Μοιράσου το με τους φίλους σου

Καλημέρα και Καλή Εβδομάδα Φίλοι μου!!!

 

Ανάδρομος Κρόνος από σήμερα 6-6-22 μέχρι και τις 23 Οκτωβρίου και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Ήρθε η ώρα του λογαριασμού και της αποπληρωμής των καρμικών χρεών. Κατά την τετράμηνη αναδρομή του ο πλανήτης θα μας φέρει αντιμέτωπους με όσα χρειάζεται ν’ αλλάξουμε για να επιτύχουμε την προσωπική εξέλιξη. Ο τρόπος που θα το κάνει όμως θα είναι αυστηρός ακόμη και σκληρός αν χρειαστεί. Ο Κρόνος ως γνωστόν δεν χαρίζεται και τώρα θα μας το αποδείξει.

Φυσικά αυτή η αναδρομή λειτουργεί πρωτίστως σε κοσμικό επίπεδο φέρνοντας κρίσεις εκεί που πρέπει να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Τα νέα για το επόμενο διάστημα δεν δείχνουν ευχάριστα και γενικά το καλοκαίρι είναι μία περίοδος έντασης και αιχμηρών γεγονότων.

Στα θετικά αυτή της μεταβολής θα πιστώσουμε την εδραίωση του ορθού μετά από αγώνες και την κυριαρχία αυτού που έχει προσπαθήσει και κοπιάσει πραγματικά για όσα του έχουν ανατεθεί. Όλα αυτά όμως μέσα σε κλίμα ταπεινότητας, σωφροσύνης και ακεραιότητας, χαρακτηριστικά που τιμά ο πιο αυστηρός πλανήτης του συστήματος μας.

Για το επόμενο διάστημα τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαήμερου και τέλους δευτέρου δεκαημέρου θα πιεστούν από την κλιμάκωση των ήδη γνωστών θεμάτων που αντιμετωπίζουν. Επίσης επηρεάζονται όσοι έχουν πλανήτες, Ωροσκόπο ή Μεσουράνημα στις μοίρες 18-25 των παραπάνω ζωδίων. 

#αναδρομοςκρονος #syllastria #mariasylla

Maria Sylla