Μοιράσου το με τους φίλους σου

Όταν στην ερώτηση ¨τι ζώδιο είσαι;¨ η απάντηση είναι Σκορπιός, μπορεί να κάνουμε ένα βήμα πίσω ακόμη και αν ανήκουμε στο ίδιο ζώδιο. Οι Σκορπιοί μας φοβίζουν και μας ελκύουν, τους μισούμε και τους αγαπάμε, θα θέλαμε να ανήκαμε σε αυτό το ζώδιο αλλά πάλι θα το αντέχαμε; Πόσο μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος τις εμμονές τους για την απόλυτη ένωση, το πάθος τους για τον έρωτα και την ύλη, και τέλος την συναισθηματική ανασφάλεια που προσπαθούν να καλύψουν μέσω των άλλων; Λέγεται ότι οι Σκορπιοί είναι εκείνοι που θα ήθελαν να πάρουν το τον/την σύντροφο μαζί τους μέχρι τον άλλο κόσμο. Άλλωστε εκεί είναι το βασίλειο τους!!!

Είναι οι άνθρωποι που ζουν για το θάνατο και την αναγέννηση, αυτοί που θα έκαναν τα πάντα για τον/την εκλεκτό/ή της καρδιάς τους, αλλά που ταυτόχρονα απαιτούν και τα πάντα από τους άλλους.

Με οδηγό τα παραπάνω ας δούμε πως καταφέρνουν να επιβιώσουν ή όχι μέσα στις σχέσεις:

Κριός/Σκορπιός: Η απόλυτη σεξουαλική σχέση. Όσο κρατάει η χημεία αυτό το ζευγάρι δε θα έχει επαφή με τον έξω κόσμο. Η κρεβατοκάμαρα γίνεται ο ομφαλός της γης. Με το πέρας όμως αυτής της εποχής μάλλον ο Κριός θα φύγει τρέχοντας αφού το συναίσθημα δεν είναι το φόρτε του.

Ταύρος/Σκορπιός: Εσείς οι δύο μπορείτε να περάσετε τον Bill Gates στη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου. Η ασφάλεια και ιδιαίτερα η υλική είναι και για τους δύο πρωταρχική ανάγκη και μαζί μπορείτε να τα καταφέρετε να αποκτήσετε ότι χρειάζεστε για να νιώσετε αυτάρκεις. Μη φοβηθείτε να προχωρήσετε μαζί στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής. Η επιτυχία είναι προδιαγεγραμμένη.

Δίδυμος/Σκορπιός: Μια από τις δυσκολότερες σχέσεις αφού τα βασικά αιτήματα των δύο ζωδίων είναι εκ διαμέτρου αντίθετα. Ο Δίδυμος ζητάει την ανεξαρτησία ενώ ο Σκορπιός απαιτεί την απόλυτη δέσμευση. Καλύτερα να μείνετε φίλοι.

Καρκίνος/Σκορπιός: Από τις επιτυχημένες συνταγές. Τυλιγμένοι στο συναίσθημα μπορούν να ζήσουν μέσα στο σπίτι τους για πάντα και να είναι και οι δύο πολύ ευτυχισμένοι. Η οικογένεια είναι από τα δυνατά σημεία αυτού του ζευγαριού και συνήθως καταφέρνουν να τη δημιουργήσουν σε σχετικά νεαρή ηλικία. Ο Καρκίνος με τη μητρική συμπεριφορά του απέναντι στους συντρόφους του δίνει στον Σκορπιό την απόλυτη αίσθηση σιγουριάς που χρειάζεται για να προχωράει στη ζωή.

Λέων/Σκορπιός: Εδώ παρότι η φύση των ζωδίων είναι ασύμβατη ο Σκορπιός μπορεί να εξυπηρετήσει επιτυχώς την ανάγκη του Λέοντα για θαυμασμό και δημιουργία αυλής. Προσθέτοντας και μία γερή δόση sex για κάποιο διάστημα θα είναι και οι δύο απογειωμένοι. Τι θα γίνει όμως όταν ο Λέων που πιστεύει ότι ανήκει στο κοινό του θα πρέπει να δίνει prive παραστάσεις για τα μάτια του Σκορπιού και μόνο;

Παρθένος/Σκορπιός: Αυτή νομίζω είναι από τις καλύτερες σχέσεις του Σκορπιού. Ικανοί και οι δύο να στηρίξουν συναισθηματικά μια σχέση υψηλών απαιτήσεων είναι από τους συνδυασμούς όπου εξυπηρετούνται αμφότερα οι ανάγκες τους. Απλά παιδιά μην ξεχνάτε υπάρχει και ζωή μετά το γραφείο…Ο Παρθένος είναι ο μόνος που δε θα πει ποτέ όχι στον Σκορπιό αφού η ανάγκη του για την υπηρεσία τον κάνει έναν από τους πιο καλόβολους συντρόφους. Να μην ήταν και γκρινιάρηδες…

Ζυγός/Σκορπιός: Εδώ έχουμε τα δύο ζώδια που δεν μπορούν να ζήσουν μόνα τους. Ο Ζυγός μέσα από τον σύντροφο του προσπαθεί να τονώσει την προσωπικότητα του και ο Σκορπιός να νιώσει ότι χωρίς εκείνον ο άλλος δε μπορεί να ζήσει. Φυσικά και θα μπορούσαν να πορευθούν μαζί μέχρι ο Ζυγός να νιώσει την ανάγκη για επιβεβαίωση και ο Σκορπιός νοσταλγία για την ίντριγκα.

