Μοιράσου το με τους φίλους σου

Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στις 10 Μαρτίου στην 20η μοίρα των Ιχθύων. Μαζί με τον Ήλιο και την Σελήνη στου Ιχθύς βρίσκονται οι Ποσειδώνας και Κρόνος οι οποίοι συμμετέχουν με μακρινές συνόδους στο φαινόμενο. Ο Ιχθύς είναι ένα ζώδιο μεταβλητό που ανήκει στο στοιχείο του Νερού. Αυτό προσδίδει στο ζώδιο τα στοιχεία της ευαισθησίας, καλοσύνης, προσφοράς, ενσυναίσθησης. Κατά τη διάρκεια της Νέας Σελήνης όλοι σε κάποιο βαθμό θα νιώσουμε την ενέργεια των παραπάνω χαρακτηριστικών να μας διέπει. Επίσης το αυξημένο ένστικτο ή η πνευματική αναζήτηση θα στρέψει την προσοχή μας προς άλλους τρόπους αντιμετώπισης και διαχείρισης των θεμάτων. Τα θέματα αυτά ποικίλουν ανάλογα με το ποια θέση έχει το ζώδιο των Ιχθύων στον προσωπικό μας χάρτη. Εξαιρετικό διάστημα για τα δημιουργικά εγχειρήματα αλλά και για όσους ασχολούνται με την Τέχνη ή με θεραπευτικά επαγγέλματα. Για τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες δώσε προσοχή στα όνειρα σου τα οποία θα είναι δυνατά και πιθανόν να μεταφέρουν κάποια μηνύματα.

Ο Ιχθύς σχετίζεται με τα νερά και μάλιστα με τους Ωκεανούς και γενικά τις μεγάλες θάλασσες. Η επερχόμενη Νέα Σελήνη λοιπόν θα επηρεάσει σημαντικά το υδάτινο στοιχείο του πλανήτη. Δεν αποκλείεται να παρατηρηθούν σημαντικές ποσότητες βροχόπτωσης έως και πλυμμηρικά φαινόμενα, γι’ αυτό προσοχή στις επικίνδυνες περιοχές.

Ένα επιπλέον σημαντικό στοιχείο είναι ότι η Νέα Σελήνη γίνεται στο μεσοδιάστημα Κρόνου/Ποσειδώνα. Αυτή η σύνοδος θα μας απασχολήσει το 2025 – 2026 ωστόσο, φαίνεται να μας δίνει τα πρώτα στοιχεία για τα θέματα που θα αποκαλύψει τότε. Ο Κρόνος με τον Ποσειδώνα είναι ένας δύσκολος άξονας στην αστρολογία που συνδέεται με την σύγχυση και τις ασθένειες. Χρειάζεται αυξημένη παρατηρητικότητα για να δούμε τα κρυφά μηνύματα και ενδείξεις που φέρνει αυτή η Νέα Σελήνη. Την τελευταία φορά που είχαμε σύνοδο Κρόνου/Ποσειδώνα (Αιγόκερως) ήταν από το ‘88 μέχρι το ‘90 όπου το μεγαλύτερο ιστορικό γεγονός ήταν η πτώση του τοίχους του Βερολίνου (11/89) και αυτό ήταν η αρχή της πτώσης του κομμουνισμού στην Ευρώπη με την μετέπειτα διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης. Ενώ ο Κρόνος επιβάλει τα όρια ο Ποσειδώνας τα καταλύει. Μέσα από το ζώδιο των Ιχθύων οι αλλαγές θα προκύψουν σε θέματα, τέχνης, πνευματικότητας, επιστημονικής έρευνας αλλά και στη λειτουργία ιδρυμάτων εγκλεισμού όπως και στο υδάτινο στοιχείο του πλανήτη.

Γι’ αυτό τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο θα πρέπει να παρατηρήσουμε πολύ καλά τα γεγονότα και τα ξεκινήματα αυτής της Πανσελήνου γιατί το πιθανότερο είναι ότι θα τα δούμε να κορυφώνονται σε 1 με 2 χρόνια από σήμερα.

Την ημέρα της Νέας Σελήνης είναι ακόμη σε ισχύ μία επικίνδυνη όψη μεταξύ Άρη και Ουρανού στην 20η μοίρα Υδροχόου/Ουρανού που καθιστά την ημέρα εκρηκτική. Παρότι δεν συμμετέχει στη Νέα Σελήνη άρα η εκρηκτικότητα δεν είναι στοιχείο του φαινομένου ωστόσο δημιουργεί ένα εύφλεκτο περιβάλλον που μπορεί να μας οδηγήσει σε ακραίες ή απρόσεκτες ενέργειες.

Επηρεάζονται περισσότερο όσοι ανήκουν στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού δηλαδή, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες που έχουν ανήκουν στο τέλος του δευτέρου και αρχές τρίτου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν Ωροσκόπο, Μεσουράνημα ή προσωπικού πλανήτες κοντά στην 20η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Κριός

