Μοιράσου το με τους φίλους σου
Για ακόμη μία φορά η χώρα βρίσκεται σε κλοιό από τα φυσικά φαινόμενα και την κακή διαχείριση. Ας δούμε όμως αστρολογικά πως ερμηνεύεται όλο αυτό παρατηρώντας τα πιο σημαντικά στοιχεία που έχουμε.
• Ο Δίας από τον Ιχθύ ενισχύει τον Ποσειδώνα κυβερνήτη του ζωδίου που πραγματοποιεί διέλευση εδώ και χρόνια από αυτό το ζώδιο. Έχω τονίσει και στις γενικές προβλέψεις για το 2022 ότι το νερό φέτος θα είναι πολύ και σε οποιαδήποτε μορφή.
• Ο Κρόνος και η παρουσία πλήθος πλανητών σε ζώδια της επιρροής του (Αιγόκερως, Υδροχόος) φέρνει τις χαμηλές θερμοκρασίες.
• Ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο ακινητοποίησε χιλιάδες πολίτες μέσα στ’ αυτοκίνητα τους, περικυκλωμένους από τόνους χιονιού. Έχουμε πει επανειλημμένως πως ο Ερμής όταν γίνεται ανάδρομος δημιουργεί συνθήκες ακινησίας προκειμένου να αξιολογήσουμε τον τρόπο που πράττουμε στις καθημερινές μας δραστηριότητες. Τα ερωτήματα λοιπόν για τους πολίτες είναι που ξεκινάω να πάω χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό όταν σύσσωμη η επιστημονική κοινότητα μιλάει για ισχυρότατα φαινόμενα; Για την πολιτεία δε, χρησιμοποίησα σωστά τις πληροφορίες που μου έδωσαν οι επιστήμονες; Μήπως οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τα στοιχεία αυτά είναι ακατάλληλοι; Εδώ ο Ερμής μας βάζει ν’ αξιολογήσουμε το τρόπο που παίρνουμε τις αποφάσεις μας σε καθημερινό επίπεδο. Επειδή δεν έχουν όλοι την ίδια ικανότητα αντίληψης, το βάρος πέφτει σε αυτούς που συντονίζουν τις συγκοινωνίες και την ομαλή διεξαγωγή της ζωής εντός του αστικού ιστού.
• Το γεγονός ότι ο αστρολογικός χάρτης της Ελλάδας πλήττεται από τον Κρόνο και τον Ουρανό αυτή τη χρονιά φέρνουν στην επιφάνεια όλα τα προβλήματα που χρονίζουν, με σοκαριστικό τρόπο. Ο Κρόνος ποτέ δεν δημιουργεί νέα θέματα, αντιθέτως αναδεικνύει τις αδυναμίες προκειμένου ν’ αναληφθεί δράση.
• Ευτυχώς που η Σελήνη ήταν στον παρορμητικό Ζυγό και η διάρκεια του φαινομένου ήταν σχετικά σύντομη. Δε θέλω να σκέφτομαι τι θα είχε γίνει αν ήταν στον Σκορπιό όπως σήμερα.
Καλημέρα με λιγότερα προβλήματα!!!
Maria Sylla