Μοιράσου το με τους φίλους σου

Αφού όπως δείχνουν τα πράγματα είμαστε ως χώρα σε πολύ καλό δρόμο σε σχέση με την πανδημία, είπα ν’ ασχοληθώ με μία από τις προσωπικότητες που ανέδειξε αυτή η κρίση.  Φυσικά αναφέρομαι στον  Υπ. Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά,  που εκτός από τις διοικητικές του ικανότητες φαίνεται πως έχει και μεγάλη απήχηση στο γυναικείο φύλο.  Ας δούμε αστρολογικά πως ορίζονται τα παραπάνω και τι είναι αυτό που προκαλεί το ενδιαφέρον των γυναικών.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς γεννήθηκε στις  10/11/1968 στο Βύρωνα Αττικής και θα καταστρώσουμε το χάρτη της ημέρας χρησιμοποιώντας το Ηλιακό ζώδιο αφού δεν γνωρίζουμε ώρα γέννησης.

Βλέπουμε λοιπόν ότι ο Κος. Υπουργός ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού , ένα ζώδιο που χαρακτηρίζεται από το έντονο πάθος.  Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα δείχνει έναν άνθρωπο με υψηλά ιδανικά, αρκετά ευαίσθητο, πολύ συναισθηματικό που το αρέσει να βιώνει με ένταση την ζωή του. Σίγουρα η τάση του να εξιδανικεύει πράγματα και καταστάσεις τον έκανε πολλές φορές να νιώσει προδομένος. Η Σελήνη του στον Καρκίνο δείχνει ότι είναι ένας άνθρωπος που θέλει να προστατεύει και να φροντίζει τους δικούς τους ανθρώπους και αυτό θα το κάνει ακόμη και αν χρειαστεί να υψώσει τη φωνή αλλά και να χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα που διαθέτει. Αυτά προκύπτουν από το τετράγωνο που σχηματίζουν Άρης και Ουρανός με την Σελήνη του. Τα είδαμε δε όταν μας κούνησε το δάκτυλο και μας κοίταξε με αυστηρότητα μέσα από τους δέκτες της τηλεόρασης μας, προκειμένου να συνετιστούμε με τα απαραίτητα μέτρα που ελήφθησαν.  Γενικά αυτή η κατάσταση δείχνει έναν πολύ πλούσιο συναισθηματικό κόσμο και μία έντονη έκφραση του. Αυτό θεωρώ ότι ανήκει στα ατού του Κου. Υπουργού σε σχέση με την απήχηση που έχει στο γυναικείο φύλο. Από τη μία η αποφασιστικότητα και η σκληράδα όταν χρειάζεται και από κάτω να υποβόσκει μία ευαίσθητη φύση που αποζητά την ασφάλεια και  την συναισθηματική σταθερότητα.  Τα αρσενικά σύμβολα του χάρτη δηλαδή ο Ήλιος και Άρης βρίσκονται σε σύνοδο με δύο πολύ δυνατούς πλανήτες που τονίζουν τις ιδιότητες τους δίνοντας του μία αρρενωπή εμφάνιση .

Να προσθέσουμε επίσης ότι η Αφροδίτη του στον Τοξότη του δίνει έναν κοινωνικό χαρακτήρα και θετική άποψη για τις γυναίκες ειδικά όταν διαθέτουν ένα υψηλό πνευματικό υπόβαθρο. Επίσης στις σχέσεις του είναι θερμός και εκδηλωτικός και μπορεί να είναι πολύ σταθερός όταν βρίσκει αυτό που θέλει.

Maria Sylla