Μοιράσου το με τους φίλους σου

Η ανατρεπτική και ταραχώδης Έκλειψη της Σελήνης στις 8 Νοεμβρίου είναι το σημαντικότερο γεγονός για το νέο μήνυμα.

Η έκλειψη που γίνεται στην 16η μοίρα του Ταύρου εκλύει τεράστιες ποσότητες ενέργειας και συναισθήματος που δεν θ’ αφήσουν κανένα ανέγγιχτο. Η ανατρεπτική της δύναμη θα κορυφώσει με δραματικά γεγονότα ενέργειες του πρόσφατου παρελθόντος. Ξαφνικά συμβάντα που αφορούν στη γη, επαναστατικές κινήσεις, βίαια ξεσπάσματα, προβλήματα με την τροφή αλλά και θέματα στέγης όπως και ακίνητης περιουσίας είναι κάποιοι από τους τομείς που ενεργοποιούνται με την τελευταία έκλειψη του 2022.

Ο γυναικείος πληθυσμός θα συνεχίσει να είναι αποδέκτης της ασυνείδητης και κτηνώδους έκφρασης του ανθρώπινου πόνου δημιουργώντας συλλογικές μνήμες που δυστυχώς θα μας ακολουθούν για πολύ καιρό. Επιπλέον η επιμονή στη βλακεία μέσω της μανιώδους αντίστασης θα οδηγήσει σε ολοκληρωτικές αποτυχίες τόσο μεμονωμένα όσο και ομαδικά.

Η χώρα μας είναι σίγουρο ότι θα υποφέρει από αναταραχές, εκρηκτικές καταστάσεις αλλά και σημαντικά αυξημένης επιθετικότητας από τους γείτονες. Η ηγεσία θα βρεθεί πολλές φορές με την πλάτη στον τοίχο και το παρασκήνιο καθώς και οι κρυφοί εχθροί θα δώσουν καίρια χτυπήματα. Όμως σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι το τέλος αλλά η αρχή ενός νέου κύκλου που αφού σκεφτούμε σοφά μπορούμε ν’ αποτινάξουμε σημαντικές δεσμεύσεις.

Τα ταρακουνήματα του υπεδάφους θα είναι κάτι που θα μας απασχολήσει σημαντικά καθώς και οι χαοτικές καταστάσεις εντός αστικού ιστού.

Πάντα κατά την περίοδο των εκλείψεων οι απρόοπτες καταστάσεις είναι εκείνες που αλλάζουν την πορεία μας και μας κινητοποιούν. Στην συγκεκριμένη περίπτωση που έχουμε μία Σεληνιακή Έκλειψη άρα και Πανσέληνο έχουμε την συγκομιδή των καρπών των προηγούμενων πράξεων μας. Με αυτό τον τρόπο το Σύμπαν μας δείχνει που δεν έχουμε δουλέψει σωστά και τι πρέπει ν’ αλλάξουμε. Αυτά τα μαθήματα όμως δεν τα παίρνουμε ποτέ χωρίς πόνο και χωρίς να πληρώσουμε το λογαριασμό.

Βρισκόμαστε στη φάση μιας μεγάλης συλλογικής αλλαγής η οποία θα επιφέρει σημαντικής κλίμακας αλλαγές που θα διαδραματιστούν σε μεγάλο χρονικό διάστημα. Στο τέλος αυτής της ζύμωσης θα επικυρωθούν και θα εγκαθιδρυθούν μεταρρυθμίσεις και αλλαγές εξαιρετικά σημαντικές.

Σε προσωπικό επίπεδο θέματα σχέσεων και υλικών κτήσεων θα υποστούν ανατροπές και θα πρέπει να επανασχεδιαστεί ο τρόπος δράσης μας. Τα ατυχήματα και οι ρήξεις θα είναι μία έκφραση και μία αναγκαστική ανάληψη δράσης. Ωστόσο εκεί που έχουν παρθεί σωστές αποφάσεις ενδέχεται να υπάρξει ξαφνική είσοδος θετικών συνθηκών που θα επιτρέψουν στο άτομο μία πιο παραγωγική διαδρομή.

Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού Ταύροι, Σκορπιοί & Λέοντες, Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου και όσοι έχουν πλανήτες, Ωροσκόπο ή Μεσουράνημα κοντά στην 16η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Παρακολούθησε το βίντεο για να ενημερωθείς πως θα επηρεαστείς ανάλογα με το ζώδιο και το δεκαήμερο που ανήκεις.

Maria Sylla