Μοιράσου το με τους φίλους σου

Μέγκαν Μαρκλ, Δούκισσα του Σάσσεξ

Χαζεύοντας στο δίκτυο το μάτι μου έπεσε σε μια είδηση που ανέφερε ότι η πριγκίπισσα Μέγκαν πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί περίπου τον Απρίλιο. Ωστόσο τη χαρά της σκιάζουν οικογενειακά προβλήματα που μπορεί να την πληγώνουν αλλά δεν αφήνει τη θλίψη να φανεί στο πρόσωπο της. Αυτά τα στοιχεία ήταν ικανά για να με κάνουν να θέλω να δω τον προσωπικό της χάρτη και να εξετάσω τις επιρροές που δέχεται αυτή την περίοδο.  Η Δούκισσα είναι γεννημένη στις 8 Αυγούστου 1981 στις 04:46 π.μ. στο Κανόγκα Παρκ της Καλιφόρνια.

 

Βλέπουμε ότι ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα έχει Ωροσκόπο στον Καρκίνο και η Σελήνη της βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού. Από τα πιο πάνω αντιλαμβανόμαστε ότι είναι μία λαμπερή προσωπικότητα αν και κάπως αυτάρεσκη και αρκετά φιλόδοξη. Η αγάπη της για τα παιδιά και την οικογένεια είναι μεγάλη, όμως αρκετά καταπιεσμένη λόγω των δύσκολων, από συναισθηματικής άποψης, παιδικών της χρόνων.  Από τις αρχές της προηγούμενης χρονιάς ο Κρόνος από τον Αιγόκερω ενεργοποιεί την στενή σύνοδο που κάνει η γενέθλια Σελήνη μρ τον ίδιο πλανήτη, φέρνοντας στην επιφάνεια όλα τα οικογενειακά προβλήματα του παρελθόντος. Απ’ όσον γνωρίζουμε ο πατέρα είναι αυτός που τα δημιουργεί και στο χάρτη της Μέγκαν αυτό διακρίνεται από τη δύσκολη όψη που δημιουργεί ο Κρόνος (πατρική φιγούρα) με Σελήνη, Δία και Άρη. Τα προβλήματα λοιπόν θα συνεχίσουν και το 2019 αφού ο Κρόνος από το δεύτερο δεκαήμερο του Αιγόκερω θα ενεργοποιήσει το τετράγωνο που δημιουργεί ο Άρης με τους υπόλοιπους τρεις πλανήτες. Αυτό εκτός από τα προβλήματα στο οικογενειακό περιβάλλον ενδέχεται να προκαλέσουν και κάποιες επιπλοκές κατά τη γέννα ή η εγκυμοσύνη ν’ αποδειχθεί επιβαρυντική για την υγεία της.

Όμως η μετάβαση της στην Αγγλία σηματοδοτεί και αλλαγές στους τομείς που θα εκδηλωθούν οι γενέθλιες όψεις, λόγω αλλαγής γεωγραφικού μήκους και πλάτους στοιχεία απαραίτητα για τη δημιουργία ενός αστρολογικού χάρτη.

Έτσι ο χάρτης της Δούκισσας του Σάσσεξ για την Αγγλία παίρνει την παρακάτω εικόνα:

 

Βλέπουμε τον Ήλιο σε σύνοδο με το MC να υποδηλώνει το υψηλό αξίωμα και τη θέση της στη βασιλική οικογένεια. Τα οικογενειακά προβλήματα όμως όπου και να πάει θα την καταδιώκουν και με το χάρτη του Λονδίνου βλέπουμε την πίεση να έχει μεταφερθεί στον οίκο που αφορά τους εξ αγχιστείας συγγενείς. Άρα οι φήμες που θέλουν τις σχέσεις με το διάδοχο Γουλίαμ και τη γυναίκα να μην είναι και τόσο καλές μάλλον αληθεύουν και θα γίνουν χειρότερες τη χρονιά που ακολουθεί. Παρατηρούμε επίσης ότι ο Πλούτωνας πλέον κάνει όψη συνόδου με τον Ωροσκόπο της, κάτι που σημαίνει ότι το νέο περιβάλλον στο οποίο ζει είναι αρκετά περίπλοκο και πολλές φορές περιέχει παρασκήνιο. Αυτό θα την ωθήσει σε μία ουσιαστική μεταμόρφωση ενώ ταυτόχρονα θα της δώσει επιπλέον δύναμη καθώς και επιρροή στα πλήθη. Όμως το ν’ αποφύγει τις ίντριγκες θα είναι μάλλον απίθανο.   Οι προκλήσεις θα είναι πολλές και έντονες τα επόμενα δύο χρόνια γι’ αυτήν αφού ο Ουρανός και ο Πλούτωνας θα δημιουργήσουν όψεις τετραγώνου με σημαντικά σημεία του χάρτη της. Απομένει να δούμε πως μία τόσο έντονη προσωπικότητα θα διαχειριστεί τις σχέσεις και τη θέση της μέσα στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.

Maria Sylla