Μοιράσου το με τους φίλους σου

Πανσέληνος στον Λέοντα από την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου και είναι εκείνο το αστρολογικό γεγονός που θα χρωματίσει την εβδομάδα που έρχεται. Η Πανσέληνος γίνεται στην 17η μοίρα του ζωδίου ενεργοποιώντας την Σεληνιακή Έκλειψη της 8/11/22 στον Ταύρο. Η νευρικότητα, η ανατροπή, η αδικαιολόγητη αισιοδοξία καθώς και ένα διογκωμένο Εγώ αλλά και η έπαρση ή η επιπολαιότητα επιφέρουν αρνητικά αποτελέσματα τα οποία θα μας ταλαιπωρούν για καιρό.

Ο Λέοντας είναι ζώδιο απόλαυσης και δημιουργίας γι’ αυτό κατά τη διάρκεια ισχύς της Πανσελήνου δεν πρέπει να εξωθούμε τον εαυτό μας σε κουραστικές ή δύσκολες συνθήκες. Ωστόσο δεν πρέπει να νοιαζόμαστε μόνο για τις προσωπικές μας επιθυμίες αλλά και να μην αφήσουμε πίσω πράγματα που πρέπει να γίνουν.

Εντάσεις και απίθανα περιστατικά σε χώρους τέχνης, ψυχαγωγίας αλλά σε τέτοιους που φιλοξενούν παιδικό πληθυσμό.

Οι Ερωτικές σχέσεις είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο αυτής της Πανσελήνου καθώς θα προκαλέσει σφοδρές ενώσεις αλλά και εκκωφαντικούς χωρισμούς. Το στοιχείο που θα επικρατήσει είναι αυτό του αιφνιδιασμού αλλά και της μονιμότητας των αποτελεσμάτων του φαινομένου.

Για την Ελλάδα η ταραγμένη περίοδος συνεχίζεται με εντάσεις στο πολιτικό όσο και γεωφυσικό επίπεδο. Τα γνωστά προβλήματα και οι εντάσεις συνεχίζονται με κορύφωση τις ημέρες κοντά στην Κυριακή.

Σε προσωπικό επίπεδο θα επηρεαστούν περισσότερο τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου.

Όμως η εβδομάδα έχει και αρκετά θετικά στοιχεία που μας επιτρέπουν στις αρχές της να επανορθώσουμε λάθη και παρεξηγήσεις αλλά και να βοηθήσουμε κοντινά μας πρόσωπα που βρίσκονται σε ανάγκη.

Προς το μέσον της εβδομάδας οι όμορφες κοινωνικές επαφές και οι απρόοπτες γνωριμίες μας ανανεώνουν και μας ενθουσιάζουν

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου θα είναι οι πιο ευνοημένοι.

Η εργάσιμη εβδομάδα κλείνει με μία δυνατή σύνοδο του Πλούτωνα και του Ερμή που κάνει το μυαλό μας να αποζητά την ανακάλυψη της αλήθειας και. Η ανάλυση σε βάθος καθώς και η έρευνα ευνοούνται εξαιρετικά. Ωστόσο γινόμαστε περισσότεροι απόλυτοι και θέλουμε να κυριαρχήσει η προσωπική μας θέση. Οι εμμονές είναι ένα από τ’ αρνητικά στοιχεία της επιρροής. Επηρρεάζονται περισσότερο Αιγόκεροι, Καρκίνοι και Κριοί, Ζυγοί των 2-3 τελευταίων ημερών.

Τέλος το Σάββατο ο Ερμής αφήνει τον οργανωμένο και προσγειωμένο Αιγόκερω για να περάσει στον πρωτοποριακό, αναλυτικό και εφευρετικό Υδροχόο. Η αντίληψη θα αποκτήσει ταχύτητα και εύρος κάτι που θα μας βοηθήσει να δώσει αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας. Ευνοημένοι αυτή την εβδομάδα θα είναι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι των πρώτων ημερών καθώς και Κριοί, Λέοντες και Τοξότες των αντίστοιχων ημερών.

Maria Sylla