Μοιράσου το με τους φίλους σου

Η αισιοδοξία και η ελπίδα μας κλείνουν το μάτι αυτή την εβδομάδα δίνοντας μία υπόσχεση, να καλυτερέψει η κατάσταση. Η συγκέντρωση Ήλιου, Ερμή και Αφροδίτης στον Τοξότη ανοίγουν το μυαλό και την καρδιά μας αφήνοντας τον αέρα του νέου να μπει στην ζωή μας. Η Δευτέρα και η Τρίτη φέρνουν ευκαιρίες για επιτυχία, κοινωνική δραστηριότητα, θετικές συμφωνίες και πολύ καλή έκφραση η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επίτευξη στόχων.

Η Νέα Σελήνη του μήνα που γίνεται την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου στον φλογερό και δημιουργικό Τοξότη μας βοηθάει ν’ αποτινάξουμε από πάνω μας το βάρος των εκλείψεων και να κάνουμε μία νέα δροσερή αρχή με αισιοδοξία, ανοιχτό μυαλό και καρδιά.

Επιπλέον ο Δίας πλανήτης της επέκτασης και της επιτυχίας από την Παρασκευή επιστρέφει σε ορθή φορά στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων, σκορπίζοντας ενσυναίσθηση, ευγένεια, συμπόνια, πνευματικότητα εκεί φυσικά που μπορούν να εκτιμηθούν.

Όμως υπάρχει και μία σημαντική ανασταλτική δύναμη αυτή του ανάδρομου Άρη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα που μπορεί σε πολλές περιπτώσεις να μην επιτρέψει στην θετική ενέργεια της εβδομάδας να περάσει στο επίπεδο της υλοποίησης. Όμως ακόμη και αν υπάρξουν προβλήματα ο σπόρος της αναγέννησης έχει μπει. Η προσπάθεια για εκ της βάσης αλλαγής στην ανθρωπότητα έχει ήδη ξεκινήσει, ακόμη και αν δεν το αντιλαμβάνονται οι πολλοί.

Παρακολούθησε το νέο βίντεο Εβδομαδιαίων Προβλέψεων για να δεις πως θα επηρεαστείς ανάλογα με το ζώδιο και το δεκαήμερο που ανήκεις.

Maria Sylla