Μοιράσου το με τους φίλους σου

Άλλο ένα φρικιαστικό τρομοκρατικό χτύπημα συγκλονίζει τη Γαλλία αλλά και ολόκληρο τον κόσμο. Τα εκατοντάδες αθώα θύματα υποδεικνύουν με τον πιο σκληρό τρόπο τη χειραγώγηση του ανθρώπινου είδους από τα παγκόσμια κέντρα εξουσίας, αλλά και τη θυματοποίηση του από το θρησκευτικό φανατισμό, την έλλειψη παιδείας και εν τέλει τη βλακεία.

Ο Αστρολογικός χάρτης που δημιουργείται για την συγκεκριμένη ώρα με τις συντεταγμένες της Νίκαιας δίνει Μεσουράνημα στην 9°και 33´ του Τοξότη. Ακριβής σύνοδος δηλαδή με τη μοίρα της επερχόμενης Ηλιακής Έκλειψης την 1/9 και της συνόδου Άρη/Κρόνου/Αντάρης στις 24/8. Η ισχύς της έκλειψης είναι 3 μήνες και βλέπουμε με δραματικό τρόπο πως ενεργοποιεί το τετράγωνο Κρόνου/Ποσειδώνα (άξονας θρήνου και πένθους). Η εκδήλωση του γεγονότος ήρθε στο δέκατο οίκο το σημείο εκείνο δηλαδή που δείχνει τις δημόσιες τελετές και εκδηλώσεις καθώς και το νέο πλήγμα που δέχεται η Γαλλική κυβέρνηση. Η συμμετοχή του Δία στο ισχύον Τ-Τετράγωνο με Κρόνο/Ποσειδώνα δίνει την έκταση αλλά και το μεγάλο αριθμό των θυμάτων. Τέλος η Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη ορίζουν τη χρονική στιγμή της εκδήλωσης των συμβάντων.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε αυτό να είναι το τελευταίο αιματοκύλισμα αν και δυστυχώς η προβλεπτική αστρολογία δεν το υποστηρίζει.

 

Maria Sylla