Μοιράσου το με τους φίλους σου

Γεια σας φίλοι μου!!!

Το 2023 τώρα Ξεκινάει.

Σήμερα 19 Ιανουαρίου ο Ερμής αφού έχει αφήσει πίσω του την ανάδρομη πορεία, ξεκινάει και πάλι να κινείται προς τα μπροστά (φαινομενικά πάντα), στην 8η μοίρα του Αιγόκερω.

Μετά από μία πολύμηνη ενεργειακή παλινδρόμηση λόγω των ταυτόχρονων πολλών ανοδρομών μπαίνουμε και πάλι σε φάση δράσης και δημιουργίας. Σε συνδυασμό με τη Νέα Σελήνη της 21ης Ιανουαρίου στο ζώδιο του Υδροχόου αλλά και της ορθοδρόμισης του τελευταίου πλανήτη που κινείται ανάδρομα, του Ουρανού, εισερχόμαστε σε ένα νέο κεφάλαιο τόσο σε προσωπικό όσο και συλλογικό επίπεδο.

Μέχρι και τις αρχές της Άνοιξης θα μας δοθούν οι ευκαιρίες να κλείσουμε και τις τελευταίες εκκρεμότητες αλλά και να ολοκληρώσουμε ότι έχει ξεκινήσει παλιότερα.

Αυτή είναι μία πολύ σημαντική εποχή γιατί τώρα θα παρθούν οι αποφάσεις που θα χτίσουν το μέλλον. Η περίοδος της ησυχίας και της αδράνειας, λήγει. Από εδώ και στο εξής δημιουργείται η νέα βάση όσων θα συντελεστούν την επόμενη τριετία.

Παρακολούθησε το βίντεο για να ενημερωθείς σχετικά με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και τις προοπτικές που παρουσιάζει για το αμέσως επόμενο διάστημα. Για πιο λεπτομερή ενημέρωση ανάλογα το ζώδιο και το δεκαήμερο σου παρακολούθησε την εκπομπή των Μηνιαίων Προβλέψεων του Ιανουαρίου.

Maria Sylla