Μοιράσου το με τους φίλους σου

Με επιστροφές από το ερωτικό και όχι μόνο παρελθόν επιβάλει ο ανάδρομος Ερμής την αναθεώρηση του τρόπου που σχετιζόμαστε μέσα στην καθημερινότητα.

Οι αναβολές, οι καθυστερήσεις, οι παρεξηγήσεις και τα λάθη είναι ο τρόπος με τον οποίο ο πλανήτης φροντίζει να μας αδρανοποιήσει προκειμένου να ξανασκεφτούμε τον τρόπο που ενεργούμε.

Οι εκπλήξεις τις επόμενες ημέρες θα είναι πολλές γι’ αυτό ας είμαστε προετοιμασμένοι.

Από την άλλη η Αφροδίτη με τον Άρη δημιουργούν ένα παθιασμένο περιβάλλον που εκδηλώνεται ερωτικά εκεί που υπάρχει ανταπόκριση, αλλά φουντώνει αντιπαραθέσεις και διαφωνίες εκεί που δεν υπάρχει συμβατότητα.

Προσοχή χρειάζεται και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου όπου δημιουργείται μία χαλαρή και θολή ατμόσφαιρα που μπορεί να οδηγήσει σε λαθεμένες αποφάσεις, εξαπάτηση, υποκρισία, μπερδέματα και υπέρμετρη ευαισθησία.

Συνοψίζοντας θα καταλήξουμε στη δυσκολία που θα έχουμε όλοι αυτή την εβδομάδα στην συνεννόηση και στην επικοινωνία των θέσεων, των απόψεων αλλά και των επιθυμιών μας.

Αυτό φυσικά θα εκδηλωθεί τόσο στην προσωπική όσο και στην συλλογική ζωή η οποία θα μας απογοητεύσει αρκετές φορές λόγω της έλλειψης ειλικρίνειας και σαφούς προσανατολισμού.

Maria Sylla