Μοιράσου το με τους φίλους σου

Η Δυνατή Έκλειψη Ηλίου την Τρίτη 25 Οκτωβρίου είναι το γεγονός που πρωταγωνιστεί στη νέα εβδομάδα. Το φαινόμενο γίνεται στην 2η μοίρα του Σκορπιού σε σύνοδο με την Αφροδίτη. Έτσι τα δύο πλανητικά σώματα που συμβολίζουν τη γυναικεία φύση και τον τρόπο που σχετιζόμαστε βρίσκονται σε ένα δύσκολο ζωδιακό χώρο. Το ζώδιο του Σκορπιού σχετίζεται με την επιθυμία για έλεγχο, την κατάκτηση, την εμμονή και την σεξουαλικότητα. Όλα αυτά κάτω από την σοκαριστική και αποκαλυπτική δύναμη της έκλειψης προκαλούν μανιακά συναισθήματα που οδηγούν σε ακραίες συμπεριφορές σχετικά με την επιθυμία επιβολής, κτήσης και σεξουαλικής ικανοποίησης.

Δεν είναι φυσικά τυχαία γεγονότα όπως, η αποκάλυψη της τραγικής ιστορίας της 12χρόνης, η κλιμάκωση της βίας στην Ουκρανία, βία περιστατικά εντός αστικού ιστού σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά και η πολεμική ρητορική των γειτόνων μας, αφού η ενέργεια της έκλειψης είναι ήδη σε ισχύ αρκετό καιρό τώρα και θα παραμείνει μέχρι και την Άνοιξη του 2024.

Τα σεξουαλικά εγκλήματα και ο βασανισμός γυναικών θα έρθουν πολλές φορές στο προσκήνιο τους επόμενους μήνες.

Οι διακρατικές σχέσεις που υποφέρουν θα επιβαρυνθούν ακόμη περισσότερο και με αρωγό τον εγωισμό και τη μανία κατάκτησης θα εξελιχθούν σε ακόμη πιο δύσκολες με θύμα πάντα τον γενικό πληθυσμό.

Οι φυσικοί πόροι κυρίως εκείνοι που κείτονται εντός του υπεδάφους θα γίνουν αντικείμενο διαφωνιών και συγκρούσεων για μία ακόμη φορά. Τα οικονομικά γενικά θα δεχθούν επιπλέον πλήγμα εδικά τα επενδυτικά προϊόντα.

Σε προσωπικό επίπεδο οι σχέσεις και τα οικονομικά είναι εκείνα που θα κλονίσουν τον κόσμο. Ξαφνικές ρήξεις, χωρισμοί αλλά και ξαφνικές νέες σχέσεις γεμάτες πάθος θα προκύψουν κατά τη διάρκεια ισχύς του φαινομένου. Επίσης η οικονομική αστάθεια αλλά και η ανέχεια θα εξαπλωθούν ακόμη περισσότερο.

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο είναι αυτά του Σταθερού Σταυρού δηλ. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι των πρώτων ημερών και όσοι έχουν πλανήτες, ωροσκόπο ή μεσουράνημα κοντά στην 2η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Επίσης θα επηρεαστούν οι γεννημένοι τις δύο τελευταίες ημέρες των Κριών, Καρκίνων, Ζυγών και Αιγόκερων και όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο, μεσουράνημα στην 28η και 29η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

 

Maria Sylla