Μοιράσου το με τους φίλους σου

Αμφιβολίες, ψευδαισθήσεις και αδυναμία φέρνει η νέα εβδομάδα που δεν βοηθάει τα σχέδια υλοποίησης. Μια εβδομάδα περισσότερο θεωρητική με αρκετές ανασφάλειες και δυσκολίες στην λήψη των αποφάσεων χαρακτηρίζεται το επόμενο επταήμερο.

Η νέα θέση του Ερμή στο πνευματικό ζώδιο του Ζυγού από τη μία μας οπλίζει με διπλωματική και εξισορροπητική ικανότητα και από την άλλη μας δυσκολεύει σημαντικά στην λήψη αποφάσεων στα καθημερινά πρακτικά ζητήματα. Η κίνηση του δε, ακόμη στις μοίρες της σκιάς του προκαλεί κάποια μπερδέματα αφού κι αυτός ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το δρόμο στον οποίο θα κινηθεί. Ωστόσο η διάθεση για ανεύρεση λύσεων που ωφελούν όλους καθώς και απόδοσης δικαιοσύνης, δίνουν ελπίδα για συνέχιση των προσπαθειών.

Η όψη όμως που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή τις επόμενες ημέρες είναι το τετράγωνο Άρη /Ποσειδώνα που φέρνει ανικανότητα αντίληψης της αλήθειας, αναδεικνύει τους φόβους και τις αμφιβολίες μας, προκαλεί φυσική αδυναμία, αστοχίες στην διαδικασία υλοποίησης, γκρίνια παρανομία, μολύνσεις και αλλεργίες. Η συγκεκριμένη ενέργεια μπορεί ν’ ακυρώσει κάθε προγραμματισμένη δράση και ν’ αναβάλλει τα σχέδια μας.

Όμως οι θετικές όψεις Ήλιου και Αφροδίτης με τον Κρόνο δίνουν ελπίδα για κάποιες ρεαλιστικές προσεγγίσεις και θετικά αποτελέσματα μετά από πειθαρχημένη σοβαρή δουλειά. Όσο και σχέσεις που βασίζονται στον αμοιβαίο σεβασμό και στην αξιοπιστία των ατόμων.

Παρακολούθησε το νέο μου βίντεο για να δεις πως θα επηρεαστείς από τις αστρολογικές τάσεις ανάλογα με το ζώδιο και το δεκαήμερο που ανήκεις.

Maria Sylla