Μοιράσου το με τους φίλους σου

 

 

Η Πανσέληνος στης 3 Ιουλίου κορυφώνει την εξελικτική πορεία αυτού του φεγγαριού στο ζώδιο του Αιγόκερο, δίνοντας έμφαση στον άξονα προσωπικών/κοινωνικών επιθυμιών, προσδοκιών καθώς και στο επαγγελματικό ή οικογενειακό περιβάλλον. Το ζώδιο του Αιγόκερο μας παραπέμπει σε ποιότητες όπως η υπευθυνότητα, η οργάνωση, η προσήλωση στον στόχο και η επιδεξιότητα στη διαχείριση κοινωνικών υποθέσεων. Σε αντίθεση με το απέναντι ζώδιο του Καρκίνου που στηρίζεται στην δοτικότητα, την ασφάλεια, την προστασία των κεκτημένων και του οικείου περιβάλλοντας και φυσικά της οικογένειας. Η ισορροπία που θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε όλοι μας τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες βρίσκεται ακριβώς στα παραπάνω, δηλαδή στο δίπολο οικογένειας-καριέρας.

Πριν την κορύφωση της Πανσελήνου το πιθανότερο είναι ότι βρισκόμαστε σε φάση εκνευρισμού από ξαφνικές αλλαγές σε προσωπικά ή οικογενειακά θέματα. Με γρήγορα βήματα όμως καταφέρνουμε από την ημέρα της Πανσελήνου και μετά να διαχειριστούμε με εξαιρετική επιδεξιότητα τις καταστάσεις και να φθάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με σύμμαχο το Δία από τον Ταύρο βρίσκουμε τις ιδανικές συνθήκες για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Προσοχή χρειάζεται να δείξουμε στο μέγεθος της προσήλωσης στις προσωπικές επιθυμίες και επιδιώξεις καθώς και στην αναγνώριση των αναγκών του άμεσου περιβάλλοντος. Εάν κινηθούμε με γνώμονα αποκλειστικά και μόνο το προσωπικό μας ενδιαφέρον αδιαφορώντας για ότι άλλο η κριτική στο τέλος θα είναι σκληρή και τα νέα άσχημα. Ο εγωισμός θα τιμωρηθεί με αποπομπή και απομόνωση. Στην αντίθετη περίπτωση έχοντας δηλαδή φθάσει στον στόχο μας βοηθώντας παράλληλα το άμεσο περιβάλλον θα επιβραβευτούμε με μακροχρόνιες θετικές επιπτώσεις στις συνθήκες διαβίωσης ή εργασίας.

Σε κάθε περίπτωση αυτή είναι μία θετική Πανσέληνος που μπορεί να μας οδηγήσει σχετικά εύκολα στην επιτυχία. Αν αυτό όμως γίνει μέσα από αρπαγή, πανουργία και εκμετάλλευση τα νέα δεν θα είναι καλά. Η Ελεύθερη Βούληση μας επιτρέπει να επιλέξουμε πως θα κινηθούμε.

Επηρεάζονται περισσότεροι οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι του τέλους του πρώτου δεκαημέρου και του δευτέρου δεκαημέρου στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών όπου πιθανόν θα έχουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν ένα σχέδιο με επιτυχία.

Δυνατή Πανσέληνος και για Κριούς, Ζυγούς του δευτέρου δεκαημέρου που βλέπουν να προχωρούν τα επαγγελματικά και οικογενειακά τους σχέδια.

Ταύροι και Σκορπιοί του δευτέρου δεκαημέρου έχετε εύνοια στις αισθηματικές υποθέσεις και στα δημιουργικά σας σχέδια. Πάρτε την ευκαιρία για ανανέωση του φιλικού και ερωτικού περιβάλλοντος. αλλά και σε ταξίδια, σπουδές και υλοποίηση προσωπικών σχεδίων.

Λέοντες και Υδροχόοι με λίγη δουλειά παραπάνω μπορείτε να βελτιώσετε υγεία, φυσική κατάσταση, συνθήκες και σχέσεις εργασίας. Η ψυχολογική σας κατάσταση επίσης μπορεί να βελτιωθεί.

Δίδυμοι και Τοξότες βλέπετε τα οικονομικά να βελτιώνονται και προκύπτουν ευκαιρίες περεταίρω ανάκαμψης. Με τις σωστές επιλογές και σοβαρή δουλειά μπορείτε να δημιουργήσετε σταθερότερες βάσεις για τον συγκεκριμένο τομέα.

Παρθένοι και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου δημιουργείται όμορφη καθημερινότητα και αυξάνεται την κοινωνική σας δικτύωση. Μετακινήσεις, σπουδές και νομικές υποθέσεις ευνοούνται ιδιαιτέρως.

#πανσεληνος #syllastria #mariasylla

Maria Sylla