Μοιράσου το με τους φίλους σου

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας δίνει το στίγμα όχι μόνο των επόμενων επτά ημερών αλλά ολόκληρου του μήνα.

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της συνύπαρξης, της συμπόρευσης της ισορροπίας, της απόδοσης δικαιοσύνης και της διαπραγμάτευσης. Αυτά είναι τα θέματα που θα τεθούν επί τάπητος στο άμεσο μέλλον.

Οι σχέσεις σε όλα τα επίπεδα είναι η επαναλαμβανόμενη δοκιμασία στην οποία θα υποβληθούμε όλοι μέχρι και το τέλος του έτους. Η εσάνς από το παρελθόν αλλά και η ευκολία με την οποία θα καταλήγουμε σε συμπεράσματα είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της Νέας Σελήνης. Σε συνδυασμό με την θέληση για ένωση, τη γενναιοδωρία αλλά και το κοινωνικό άνοιγμα το επόμενο διάστημα θα είναι ευκαιρία για ουσιαστική επανένταξη στην κανονική κοινωνικότητα.

Όμως η υπερβολή στην έκφραση του συναισθήματος και η έλλειψη ελέγχου σε κάθε μας ενέργεια μπορούν να αντιστρέψουν τις θετικές επιρροές της Νέας Σελήνης και να μετατρέψουν την ευκαιρία σε παγίδα και κατασπατάληση υλικών και μη, αγαθών.

Σε πρακτικό επίπεδο, οι επόμενες 28 ημέρες θα ζωηρέψουν τις ανθρώπινες σχέσεις, θα τις εμπλουτίσουν και θα δώσουν ευκαιρίες σε παρελθοντικές καταστάσεις. Θα ζωηρέψει επίσης το εμπόριο που αφορά μόδα, ψυχαγωγία, τέχνη, οι νομικές διαδικασίες και οι πρωτοβουλίες εξεύρεσης συναινετικής λύσης και διεξόδων. Φυσικά το τελευταίο θα εκδηλωθεί όχι μόνο στις προσωπικές μας υποθέσεις αλλά και στις συλλογικές.

Περισσότερο θα επηρεαστούν τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες, Ωροσκόπο ή Μεσουράνημα κοντά στην 3η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Η επόμενη εβδομάδα όμως δυναμώνει σημαντικά και τη θέληση μας για υλοποίηση των στόχων δίνοντας μας επιμονή, υπομονή και μέτρο. Η σύμπλευση Άρη και Κρόνου έρχεται να βάλει το πλαίσιο για την εφαρμογή της ενέργειας που δώσει μορφή στο πνεύμα. Δίδυμοι, Ζυγοί, Κριοί και Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου είναι οι κύριοι αποδέκτες της χρήσιμης αυτής ενέργειας.

Επίσης η διεισδυτική σκέψη καταφέρνει να φτάσει στον πυρήνα των πραγμάτων ενισχύοντας την ικανότητα για αποτελεσματική έρευνα και την εσωτερική επικοινωνία που μας φέρνει πιο κοντά στην προσωπική μας αλήθεια.

Οι σχέσεις από το παρελθόν μπαίνουν δυναμικά στο παρόν διεκδικώντας μία σοβαρή δεύτερη ευκαιρία. Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαήμερου επηρεάζονται περισσότερο ενώ Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του ίδιου δεκαημέρου έχουν σημαντικές ευκαιρίες.

Από την Πέμπτη η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό δίνει άλλη μορφή στο τρόπο με τον οποίο πλησιάζουμε ο ένας τον άλλον. Μαζί με την ομορφιά τώρα θα γοητεύσει και το πνεύμα δίνοντας στον έρωτα αέρα για να κινηθεί σε υψηλότερα επίπεδα. Η εξαιρετική νέα θέση της Αφροδίτης μέχρι και τις 23 Οκτωβρίου θα βοηθήσει σημαντικά στην εξεύρεση λύσεων, στη σύναψη νέων σχέσεων, και στο ανέβασμα της διάθεσης.

Maria Sylla