρη του παρελθόντος πιέζουν ενώ έσοδα από άλλες πηγές καθυστερούν. Η ψυχολογία είναι πεσμένη λόγω των δυσανάλογα μεγάλων αναγκών. Η βελτίωση θα έρθει μετά από σωστές κινήσεις.

 

Παρθένος

Κρίση σε σχέσεις με τους σημαντικότερους ανθρώπους της ζωής σας αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ότι σε βαραίνει πρέπει να κλείσει. Γενέθλια χρονιά ολοκλήρωσης θεμάτων.

 

Ζυγός

Θέματα υγείας , εργασίας, καθημερινότητες και μικρών ζώων σας ταλαιπωρούν. Κατάλληλη περίοδος διακοπής κακών συνηθειών.

 

Σκορπιός

Ερωτικά ξεκαθαρίσματα και προϋπάρχοντα προβλήματα των παιδιών σας αγχώνουν. Δυνατότητα βελτίωσης επαγγελματικών.

 

Τοξότης Οικογενειακές υποθέσεις, γονέων και ακινήτων είναι τα πιο σημαντικά αυτό το διάστημα. Κορύφωση μέσα από κρίση. Βελτίωση υγείας.

 

Αιγόκερως

Η καθημερινότητα και όσοι την αποτελούν καθώς και οι μετακινήσεις, το μεταφορικό μέσο και η επικοινωνία προβληματίζουν. Οι ερωτικές ευκαιρίες ανεβάζουν την αισιοδοξία.

 

Υδροχόος

Κορύφωση οικονομικής κρίσης τελευταίων μηνών. Βελτίωση μέσω ακινήτων ή εκμετάλλευσης οικογενειακής περιουσίας.

 

Ιχθύες

Κρίση σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαγγελματικά. Παίρνετε σημαντικές αποφάσεις προκειμένου να κλείσετε δυσάρεστες υποθέσεις. Το ξεκαθάρισμα θα οδηγήσει σε μία καλύτερη καθημερινότητα.

 

Maria Sylla