Μοιράσου το με τους φίλους σου
Μετά από αρκετό διάστημα απουσίας λόγω σημαντικών θεμάτων που μου στέρησαν την ενέργεια και το χρόνο να είμαστε μαζί, επιστρέφω με μία σύντομη αστρολογική ενημέρωση. 👍
🔹Σύνοδος Ήλιου/Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου μία ημέρα μετά τα γενέθλια της Ελλάδας που ήταν εχθές 3/2. Η σχέση αυτών των δύο πλανητικών σωμάτων σύμφωνα με τον Έμπερντιν κυβερνάει θέματα κληρονομικών καταβολών, σωματικών αναστολών και περιορισμού της θέλησης και της ζωτικότητας. Ένας δύσκολος άξονας ενεργοποιείται ο οποίος όμως είναι υπεύθυνος για την σταθερότητα, την αίσθηση της πειθαρχίας και της δομής. Κοινωνιολογικά αντιστοιχεί στον ηλικιωμένο πληθυσμό, στον πατέρα και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Εδώ βλέπουμε πως εκφράζεται αστρολογικά ο θάνατος του Π. Προέδρου της Δημοκρατίας Χρήστου Σαρτζετάκη την στιγμή που ο γενέθλιος Ήλιος της Ελλάδας βάλετε από τον Κρόνο, αλλά και ο μεγάλος αριθμός θανάτων σε ηλικιωμένους. Με τον Ερμή Κυβερνήτη του χάρτη της συνόδου στάσιμο και τον Ποσειδώνα σε αντίθεση με τον Ωροσκόπο, πιστεύω ότι το πρόβλημα της πανδημίας θα ταλαιπωρήσει αρκετά ακόμα τη χώρα μας και θα προκαλέσει σημαντικά θέματα στη γενικότερη υγεία του πληθυσμού. Ευτυχώς η Σελήνη στον Κριό θα φέρει δράση μέσα από την αντιπαράθεση, για να μπορέσουμε να κάνουμε επανεκκίνηση και το τρίγωνο Άρη/Αφροδίτης με τον Ουρανό θα δώσει τολμηρές κινήσεις.
🔹Σε πιο προσωπικό επίπεδο η βαριά ατμόσφαιρα της συνόδου και η θέση της Σελήνης στον Ιχθύ μέχρι αργά το απόγευμα δείχνουν μία τάση προς την απραγία κυρίως λόγω έλλειψης ενέργειας ή θέλησης. Από την άλλη η σοβαρή σκέψη μπορεί να οδηγήσει σε προσεκτικό σχεδιασμό σχετικά με δράσεις που θα ξεκινήσουν από σήμερα αργά το βράδυ ή αύριο. Γενικότερα η Παρασκευή είναι μία ημέρα που ευνοεί περισσότερο το πνευματικό παρά το πρακτικό κομμάτι. Για το καιρό δεν χρειάζεται να πω κάτι νομίζω, τα βλέπετε μόνοι σας.
👉Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου νιώθετε αποδυναμωμένοι, ανίσχυροι και απογοητευμένοι. Κάντε απολογισμό και εκμεταλλευθείτε την σοφία που έχετε αποκτήσει μέσα από τις δυσκολίες.
👉Παρθένοι και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου αναγνωρίζεται τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται και δράτε ανάλογα. Προσοχή σε υγεία, εργασιακές σχέσεις.
👉Καρκίνοι και Αιγόκεροι του ίδιου δεκαημέρου διανύεται μία πολύ παραγωγική περίοδο, μην πτοείστε από κάποιες παροδικές εντάσεις ή αντιπαραθέσεις. Δείτε τη δημιουργική πλευρά των πραγμάτων. Το οικονομικό σας καθηλώνει.
👉Κριοί και Ζυγοί δευτέρου δεκαημέρου αντιμετωπίζετε με πάθος και δύναμη τις προκλήσεις σε σπίτι και επαγγελματικά. Μπορείτε να καταφέρετε πολλά αν ελέγξετε το θυμό και τα νεύρα σας. Περιορισμένη κοινωνικότητα και ελεύθερος χρόνος.
👉Τέλος Δίδυμοι και Τοξότες επίσης του δευτέρου δεκαημέρου βρίσκεστε ς’ ένα χάος σχετικά με οικονομικά και καθημερινότητα όμως τώρα μπορείς ν’ αντλήσεις ιδέες έχοντας μπροστά σου την μεγαλύτερη εικόνα των πραγμάτων.
Ωστόσο είναι Παρασκευή κι έχουμε μπροστά μας το Σαββατοκύριακο. Να είστε όλοι καλά!!!
Maria Sylla