Μοιράσου το με τους φίλους σου

Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου γίνεται στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων που αφορά την υπηρεσία, την καθημερινότητα, την υγεία αλλά και την προσφορά στο σύνολο όπως και την ανάγκη της πνευματικής αναζήτησης. Αυτή θα είναι μία δύσκολη κορύφωση της Σεληνιακής φάσης αφού η συμμετοχή του Κρόνου και του Ερμή σε αντίθεση θα φέρει την αναγκαστική αντιμετώπιση δύσκολων πρακτικών θεμάτων που υπάρχουν εδώ και καιρό. Η Παρθένος αφορά την βαθιά αναλυτική σκέψη η οποία θα βρεθεί στο απόγειο της τις επόμενες ημέρες λόγω της συγκεντρωμένης ενέργειας στο νοητικό στοιχείο. Όσο και αν θέλουμε ν’ αποδράσουμε ή ν’ ασχοληθούμε με ευχάριστα πράγματα η υποχρεωτικότητα κάποιων περιστάσεων θα μας γειώνει και θα επιβάλει την αντιμετώπιση τους .

Η επικοινωνία καθώς και οι μετακινήσεις είναι επίσης τομείς που θα επηρεαστούν σημαντικά από την επερχόμενη Πανσέληνο. Τα προβλήματα και τα αναλγητικά γεγονότα θα μας φορτίσουν με την επιπλέουσα διαδικασία της ανάλυσης και αξιολόγησης των πρακτικών διαδικασιών που ακολουθούμε και χρειάζονται βελτίωση. Μην ξεχνάμε ότι αυτή είναι η τελευταία κορύφωση του Κρόνιου δράματος στο πρώτο δεκαήμερο των Μεταβλητών ζωδίων, άρα και η βαθμολόγηση τους από τον αυστηρό πλανήτη σε σχέση με την επίλυση των θεμάτων που αναδείχθηκαν από τον Μάρτιο και μετά. Η σκέψη βαθιά και σοβαρή ενώ τα λόγια σκληρά και επικριτικά πολλές φορές θα δημιουργήσουν ψυχρή ατμόσφαιρα έως και απομάκρυνση.

 Επηρεάζονται περισσότερο Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες, Ωροσκόπο ή Μεσουράνημα στις παραπάνω θέσεις.

 

Κριός

Οι υποχρεώσεις και ευθύνες της καθημερινότητας επιβάλουν μία επαναξιολόγηση των πρακτικών μεθόδων που χρησιμοποιείς. Κακές συνήθειες και θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας είναι μέσα στο πρόγραμμα των επόμενων ημερών. Προσοχή στα μικρά σου ζωάκια.

 Ταύρος

Η επερχόμενη Πανσέληνος συνιστά ένα συναισθηματικό μάγκωμα για το δικό σου ζώδιο. Παρεξηγήσεις και διαφωνίες με παιδιά ή αγαπημένα πρόσωπα σου χαλάνε την καλή διάθεση και σε εμποδίζουν να χαλαρώσεις και να αφεθείς. Προσοχή αν είσαι έγκυος.

 Δίδυμοι

Η Πανσέληνος φέρνει τις οικογενειακές και προσωπικές ανάγκες σε αντιπαράθεση με τις επαγγελματικές και κοινωνικές. Οι επόμενες ημέρες πιθανόν να φέρουν ένα ψυχρό κλίμα στο οικείο περιβάλλον αλλά και σκέψεις σχετικά με το ισοζύγιο του ημερήσιου προγράμματος σου.

 Καρκίνος

Η Πανσέληνος είναι πάντα μία σημαντική χρονική στιγμή μέσα στο μήνα αφού είσαι το φυσικό παιδί της Σελήνης. Τις επόμενες ημέρες η επικοινωνία και οι μετακινήσεις σου θα είναι πολλές και δύσκολες. Επίσης προβλήματα στο άμεσο περιβάλλον όπως αυτό της γειτονιάς καθώς και με συγγενείς, μπορεί να σε αναστατώσουν.

