Μοιράσου το με τους φίλους σου
Η ένταση κορυφώνεται. Ο Ιούλιος μας αφήνει και στις αρχές του Αυγούστου πλησιάζει η πρώτη κορύφωση της έντασης. Η οξυθυμία, η οργή και ο αυξημένος εγωισμός έχουν ως αποτέλεσμα τους τσακωμούς τα ατυχήματα, τα λάθη και τις ασθένειες.
Επιλέγουμε την απομόνωση, την μοναξιά και τις απαισιόδοξες σκέψεις ενώ η ασέβεια και η έλλειψη κατανόησης δυσχεραίνουν ακόμη περισσότερο την ήδη προβληματική επικοινωνία.
Μέσα σε αυτή την γκρίζα ατμόσφαιρα έρχεται η Νέα Σελήνη στον Λέοντα την Πέμπτη 28/7 να φωτίσει τον κόσμο.
Ένας νέος κύκλος εικοσιοκτώ ημερών ξεκινάει με την επεκτατική ενέργεια του Δία να βοηθάει για λίγη χαρά. Ο ενθουσιασμός και η δημιουργικότητα αυτού του φεγγαριού παροτρύνει το παιδί μέσα μας να χαρεί, να γελάσει, να εκτονωθεί και γιατί όχι να λάμψει.
Οι υπερβολές δεν θα λείψουν, όμως μετά από τόση καταπίεση η οποία θα συνεχιστεί αδιαλείπτως για το υπόλοιπο του καλοκαιριού, το να ξεπεράσουμε τα όρια στον τομέα της ψυχαγωγίας ή της καλοπέρασης δεν θα φέρει καμία καταστροφή.
Το τέλος αυτής της εβδομάδας αναμένεται επεισοδιακό και πολύ δυναμικό όπου θα επικρατήσει το πρωτοποριακό αλλά και διασπαστικό πνεύμα και η επαναστατική και αντιδραστική στάση.
Παρακολούθησε το βίντεο για να μάθεις πώς θα επηρεαστεί το δικό σου ζώδιο. 💗
💗 Καλό Καλοκαίρι💗
Maria Sylla