Μοιράσου το με τους φίλους σου

Ανάσες με χαμηλές ταχύτητες προσφέρει ο Σεπτέμβριος που αναλαμβάνει το βαρύ έργο της αποθεραπείας μετά τον βασανιστικό Αύγουστο. Η ένταση πέφτει σημαντικά και η λογική προσπαθεί να πάρει τη θέση του εγωισμού και της παρόρμησης. Έτσι η πρώτη εβδομάδα και συγκεκριμένα μέχρι τις 8 του μήνα έχουμε ένα πολύ καλό διάστημα για να κάνουμε νέα ξεκινήματα και να θέσουμε νέες βάσεις για τα εγχειρήματα μας.

Από τις 9 Σεπτεμβρίου και μετά η ανάδρομη πορεία του Ερμή φέρνει καθυστερήσεις και αναβολές με σκοπό την επαναξιολόγηση των πρακτικών μεθόδων. Μέχρι και τις αρχές Οκτωβρίου προχωρούν μόνο τα καλώς σχεδιασμένα πλάνα ενώ εκεί που παρατηρούνται ελλείψεις ή ανακρίβειες ο πλανήτης απαγορεύει την εξέλιξη.

Κάτι που θα δοκιμαστεί αρκετά μέσα στον Σεπτέμβριο είναι οι ανθρώπινες σχέσεις. Τόσο ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό όσο και η Αφροδίτη στην αφιλόξενη γι’ αυτήν Παρθένο φέρνουν δεύτερες σκέψεις, επιστροφές στο παρελθόν και προσπάθεια εκλογίκευσης του συναισθήματος. Η σύγκρουση της με τον Άρη θα βγάλει στην επιφάνεια καταπιεσμένες επιθυμίες αλλά και προσωπικούς ψυχαναγκασμούς που θα θέλουμε να επιβάλουμε στους άλλους.

Ωστόσο θα λείψει το πολεμικό κλίμα και θα γίνει προσπάθεια επικράτησης της λογικής. Ο τρόπος διεκδίκησης θα περιοριστεί στο θεωρητικό ή λεκτικό κομμάτι κάτι που θα δώσει τις απαιτούμενες ανάσες ίσως και ευκαιρίες στις περιοχές που φλέγονται ή είναι έτοιμες ν’ αναφλεγούν .

Παρακολούθησε στο νέο μου βίντεο πως θα εξελιχθούν τα πράγματα για σένα ανάλογα με το ζώδιο και το δεκαήμερο που ανήκεις.

Σημαντικό είναι να παρακολουθήσεις και την εισαγωγή με τα γενικά γιατί περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για το πως πρέπει να κινηθείς και τι πρέπει ν’ αποφύγεις στο συγκεκριμένο διάστημα.

Maria Sylla