Μοιράσου το με τους φίλους σου

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν γεννημένος στις 28 Ιανουαρίου του 1978 είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες όλων των εποχών και αγωνίζεται με τα χρώματα της Γιουβέντους στη γειτονική Ιταλία. Πασίγνωστος στο ποδοσφαιρόφιλο κοινό λόγω των εκπληκτικών ικανοτήτων του ξεχώρισε από πολύ μικρή ηλικία δίνοντας ταυτόχρονα το στίγμα της ιδιαίτερης προσωπικότητας του.

Η σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη στον Υδροχόο σε εξάγωνο με το MC και τρίγωνο με το Βόρειο Δεσμό, καθώς και το τρίγωνο του Ωροσκόπου με το Δία προδικάζουν μία επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία. Ο Μπουφόν όμως δεν έκανε μέχρι σήμερα απλά μία επιτυχημένη καριέρα αλλά θεοποιήθηκε από τα ΜΜΕ όλου του κόσμου και βραβεύθηκε από όλους τους διεθνείς οργανισμούς ποδοσφαίρου. Σ’ αυτό βεβαίως συνεισέφερε τα μέγιστα ο Ποσειδώνας από τον 10ο οίκο του σε τετράγωνο με την Σελήνη και τρίγωνο με το Βόρειο που υποδεικνύει ότι το συγκεκριμένο άτομο έχει την ικανότητα να μαγεύει τα πλήθη. Εξάλλου έχουν γράψει γι’ αυτόν ότι είναι ο μοναδικός τερματοφύλακας του κόσμου που μπορεί να κάνει την εξέδρα να πανηγυρίσει μια απόκρουση το ίδιο με την επιτυχία ενός τέρματος. Η γενέθλια υπόσχεση της δόξας εκπληρώνεται σε πρώτο χρόνο το Νοέμβριο του 1995 όταν έγινε βασικός παίκτης στην ενδεκάδα της Πάρμα σε ηλικία 17ετών, κάτι εξαιρετικά ασυνήθιστο για τη θέση του τερματοφύλακα. Εκείνη την εποχή ο Προοδευμένος Ήλιος του είχε ήδη περάσει στον πρώτο γενέθλιο οίκο και έκλεινε το τρίγωνο με το γενέθλιο Δία. Αδιαμφισβήτητα στοιχεία έναρξης ή εδραίωσης μιας λαμπρής πορείας.

Ο Υδροχόος ως ζώδιο θεωρείται ένα από τα πιο πρωτοπόρα συνδέεται όμως και με απολυταρχικές, ακραίες και φανατισμένες πεποιθήσεις. Η επιμονή του να φορέσει φανέλα με το νο.88 που για τους ναζί αντιπροσωπεύει συμβολικά το HH (Heil Hilter) σήκωσε κύμα αντιδράσεων και μεγάλων συζητήσεων στην Ιταλία κατά τη διάρκεια της σαιζόν 2001-2002.  Την εποχή εκείνη ο Προοδευμένος Ερμής του ήταν σε ακριβείας αντίθεση με τον Προοδευμένο Κρόνο φέρνοντας τον απέναντι με την κοινή γνώμη, υποβαθμίζοντας τη φήμη του και αναγκάζοντας τον τελικά να το αλλάξει και να χρησιμοποιήσει το 77 (γενέθλιος Πλούτωνας στον 8Ο).

Η γενέθλια αντίθεση Ήλιου(Υδροχόος)/Άρη(Καρκίνος) τον κάνουν μαχητή για κάτι που αφορά τις ρίζες του ή για να προστατέψει κάτι που αγαπά πολύ. Επί σειρά ετών ο Μπουφόν, ως μεγαλομέτοχος της τοπικής ομάδας της γενέτειρας του, ξόδεψε πολλά εκατομμύρια προσπαθώντας να την σώσει από τη χρεοκοπία κάτι που τελικά δεν κατάφερε και αποσύρθηκε αρκετά ζημιωμένος. Το ίδιο έκανε και αργότερα όταν μεγαλομέτοχος και πάλι σε ιδιωτική εταιρεία, επένδυσε σημαντικότατα ποσά προκειμένου ν’ αποφευχθούν απολύσεις προσωπικού.

Το 2006 όταν ξέσπασε σκάνδαλο στο Ιταλικό ποδόσφαιρο για στημένα παιχνίδια και κέρδη από στοιχήματα, το οποίο αποκάλυψε η Ιταλική αστυνομία έφερε στο Μπουφόν και πάλι αρνητική δημοσιότητα αφού κατηγορήθηκε ότι συμμετείχε ενεργά σε αυτό. Εκείνη την εποχή ο Πλούτωνας από διέλευση έκανε αντίθεση με το γενέθλιο Δία στην ακμή του Πέμπτου οίκου και ενεργοποίησε το τετράγωνο που κάνει ο τελευταίος με την Σελήνη κυβερνήτη του ίδιου οίκου. Αυτό τον παρέσυρε στο σκάνδαλο αλλά τελικά απαλλάχθηκε των κατηγοριών βοηθούμενος από την σύνοδο Δία με το γενέθλιο Ουρανό κυβερνήτη του ωροσκοπίου του.

Τέλος η συναισθηματική του ζωή είναι αρκετά πλούσια μέχρι σήμερα με έναν αρραβώνα δύο γάμους, τρία παιδιά και πλήθος σχέσεων, αφού Σελήνη και Αφροδίτη (δείκτες στο ανδρικό ωροσκόπιο) εμπλέκονται σε δύσκολες όψεις με Δία/Ποσειδώνα και Ουρανό αντίστοιχα. Επί πλέον η θέση τους από ζώδιο δεν προοιωνίζει σταθερή οικογενειακή ζωή.

 

Maria Sylla