Μοιράσου το με τους φίλους σου

Η Πανσέληνος του Μαΐου στην 3η μοίρα του Τοξότη είναι από τις πιο θετικές φάσεις της Σελήνης για αυτή τη χρονιά. Το εξάγωνο με τον Πλούτωνα αλλά και οι ασύμβατες σύνοδοι με Δία, Αφροδίτη όπως και το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα προσδίδουν εκπληκτικά ανώτερες ενέργειες στο φαινόμενο. Η πνευματική ανάταση ωθεί στην αναγνώριση των συναισθημάτων δίνοντας χώρο στην κατανόηση και στην συμπόνια που με την σειρά τους οδηγούν σε πράξεις βοήθειας και καταστολής της βίας και της έκφρασης των σκληρών ενστίκτων. Θα βιώσουμε έναν κύκλο δεκατεσσάρων ημερών που μπορεί να φέρει τη λύτρωση τόσο σε προσωπικά όσο και συλλογικά αδιέξοδα. Αποφάσεις, νομοθεσίες και εφευρέσεις που θα προκύψουν τις επόμενες ημέρες θα λειτουργήσουν προς όφελος της ανθρωπότητας με στόχο την συρρίκνωση των προβλημάτων.

Θέματα όπως η ανώτατη εκπαίδευση, η εκκλησία, η νομοθεσία, τα ταξίδια αλλά και πάσης φύσεως φιλοσοφική αναζήτηση ή θέση μπαίνουν στο πλαίσιο της βελτίωσης και επέκτασης για την επίτευξη πανανθρώπινων στόχων. 

Σε προσωπικό επίπεδο ευνοείται η επίτευξη των στόχων με ανιδιοτελή κίνητρα και με προέκταση στην κοινωνία.

Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες) του πρώτου δεκαημέρου όπως και Ζυγοί, Υδροχόοι, Κριοί και Λέοντες του ίδιου δεκαημέρου. Επίσης επηρεάζονται όσοι έχουν Ωροσκόπο, Μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 3η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Κριός

Εκμεταλλεύσου ευκαιρίες στους τομείς της εκπαίδευσης, των νομικών, των ταξιδίων και αναθεώρησε προς το καλύτερο τις φιλοσοφικές σου θέσεις για τον κόσμο.

Ταύρος

Ευκαιρίες οικονομικές αναδιοργάνωσης μέσα από οικονομικά που μοιράζεσαι, τυχερά παιχνίδια, κληρονομικά, ρύθμιση οφειλών. Βελτίωση ψυχολογίας και ερωτικής ζωής.

Δίδυμοι

Βελτίωση σχέσεων και δημιουργία νέων επωφελών για τα προσωπικά σου ζητήματα. Θετική εξέλιξη νομικών, διαπραγματεύσεων, συμφωνιών και συμβολαίων.

Καρκίνος

Βελτίωση υγείας και φυσικής κατάστασης, συνθηκών εργασίας και σχέσεων μέσα σε αυτόν το χώρο. Απόκτηση κατοικίδιου ή βελτίωση υγείας του.

Λέων

Έρωτας, χαρά, διασκέδαση, δημιουργία, παιδιά, τύχη και ρίσκο φέρνει η Πανσέληνος στον Τοξότη. Μία από τις πιο όμορφες περιόδους της χρονιάς είναι μπροστά σου.

Παρθένος

Οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα μπορούν να τακτοποιηθούν το επόμενο διάστημα. Οι σχέσεις με τους ανθρώπους που συγκατοικείς βελτιώνονται και μαζί ξεπερνάς τα προβλήματα.

Ζυγός

Η καθημερινότητα βελτιώνεται όπως και οι σχέσεις σου με συγγενείς και γείτονες. Αναβάθμιση του μεταφορικού μέσου και όμορφες κοντινές αποδράσεις. Εκπαίδευση κι επικοινωνία εξαιρετικά.

Σκορπιός

Οικονομικές ευκαιρίες ή τελεσφόρηση οικονομικού θέματος που κωλυσιεργούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επαναπροσδιορισμός προσωπικών αξιών και προτεραιοτήτων.

Τοξότης

Νέο πεδίο εξέλιξης σε επαγγελματικά, προσωπικά, υγεία και σχέσεις. Βελτίωση φυσικής κατάστασης και άμεσου περιβάλλοντος.

Αιγόκερως

Πνευματική αφύπνιση και ψυχολογική βελτίωση. Επιτυχία σε στόχους που δουλεύονται σε απομόνωση. Καλυτέρευση εργασιακών συνθηκών.

Υδροχόος

Αναγέννηση ελπίδας, προσωπικών στόχων και ονείρων. Επιτυχία σε ομαδικά εγχειρήματα, οργανώσεις, συλλόγους. Οικονομική βελτίωση.

Ιχθύες

Επίτευξη επαγγελματικού ή κοινωνικού στόχου και βελτίωση της κατάστασης. Πρόοδο σε οικογενειακά ή θέματα ακινήτων.

Maria Sylla