Μοιράσου το με τους φίλους σου

Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα προκαλεί τη νέα εβδομάδα η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων με την συμμετοχή του Άρη. Παρότι η Δευτέρα φέρνει αισιοδοξία και καλή διάθεση όσο πλησιάζουμε προς την Παρασκευή λογική και η εγκράτεια πάνε περίπατο. Νους και πνεύμα σε εγρήγορση με περιορισμένα όμως όρια και χωρίς καθόλου πλαίσιο. Η κορύφωση όσων ξεκίνησαν με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη πριν δύο εβδομάδες γίνεται με επεισοδιακό τρόπο, μεγάλη δυναμική και ένταση. Οι αντιπαραθέσεις και η οξυθυμία θα επικρατήσουν έναντι της νηφαλιότητας και της ψυχραιμίας. Η αναρχία και οι καβγάδες καθώς και η τάση για ατυχήματα θα είναι το αποτέλεσμα της δυνατής ενέργειας που δέχονται όσοι επηρεάζονται περισσότερο.

Αυτή η Πανσέληνος είναι μεγάλης σημασίας και για τη χώρα μας καθώς ενεργοποιεί στοιχεία του γενέθλιου χάρτη της που σχετίζονται με τους φανερούς εχθρούς και τους συμμάχους της. Το πιθανότερο σενάριο είναι να δούμε μία σημαντική κορύφωση της Τουρκικής προκλητικότητας. Δεν αποκλείεται να δούμε την γειτονική χώρα να προχωράει σε ενέργειες πέραν της προκλητική ρητορικής. Σε άλλη περίπτωση ένα ατύχημα θα μπορούσε να κορυφώσει την πολύμηνη ένταση που επικρατεί στο Αιγαίο.

Επιπλέον οι αντιδράσεις του λαού στα ζητήματα που τον απασχολούν αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δυναμική το επόμενο δεκαπενθήμερο.

Η μετάθεση Ερμή και Αφροδίτης αυτή την εβδομάδα στο πρακτικό, ψύχραιμο και αυστηρά οριοθετημένο ζώδιο του Αιγόκερω μπορούν να λειτουργήσουν ως πυροσβέστες στην ένταση που θα επικρατήσει.

Μεγαλύτερη επιρροή από την Πανσέληνο θα έχουν τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν Ωροσκόπο, Μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 16η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Παρακολούθησε τη νέα μου εκπομπή με τις Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις στο κανάλι μου στο YouTube για να ενημερωθείς ανάλογα με το ζώδιο και το δεκαήμερο σου.

Maria Sylla