 Λέων

Η Πανσέληνος φέρνει μία οικονομική ταλαιπωρία που πιθανόν να προέρχεται από οικονομικά που μοιράζεσαι, από τρίτες πηγές, κληρονομικές υποθέσεις ή οφειλές και δάνεια. Οι επόμενες δύο εβδομάδες δεν είναι κατάλληλες για να τρέξεις τέτοιες υποθέσεις. Η επαναξιολόγηση κάποιων προσωπικών σου αξιών θα σε βάλει σε σκέψεις.

 Παρθένος

Αυτή είναι μία σημαντική Πανσέληνος για σένα αφού γίνεται στο δικό σου ζώδιο σε μία χρονική στιγμή που οι πιέσεις και τα προβλήματα του Κρόνου σε βρίσκουν εξαντλημένο. Διαπροσωπικές σχέσεις και επαγγελματικά είναι τα πιο σημαντικά προβλήματα. Αν δεν έχεις βρει απάντηση στα προβλήματα σου πρέπει να κινηθείς γρήγορα γιατί ο χρόνος δεν θα είναι φίλος σου.

Ζυγός

Αυτή η Πανσέληνος ενδέχεται να προκαλέσει αγχωτικές καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα. Ζητήματα επαγγελματικών σχέσεων ή συνθηκών εργασίας σε αποσυντονίζουν. Προσοχή επίσης απαιτείται να δείξεις σε χρόνια θέματα υγείας που ήδη γνωρίζεις.

 Σκορπιός

Η Πανσέληνος δείχνει να στέκεται εμπόδιο στην υλοποίηση των σχεδίων σου ή στην ανεύρεση υποστηρικτών για την εκπόνηση τους. Κάποιες δύστροπες συμπεριφορές από παιδιά ή αγαπημένους επίσης ενισχύουν την δύσκολη ατμόσφαιρα των τελευταίων μηνών. Ωστόσο οι δυσκολίες θα είναι παροδικές.

 Τοξότης

Τα επαγγελματικά ζητήματα είναι αυτά που θίγει ως επί το πλείστον η συγκεκριμένη Πανσέληνος. Ενδέχεται οι οικογενειακές υποχρεώσεις ή θέματα σπιτιού να σε κρατάνε μακριά από την εκπλήρωση των επαγγελματικών σου. Αυτό δημιουργεί άγχος αλλά και περαιτέρω διερεύνηση για το τι πρέπει ν’ αλλάξεις στην καθημερινότητα σου.

 Αιγόκερως

Η Πανσέληνος του Σαββάτου δείχνει να παρεμποδίζει την εξέλιξη σε νομικές υποθέσεις, σπουδές, ταξίδια αλλά και προσωπικές φιλοσοφικές αναζητήσεις. Τα εμπόδια προέρχονται από πρακτικά, καθημερινά ζητήματα ή ακόμα από άτομα του κοντινού περιβάλλοντος.

 Υδροχόος

Η δυσκολία ν’ ανταπεξέλθεις στις οικονομικές σου υποχρεώσεις πιθανόν οφείλεται στη μειωμένη εισροή χρημάτων η οποία με την σειρά της προκαλεί απαισιοδοξία και έντονο προβληματισμό. Πρόσεξε στο πως διαχειρίζεσαι ψυχολογικά το πρόβλημα γιατί μπορεί να βάλεις σε κίνδυνο κυρίως την ψυχολογική σου υγεία.

 Ιχθύες

Αυτή είναι μία πολύ σημαντική στιγμή για τις σχέσεις γάμου και τις συνεργασίες σου. Νιώθεις ότι τα προβλήματα σε πνίγουν και παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου δημιουργώντας κρίση. Η Πανσέληνος φέρνει στην επιφάνεια όλα τα προβλήματα που δεν έχουν λυθεί κατά τη διάρκεια της προηγούμενος χρονιάς.

 

 

 

Maria Sylla