Σκορπιός/Σκορπιό: Σε κάθε σχέση με άτομα το ίδιου ζωδίου τονίζονται στο έπακρον τα θετικά και τα αρνητικά του ζωδίου αυτού. Έτσι και εδώ το πάθος, η κτητικότητα, η ζήλια και η τρελή επιθυμία οι δύο να γίνουν ένα κυριαρχούν. Μία σχέση που δύσκολα θα την καταλάβουν όσοι δεν είναι Σκορπιοί. Το εύρος και το βάθος των συναισθημάτων είναι πολύ μεγάλο. Το λαϊκό άσμα ”Πιο Έρωτας Πεθαίνεις” σίγουρα γράφτηκε γι’αυτούς. Προσοχή μόνο μηn πεθάνετε από ασφυξία!!!

Τοξότης/Σκορπιός: Εδώ έχουμε έναν πολύ ενδιαφέρον συνδυασμό. Ο Τοξότης με τη γνωστή αισιοδοξία του θα δράσει ακόμη και θεραπευτικά στον πιο κλειστό Σκορπιό και εκείνος με την σειρά του θα δώσει στον Τοξότη μια διαφορετική οπτική για θέματα όπως το sex και το συναίσθημα. Η μεγάλη τους αντίθεση είναι η θέση που έχουν απέναντι στην ελευθερία μέσα από την σχέση. O Σκορπιός δε θα μπορέσει να διαχειριστεί τη φιλελεύθερη συμπεριφορά του Τοξότη και μάλλον θα σαλπάρει για άλλα λιμάνια στην πρώτη ένδειξη αστάθειας του συντρόφου του.

Αιγόκερως/Σκορπιός: Αυτό το ζευγάρι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο δυναμικά του ζωδιακού. Είναι και οι δύο άτομα που έχουν στόχους και θέλουν να επιτύχουν. Αναμφίβολα αυτή η σχέση θα δράσει εποικοδομητικά και για τους δύο. Το επίπεδο συνεργασίας τους μέσα στην καθημερινότητα θα είναι εξαιρετικά υψηλό και θα προχωρούν μπροστά λύνοντας με σχετική ευκολία τα όποια προβλήματα. Φυσικά και η σεξουαλική τους ζωή θα είναι πολύ όμορφη αφού ο Σκορπιός βοηθάει τον κουμπωμένο Αιγόκερω να πετάξει από πάνω του τα ταμπού. Μια πολύ όμορφη σχέση και εξαιρετικά παραγωγική.

Υδροχόος/Σκορπιός: Η ημέρα με την νύχτα θα ήταν ο τίτλος για αυτό το ζευγάρι. Οι διαφορές τους τεράστιες τόσο σε κοινωνικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ο Υδροχόος πιστεύει σε μία κοινωνία που όλοι είμαστε ένα και ο καθένας ταυτόχρονα μοναδικός. Μία πεποίθηση που λειτουργεί ως κινητήριος δύναμη για τη δράση του. Η διασπαστική ενέργεια έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα θέλω του Σκορπιού που όπως έχουμε πει πιο πάνω ονειρεύεται την απόλυτη ένωση με το ταίρι του. Αν προσθέσουμε σε αυτό  την ισχυρογνωμοσύνη και των δύο το αποτέλεσμα μάλλον προς το εκρηκτικό κάνει. Όσο για το sex…ο καλός ο μύλος όλα τ ‘αλέθει!!!

Ιχθύες/Σκορπιός: Αγάπη, αφοσίωση, κατανόηση. Τρεις λέξεις που περιγράφουν απόλυτα αυτό το ζευγάρι. Σε αυτό το σημείο θα μπορούσα να βάλω ροζ καρδούλες ακόμη και αν μιλάμε για τον Σκορπιό. Η τόσο γλυκιά ενέργεια που δίνει ο Ποσειδώνας με το Δία στο ζώδιο των Ιχθύων δε μπορεί να αφήσει ασυγκίνητο ούτε το παιδί του Πλούτωνα. Πιστεύω ότι είναι από τις καλύτερες σχέσεις που μπορεί να κάνει ένας Σκορπιός για να νιώσει ασφαλής.

Maria Sylla