Μοιράσου το με τους φίλους σου

Ξύπνημα πάθους και αισθήσεων φέρνει ο Απρίλιος, μετά από πολύ καιρό, που μοιάζανε ξεχασμένα μέσα στην σκληρή πραγματικότητα που βιώνουμε καθημερινά.

Η Πανσέληνος στον Ζυγό στην αρχή του μήνα είναι το πρώτο μήνυμα ανάκαμψης των προσωπικών επιθυμιών για συμπόρευση. Η Πανσέληνος της θεραπείας που δίνει την δυνατότητα να κλείσουμε παλιά συναισθηματικά τραύματα επηρεάζει περισσότερο Κριός, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου. Δεν αφήνει όμως αδιάφορους Δίδυμους, Υδροχόους και Λέοντες, Τοξότες του ίδιου δεκαημέρου.

Φυσικά το μεγάλο γεγονός του μήνα είναι η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Κριού στις 20/4. Ξεκινάει ένας διετής κύκλος Εκλείψεων στον Παρορμητικό Σταυρό που θα φέρει σημαντικές εκκινήσεις αλλά και αρκετή ένταση. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών ετοιμαστείτε να ζήσετε συνταρακτικές αλλαγές κυρίως στον τομέα των σχέσεων.

Το γεγονός ότι η Έκλειψη λαμβάνει χώρα λίγο πριν ο Ήλιος αλλάξει ζώδιο επιφέρει εξίσου μεγάλη επιρροή και στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους των 3 πρώτων ημερών που ήδη έχουν αρχίσει να δέχονται την μεταμορφωτική επιρροή του Πλούτωνα.

Η καθιερωμένη τρίμηνη αναδρομή του Ερμή ξεκινάει την ίδια ημέρα της Έκλειψης προετοιμάζοντας μας για δυναμική επιστροφή του παρελθόντος. Αυτή τη φορά η αναδρομή γίνεται στο ζώδιο του Ταύρου και αφορά την πρακτική και υλική πλευρά της καθημερινότητας καθώς και θέματα σχέσεων.

Η ενεργοποίση της μοίρας της επερχόμενης δραματικής Σεληνιακής Έκλειψης του Μαΐου φέρνει από τώρα στην επιφάνεια μεγάλες ποσότητες καταπιεσμένου συναισθήματος.

 Για να δεις πως θα επηρεαστείς από τα παραπάνω, αλλά και από τις υπόλοιπες αστρολογικές τάσεις του μήνα παρακολούθησε την εκπομπή των Μηνιαίων Αστρολογικών Προβλέψεων του Απριλίου.

Maria Sylla