Μοιράσου το με τους φίλους σου

Ένταση και Αναστάτωση αναμένουμε στο μεσοδιάστημα των εκλείψεων το οποίο συνήθως δίνει αρκετά και σημαντικά γεγονότα. Τα συναισθήματα είναι έντονα και αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στις σχέσεις. Ο αυτοέλεγχος είναι εξαιρετικά δύσκολος ενώ η επιθυμία για επικράτηση μεγάλη. Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό συνεχίζει να πιέζει με καταστολή της προόδου μέσα από ξαφνικές αφοπλιστικές καταστάσεις. Βία, απανθρωπιά, οικονομική και ηθική ύφεση είναι τα χαρακτηριστικά της εποχής. Ο Άρης ανάδρομος μας αναγκάζει σε υπαναχώρηση με σκοπό την ενδοσκόπηση και τον επαναπροσδιορισμό του τρόπου που δρούμε. Το παρατεταμένο τετράγωνο με τον Ποσειδώνα απομυζεί κάθε ρανίδα ενέργειας που υπάρχει βάζοντας μας σε απραγία. Θυμός, αμφιβολίες, λάθη και παραλείψεις είναι μερικά από τα στοιχεία που προσδίδει στην προσωπικότητα και στην καθημερινότητα. Ήλιος, Αφροδίτη και Ερμής στον Σκορπιό κάνουν την επικοινωνία και το σχετίζεστε δύσκολο λόγω των εμμονών και της άκρατης επιθυμίας για κυριαρχία του Εγώ. Ενώ η Σελήνη αποκτά όλο και περισσότερο φως για να οδηγήσει το δράμα στην κορύφωση του στις 8 Νοεμβρίου ημέρας της Σεληνιακής έκλειψης.

Οι σχέσεις σε ρουφάνε και σε αναγκάζουν σε θυσία προκείμενου να ικανοποιηθεί η ανάγκη του ν’ ανήκεις και να σου ανήκουν. Όμως όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της εβδομάδας η μεγάλη επιθυμία γι’ αλλαγή και γνωριμία με το νέο και άγνωστο οδηγεί σε παράτολμες κινήσεις που δύσκολα θα δώσουν θετικό αποτέλεσμα. Εκτός από τα θέματα των σχέσεων σημαντική κρίση περνάνε και τα οικονομικά που βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου φτάνεται στην κορύφωση ενός δράματος που θα σας οδηγήσει σε ολοκληρωτικές αλλαγές στους πιο βασικούς τομείς της ζωής.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου ζείτε μέσα στην ασάφεια, την αμφιβολία και την αποδιοργάνωση. Αναθεωρείστε.

Maria Sylla