Αυτή φαίνεται να είναι μία περίοδος προετοιμασίας και σχεδιασμού για κάτι νέο πιθανόν επαγγελματικό που ετοιμάζεις. Ωστόσο και στον πνευματικό τομέα της ζωής σου δημιουργείται μία δραστηριότητα που σε οδηγεί σε μία αφύπνιση και εξεύρεση άλλων τρόπων αντιμετώπισης των θεμάτων. Προσοχή στα οικονομικά καθώς ενδέχεται να προκύψουν έκτακτα έξοδα.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη γίνεται ακριβώς την στιγμή που ετοιμάζεσαι να κάνεις σημαντικές αλλαγές ειδικά αν είσαι γεννημένος κοντά στις 10 Μαΐου. Τα σχέδια σου είναι ευφάνταστα ωστόσο χρειάζεται προσοχή να μην ξεφύγεις προς ανεδαφικές προσδοκίες λόγω υπερβολικής αισιοδοξίας. Ο φιλικός και κοινωνικός σου κύκλος διευρύνεται όπως και οι συλλογικές δραστηριότητες σου.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη του Μαρτίου είναι ένα από τα πιο σημαντικά φαινόμενα της χρονιάς αφού ενεργοποιεί τα επαγγελματικά, κοινωνικά σου θέματα καθώς και οικογενειακές καταστάσεις. Με φαντασία και δημιουργικότητα μπορείς να κερδίσεις πολλά στον επαγγελματικό στίβο. Πρόσεχε μόνο την εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων προκειμένου να μην βρεθείς αργότερα μετέωρος.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη είναι αρκετά ευνοϊκή για το δικό σου ζώδιο αφού ανοίγει εντελώς νέους ορίζοντες που θ’ αλλάξουν στο εγγύς μέλλον την καθημερινότητα σου. Πνευματικά σκιρτήματα που εμφανίστηκαν στο παρελθόν τώρα παίρνουν πιο συμπαγή μορφή και σε οδηγούν σε νέες αναζητήσεις του νου. Το διάστημα αυτό προσφέρει όμορφα μακρινά ταξίδια όμως χρειάζεται προσοχή σε νομικές υποθέσεις.

Λέων

Η Νέα Σελήνη προσφέρεται για συζητήσεις σχετικά με κοινά οικονομικά, επενδύσεις, κληρονομικές υποθέσεις ή ρυθμίσεις χρεών. Οι αποφάσεις που θα παρθούν αυτό το διάστημα θα σου δώσουν ελευθερία κινήσεων στην επαγγελματική σου ζωή. Ωστόσο προτίμησε τους χαμηλούς τόνους όταν διαπραγματεύεσαι ή απλά συζητάς για τα πιο πάνω θέματα.

Παρθένος

Αυτή η Νέα Σελήνη είναι ένα ισχυρό κίνητρο για να κυνηγήσεις κάποιο όνειρο σχετικά με τα επαγγελματικά σου ή τα συναισθηματικά σου. Μείνε ανοιχτός και αισιόδοξος καθώς νέες και απρόσμενες ευκαιρίες σε περιμένουν στη γωνία. Το θέμα της εξιδανίκευσης αποτελεί για εσένα ένα σημείο που κρύβει παγίδες. Δείξε πίστη αλλά μην διστάσεις ν’ αμφισβητήσεις κάτι ή όποιον κινείται ύποπτα.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη γίνεται στον τομέα της καθημερινότητας, της φυσικής κατάστασης αλλά και των επαγγελματικών συνθηκών. Αυτό το διάστημα ξεκινάς νέες δραστηριότητες με σκοπό την βελτίωση των παραπάνω. Σε κάποιες περιπτώσεις θα προκύψουν συναισθηματικά ξεκινήματα μέσα σε ένα επαγγελματικό, καθημερινό ή περιβάλλον υγείας.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη φέρνει έναν αέρα φρεσκάδας στην ζωή σου, προτρέποντας σε να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και βγάζουν τον δημιουργικό σου εαυτό. Ο έρωτας και τα παιδιά πρωταγωνιστούν με θετικές επιδράσεις στον συναισθηματικό σου κόσμο. Οι αλλαγές που γίνονται σε επαγγελματικά και σχέσεις αυτή τη φορά θα έχουν μία μαγική νότα.

Τοξότης

Ο χώρος του σπιτιού, οι οικογενειακές σχέσεις και γενικά το άμεσο περιβάλλον θα επηρεαστούν από τη Νέα Σελήνη του Μαρτίου. Τώρα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις όλα τα παραπάνω κάνοντας πιο ζεστές και αληθινές τις σχέσεις σου και βελτιώνοντας παράλληλα την ψυχική και σωματική σου κατάσταση.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη γίνεται στον τομέα που αφορά την επικοινωνία, τις μετακινήσεις αλλά και τους συγγενείς. Οι δραστηριότητα στους παραπάνω τομείς πρόκειται να αυξηθεί τις επόμενες δύο εβδομάδες με θετικές επεκτάσεις στο δημιουργικό αλλά και συναισθηματικό σας κομμάτι. Επίσης ενδέχεται να προκύψει ξαφνικά η ευκαιρία δημιουργίας μιας νέας πηγής εισοδήματος.

Υδροχόος

Με τη Νέα Σελήνη να προκύπτει στον τομέα των οικονομικών τα νέα είναι θετικά για τα εισοδήματα σου αλλά και την αυτοεκτίμησή σου. Το επόμενο διάστημα ακολούθησε το ένστικτο σου σχετικά με την τοποθέτηση των χρημάτων σου ή έχε τα μάτια σου ανοιχτά για ευκαιρίες που έρχονται από εντελώς άλλους δρόμους από αυτούς που ακολουθείς. Ευκαιρίες στα ακίνητα.

Ιχθύες

Ανήκεις στο ζώδιο που φιλοξενεί τη Νέα Σελήνη και αν έχεις τα γενέθλια σου κοντά στις 10/3 αυτή αποκτά μία επιπλέον βαρύτητα. Μία νέα γενέθλια χρονιά ξεκινά με καινούργια σχέδια και αλλαγή κατεύθυνσης σε επαγγελματικά και σχέσης. Οι αλλαγές αυτές είναι ευχάριστες και αναζωογονητικές καθώς επίσης πολύ σημαντικές για την επόμενη επταετία. Δώσε μεγάλη σημασία στο πως επικοινωνείς και παρουσιάζεις τον εαυτό σου γιατί αυτό θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα σου όπλα όλη τη γενέθλια χρονιά.

 

 

 

 

Maria Sylla