Μοιράσου το με τους φίλους σου

 

 

Νέα Σελήνη 27 Αυγούστου 2022, 4η μοίρα Παρθένου.

Μπήκαμε στην εποχή της Παρθένου, το χρονικό σημείο που μαζεύουμε τους καρπούς της γης και των προσπαθειών μας και οργανωνόμαστε για ένα νέο ξεκίνημα. Με βάση αυτά που έχουμε συγκεντρώσει οδηγούμαστε στην κατάκτηση των νέων στόχων μας που συνήθως αφορούν την καθημερινότητα, τις προσωπικές μας συνήθειες και την φυσική μας κατάσταση. Η Παρθένος είναι ένας χώρος που μας ωθεί στη φροντίδα των απτών πραγμάτων που με την σειρά τους βελτιώνουν τις συνθήκες της διαβίωσης μας.

Η Νέα Σελήνη του Αυγούστου οριοθετεί ένα νέο κύκλο 28 ημερών με χώρο δράσης τους παραπάνω τομείς. Η δυσμενής αλλά κινητήριος όψη τετραγώνου που δημιουργείτε με τον Άρη, θα δημιουργήσει τις συνθήκες έντασης που θα οδηγήσουν στην ανάληψη δράσης. Όταν η επίδραση ενός τετραγώνου είναι τόσο καταλυτική όσο αυτού που συμμετέχει στη Νέα Σελήνη δεν υπάρχει περίπτωση να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Οι εμπλοκές και οι συμπλοκές που θα μας απασχολήσουν τον επόμενο μήνα θα αφορούν θέματα υγεία, συνθήκες εργασίας, διατροφή αλλά και εκπαιδευτικά πρακτικά ζητήματα τα οποία θα σηκώσουν θύελλα αντιδράσεων.

Γενικά η αντίδραση σε κάθε πρόβλημα θα είναι υπερβολική και θα χαρακτηρίζεται από την έκφραση βαθύτερων καταπιεσμένων συναισθημάτων που δεν αφήνουν τον άνθρωπο να ησυχάσει. Λογομαχίες, καβγάδες, λεκτικές επιθέσεις, ύβρεις, εκδήλωση μίσους και γενικά όλα τα δυσάρεστα συναισθήματα που κρύβει η ανθρώπινη ψυχή θα έρθουν στην επιφάνεια. Δεδομένου ότι ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο της επικοινωνίας και της κίνησης (Δίδυμοι) αναμένουμε αύξηση των ατυχημάτων, προβλήματα στις επικοινωνίες και τις μετακινήσεις αλλά και στις μεγάλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Όλα τα παραπάνω θα συμβούν και θα επηρεάσουν τον καθένα μας λιγότερο ή περισσότερο ανάλογα με τον προσωπικό του χάρτη. Όμως όπως είπα και στην αρχή αυτή η Νέα Σελήνη θα μας οδηγήσει στην ανάληψη δράσης. Αν αυτή η δράση θα είναι ν’ ανταποδώσουμε την κακία τότε σίγουρα τ’ αποτελέσματα της Νέας Σελήνης θα λειτουργήσουν στο μάξιμουμ της αρνητικής επίδρασης. Αν όμως καταφέρουμε να επιβληθούμε στα χαμηλότερης ενέργειας ένστικτα μας και να ελέγξουμε τις αντιδράσεις μας μπορούμε να διδαχθούμε και να παράγουμε σημαντικό έργο με τη βοήθεια αυτής της εργατικής Σελήνης.

Η μοίρα στην οποία λαμβάνει χώρα το φαινόμενο είναι μία από τις δυνατότερες του ζωδιακού (κρίσιμη μοίρα) κάτι που σημαίνει ότι τόσο τα γεγονότα όσο και ο αντίκτυπος τους θα είναι μεγάλης κλίμακας. Αν αφεθούμε λοιπόν στα πρωτόγονα ένστικτα μας θα χάσουμε μία μεγάλη ευκαιρία υλοποίησης και ολοκλήρωσης στόχων που απαιτούν σημαντική καταβολή ενέργειας. Επειδή οι αποφάσεις μας, μας καθορίζουν όπως και την πορεία της ζωής μας ας σκεφτούμε πριν δράσουμε.

Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) του πρώτου δεκαημέρου. Και όσοι έχουν πλανήτες, ωροσκόπο ή μεσουράνημα κοντά στην 4η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Ακολουθεί περιληπτικά η επίδραση της Νέας Σελήνης στα δώδεκα ζώδια. Διαβάστε οπωσδήποτε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας γιατί αυτός καθορίζει τον τομέα εκδήλωσης των γεγονότων.

Κριός

Ένταση στην καθημερινότητα και στο άμεσο περιβάλλον. Φροντίδα υγείας, αλλαγές συνθηκών εργασίας. Προσοχή σε μετακινήσεις.

Ταύρος

Έξοδα για την υλοποίηση δημιουργικών σχεδίων ή αναγκών των παιδιών σας. Προσοχή σε επιχειρηματικά ρίσκα.

Δίδυμοι

Οικογενειακές ή επαγγελματικές εντάσεις αλλά και αλλαγές σε ακίνητα δημιουργούν κούραση και αντιθέσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις. Προσοχή σε μικροατυχήματα.

Καρκίνος

Υποσυνείδητο άγχος δημιουργεί προβλήματα στις άμεσες επαφές, στην καθημερινότητα και στις επικοινωνίες. Νέος κύκλος σπουδών.

Λέων

Υλοποίηση σχεδίων με σκοπό την οικονομική ανάπτυξη. Προσοχή σε υπερβολικά έξοδα. Προβλήματα με ομάδες, φίλους.

Παρθένος

Έντονη επαγγελματική δραστηριότητα αλλά και αντιπαραθέσεις με άτομα κύρους ή αρχές. Μία πολύ δραστήρια χρονιά για όσους έχουν γενέθλια κοντά στο φαινόμενο.

Ζυγός

Υλοποίηση κάτω από σιωπηλές συνθήκες αλλά και συνειδητοποιήσεις μίας νέας οπτικής που οδηγεί σε αλλαγές. Πιθανά προβλήματα υγείας έχουν θετική έκβαση.

Σκορπιός

Φιλικές σχέσεις και συμμετοχή σε ομάδες φέρνουν εντάσεις, όπως και οι ερωτικές σχέσεις που είναι πολύπλοκες. Προσοχή σε οικονομικές κινήσεις με οφειλές, κληρονομικά, χρήματα που μοιράζεσαι.

Τοξότης

Νέος επαγγελματικός κύκλος ο οποίος όμως συνοδεύεται από εντάσεις και έντονες αντιπαραθέσεις. Το ίδιο ανήσυχο περιβάλλον δημιουργείται και στο γάμο ή άλλη σημαντική σχέση.

Αιγόκερως

Σπουδές, ταξίδια και νομικές υποθέσεις σε γεμίζουν άγχος αλλά και ενέργεια. Πολύ δουλειά και κούραση, προσοχή σε εργατικά ατυχήματα, στα οικόσιτα και σε μικρές ταλαιπωρίες υγείας.

Υδροχόος

Πολύπλοκες ερωτικές υποθέσεις, θέματα γονιμότητας και οικονομικές υποθέσεις φέρνει η Νέα Σελήνη. Εντάσεις με παιδιά και ερωτικούς συντρόφους.

Ιχθύες

Πολύ σημαντική επιρροή σε σχέσεις συνεργασίες και αλλαγές στις συνθήκες διαβίωσης και στον οικογενειακό κύκλο φέρνει η Νέα Σελήνη. Κρατείστε ψυχραιμία και χαμηλούς τόνους.

#neaselini #νεασελήνη #syllastria #mariasylla

Maria Sylla