Μοιράσου το με τους φίλους σου

H είδηση του διαζυγίου της Jennifer Aniston από τον δεύτερο σύζυγο της Justin Theroux δεν είναι καινούργια. Μου γέννησε όμως την απορία γιατί αυτό το τόσο χαρισματικό κορίτσι δυσκολεύεται με τις σχέσεις του.Την απάντηση μου την έδωσε βεβαίως ο χάρτης της ο οποίος δείχνει εκτός από τις εκλείψεις που την χτυπάνε φέτος τι άλλο έχει συμβάλει ώστε να προκληθεί το γεγονός.

Η Άνιστον είναι γεννημένη στις 11/2/1969 22:22 στο Los Angeles των ΗΠΑ.

Κατ’ αρχάς πρέπει να επισημάνουμε ότι η κατάσταση του γενέθλιου χάρτη είναι ο ορισμός των δύσκολων γάμων και γενικότερα των συναισθηματικών θεμάτων. Ο ωροσκόπος της στον Ζυγό δίνει την επιθυμία για συντροφικότητα, κάτι που δεν μπορεί να υποστηρίξει  σε σταθερή βάση λόγω των υπολοίπων σημαντικών στοιχείων του χάρτη. Η ακμή του 7ου (οίκος γάμου) στον Κριό και ο κυβερνήτης στον Σκορπιό σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Ήλιο δείχνουν ότι η ζωή μετά το γάμο δεν είναι ότι πιο ήρεμο έχει ζήσει κάποιος. Προφανώς δημιουργούνται σφοδρές αντιπαραθέσεις ίσως και για τα οικονομικά, που την απομακρύνουν από τον σύντροφο της. Επιπλέον η Αφροδίτη (φυσικός κυβερνήτης του γάμου) στο ζώδιο του Κριού και σε αντίθεση με Δία/Ουρανό μας δείχνουν την παρορμητική της συμπεριφορά απέναντι στα συναισθηματικά θέματα καθώς και την ξαφνική ανατροπή. Η Σελήνη στον Τοξότη στο Ανατολικό Ημισφαίριο είναι επίσης ένδειξη περισσοτέρων από έναν γάμους. Χωρίς πολλά λόγια ο παραπάνω χάρτης υπόσχεται μία ταραχώδη συναισθηματική ζωή με ξαφνικές αλλαγές/ανατροπές.

Το διαζύγιο νο.2 – Οι διελεύσεις

Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρούσε ακόμη και ένας ερασιτέχνης αστρολόγος ρίχνοντας μία ματιά στο χάρτη είναι ότι από διέλευση ο Ουρανός που βρίσκεται στο τρίτο δεκαήμερο του Κριού χτυπάει τον Ωροσκόπο και το Μεσουράνημα της. Αυτό από μόνο του αρκεί για να φέρει τεράστιες αλλαγές στις διαπροσωπικές σχέσεις αλλά και στα επαγγελματικά κάποιου. Σίγουρα δεν το πολυσυζήτησαν το θέμα αλλά η απόφαση πάρθηκε εν θερμό και αστραπιαία. Η παρουσία του Δία στον Σκορπιό κάνει σύνοδο με τον κυβερνήτη 7ου Άρη κάτι που σημαίνει ότι δε θα τον κλάψει και πολύ τον μακαρίτη. Θα έλεγα μάλιστα ότι δεν αποκλείεται να τον έχει ήδη έτοιμο τον αντικαταστάτη. Η παρουσία του Κρόνου στον Αιγόκερω στον 4ο οίκο της θα τετραγωνίσει την Αφροδίτη της, η οποία βρίσκεται στη μοίρα που ο Κρόνος θα ξεκινήσει τον Απρίλιο την αναδρομή του. Ταυτόχρονα η Ηλιακή Έκλειψη της 15ης Φεβρουαρίου είναι υπεύθυνη για την ταχύτατη εξέλιξη των γεγονότων. Δεν το γλίτωνε από πουθενά η αγαπημένη της Αμερικής. Δε νομίζω όμως ότι ήθελε να γλιτώσει, μάλλον το επιζητούσε αφού ο Ουρανός που προκάλεσε το γεγονός είναι ο πλανήτης της απελευθέρωσης.

Maria Sylla