Μοιράσου το με τους φίλους σου

Νέα Σελήνη στον Ιχθύ την εβδομάδα που μας έρχεται για το μήνα Φλεβάρη. Στην 1η μοίρα του ζωδίου γεννιέται το καινούργιο φεγγάρι και μαζί του οι ελπίδες μας για ένα καλύτερο μέλλον. Τα όνειρα και οι επιθυμίες ξεπροβάλλουν με δύναμη αφού εδώ και αρκετό καιρό ζουν καταπιεσμένα στα βάθη της ψυχής και του μυαλού. Οι αντίξοες συνθήκες των προηγούμενων χρόνων έχουν αναγκάσει την ανθρωπότητα να φοβάται να ονειρευτεί και να σχεδιάσει για το μέλλον. Όμως αυτή τη φορά έχουμε ένα νέο κύκλο που ξεκινάει στους Ιχθύες, ένα χώρο μεταβλητό με συνεχόμενη κίνηση και παραδοσιακά μήτρα των ονείρων και των υψηλών ιδανικών. Την ίδια στιγμή το σύνολο των πλανητών μετά από πολύ καιρό κινείται σε ορθή φορά ωθώντας την ενέργεια προς τα μπροστά. Μπορεί η αποκλίνουσα σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο να μας υπενθυμίζει αυστηρά τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έρχονται από το παρελθόν όμως ο μόνος δρόμος που υπάρχει είναι προς τα εμπρός. Δεν θα ξεφύγουμε λοιπόν εύκολα από τα φαντάσματα του πρόσφατα κακοποιητικού παρελθόντος, ωστόσο τα φαντάσματα αυτά είναι πλέον γνωστά και μπορούμε να τ’ αντιμετωπίσουμε κατάματα.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες που έχουν γεννηθεί τις πρώτες ημέρες των ζωδίων τους είναι αυτοί που θα πρωτοστατήσουν στα νέα ξεκινήματα. Η Νέα Σελήνη είναι ιδιαιτέρως σημαντική αφού γίνεται λίγο πριν την είσοδο του Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων, που θα σηματοδοτήσει την έναρξη μίας κοπιαστικής χρονιάς κατά την οποία θα κλείσουν όλες οι φθαρμένες καταστάσεις της ζωής τους.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι των τριών τελευταίων ημερών επίσης επηρεάζεστε σημαντικά από τη Νέα Σελήνη. Παρ’ ότι βρίσκεστε υπό την αυστηρή επίβλεψη και τον στενό περιορισμό του Κρόνου, σας δίνεται η ευκαιρία μία νέας αρχής που θα φέρει νέα πνοή στην ζωή σας. Ούτως ή άλλως η βαριά Κρόνια περίοδος τελειώνει πολύ σύντομα.

Σχεδόν ταυτόχρονα με τη Νέα Σελήνη έχουμε την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού. Μετά από την περιήγηση της στον ονειρικό και ανιδιοτελή Ιχθύ που έβγαλε ζεστά συναισθήματα από τις ψυχές των ανθρώπων, ανέδειξε την συμπόνια και την αλληλεγγύη περνάει στον ορμητικό και δημιουργικό Κριό. Εδώ η παθητική Αφροδίτη θ’ αναγκαστεί ν’ αναλάβει δράση και να πάρει πρωτοβουλίες τόσο στον τομέα των σχέσεων όσο και στον οικονομικό. Μπορεί η δράση μας να χαρακτηριστεί το επόμενο διάστημα από παρορμητισμό, όμως θα καταφέρουμε να ταράξουμε τα λιμνάζοντα εδώ και πολύ καιρό νερά.

Κριοί και Ζυγοί θα είναι οι περισσότεροι ευνοημένοι από τη νέα θέση της Αφροδίτης που θα τους κατατάξει πρωταγωνιστές στον έρωτα και στο χρήμα. Ακολουθούν πολύ δυνατά Λέοντες και Τοξότες που φαίνεται να διαχειρίζονται καλύτερα απ’ όλους την εύνοια που θα τους δοθεί. Σε καλή κατάσταση θα βρίσκονται και οι Δίδυμοι με τους Υδροχόους οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι τις ευκαιρίες που δημιουργούνται θα κάνουν την έκπληξη της ημέρας. Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα χρησιμοποιήσουν την εύνοια σε τομείς όπως η οικογένεια και η καριέρα με μία υπερβολή ή αναγκαζόμενοι να αμυνθούν των προσωπικών τους συμφερόντων.

Maria Sylla