Μοιράσου το με τους φίλους σου

Αποκατάσταση κανονικότητας θα φέρει η ορθοδρόμηση του ανάδρομου μέχρι πρότινος Ερμή από τη Δευτέρα.

Ο πλανήτης της καθημερινότητας βρίσκοντας ξανά το ρυθμό του θα διορθώσει, θα ξεκαθαρίσει και θα προχωρήσει τις προσωπικές μας υποθέσεις. Όμως ας έχουμε κατά νου ότι μόνο από τις 17/10 και μετά θα είναι παντελώς απελευθερωμένος από αγκυλώσεις και προβληματισμούς.

Ωστόσο οι ημερήσια δράση θα γίνει πιο εύκολη και πιο αποτελεσματική λυτρώνοντας μας από παρεξηγήσεις και λάθη που μπέρδεψαν τα πράγματα. Προς το τέλος δε της εβδομάδας θα βοηθήσει περαιτέρω στην ανακάλυψη ή αποκάλυψη της αλήθειας αλλά και στην προσέγγιση της ουσίας των θεμάτων.

Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια της Γης Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου αλλά και τα ζώδια του νερού Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του ίδιου δεκαημέρου.

Η Πανσέληνος της Κυριακής 9ης Οκτωβρίου στην 17η μοίρα του Κριού έρχεται να κορυφώσει θέματα σχέσεων που ξεκίνησαν πριν από δύο εβδομάδες. Η Σελήνη από τον Κριό, ζώδιο της δράσης και της ατομικότητας, δυσκολεύεται αρκετά στον συμβιβασμό που υποδεικνύει το εμείς που αντιπροσωπεύει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού.

Η πλάστιγγα θα γύρει περισσότερο προς την ικανοποίηση των προσωπικών αναγκών παρά των κοινών, δίνοντας στην σχέση το ρόλο του θεραπευτή παλαιότερων συναισθηματικών τραυμάτων. Η θεραπεία προωθείται μέσα από την συναισθηματική και υλική σπατάλη καθώς και από την επιφανειακή αντιμετώπιση των θεμάτων όσο και των προσωπικών επιλογών. Αυτό πρακτικά εκδηλώνεται με την ροπή προς πάσα απόλαυση και υπερκατανάλωση. Η ανάλαφρη ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί μπορεί να μην είναι κατάλληλη για τη δημιουργία σταθερών δεσμών, είναι όμως ιδανική για την αποφόρτιση από καταπιεσμένα συναισθήματα και τους περιορισμούς που έχουμε βιώσει έντονα τα τελευταία χρόνια.

Τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου νιώσουν περισσότερο την επίδραση αυτής της Πανσελήνου. Λέοντες και Τοξότες του ίδιο δεκαημέρου θ’ αποκομίσουν τα πιο θετικά στοιχεία της. Δίδυμοι και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαήμερου θα έχουν αρκετές ευκαιρίες για κοινωνικότητα και όμορφες στιγμές.

Όμως από αυτή την εβδομάδα ξεκινάει η επίδραση του πρώτου από τα τρία τετράγωνα Άρη/Ποσειδώνα, που θα σχηματιστούν μέχρι τις αρχές της επόμενης χρονιάς, από το Διδύμους και τους Ιχθύες αντίστοιχα. Αυτή είναι μία όψη που δημιουργεί δυσκολία στην αντίληψη της αλήθεια, αμφιβολίες, φόβο, κούραση, ψευδαισθήσεις, ανικανότητα υλοποίησης και άνομους τρόπους διαχείρισης. Καλό είναι να αποφευχθούν οι σημαντικές οικονομικές αποφάσεις.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου θα επηρεαστούν ιδιαιτέρως.

Maria Sylla