Μηνιαίες προβλέψεις

Νοέμβριος 2018

Επιτέλους έρχεται ένας καλός μήνας που θα βοηθήσει τις ζωδιακές ομάδες που ταλαιπωρήθηκαν τους προηγούμενους μήνες ν’ ανακτήσουν τη χαμένη τους αισιοδοξία και ψυχική δύναμη. Τα αστρολογικά δρώμενα του Νοεμβρίου είναι πολλά και με αρκετές εναλλαγές που θα διαμορφώσουν μία πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα. Οι δύσκολες όψεις είναι σχεδόν ανύπαρκτες ενώ οι θετικές καταλαμβάνουν σχεδόν όλο το μήνα. Ωστόσο πάντα υπάρχουν για κάποιους παγίδες που πρέπει ν’ αποφευχθούν καθώς και καταστάσεις που πρέπει να διαχειριστούμε με λεπτούς τρόπους.   

Η πρώτη σημαντική αλλαγή είναι η επιστροφή του ανάδρομου Ουρανού στο ζώδιο του Κριού στις 6/11 μέχρι την Άνοιξη του 2019. Οι εξελίξεις θα είναι πιο γρήγορες και η αποδοχή των αλλαγών πολύ πιο εύκολη. Σίγουρα η αμφισβήτηση και η αντίρρηση θα εκφράζονται με μεγάλη τόλμη και γενικά θα δείχνουμε μία άρνηση συμβιβασμού και υποταγής. Οι Παρορμητικοί (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί & Αιγόκεροι) των τελευταίων ημερών θα επηρεαστούν περισσότερο μέσα από αιφνιδιαστικά γεγονότα στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή.

Βέβαια η πιο εντυπωσιακή μετακίνηση είναι η είσοδος του Δία στον Τοξότη που περιμένουμε να φέρει ανάταση των ψυχών μας, να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη μας και η αισιοδοξία στις καρδιές μας.  Για την επόμενη χρονιά θα δοθεί έμφαση στα ταξίδια, στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα αλλά και στην προσπάθεια κατανόησης ξένων κουλτουρών, φιλοσοφιών και θρησκειών. Ευνοημένοι από τη νέα θέση του μεγάλου ευεργέτη Δία θα είναι τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες), του αέρα(Δίδυμοι, Ζυγοί , Υδροχόοι) αλλά και Παρθένοι, Ιχθύες με κάποια προσοχή.

Τέλος το πέρασμα του Άρη στον Ιχθύ (16/11) θα φέρει μία πτώση της ενεργητικότητας ή έλλειψη των ορίων της. Ευνοούνται οι τέχνες, ότι συνδέεται με το υγρό στοιχείο καθώς και η υπεράσπιση των αδυνάτων. Η θέση αυτή επίσης ευνοεί τη διάδοση των ιώσεων και οποιασδήποτε λοίμωξης. Τα ζώδια του Μεταβλητού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες) θα δυσκολευτούν περισσότερο με τη νέα θέση του Άρη που εκτός από πολλά νεύρα και πρόσκαιρες ασθένειες μπορεί να προκαλέσει και αρκετά ατυχήματα.    

Η αναδρομή της Αφροδίτης στον Ζυγό συνεχίζεται μέχρι της 18 Νοεμβρίου φέρνοντας επανασυνδέσεις  αισθηματικών ή οικονομικών θεμάτων. Την σκυτάλη στις 18/11 παίρνει ο Ερμής ο οποίος από τη θέση του Τοξότη θα προκαλέσει αναβολές και καθυστερήσεις σε ταξίδια και μετακινήσεις καθώς και αρκετές παρεξηγήσεις.

Μέχρι και τις 20 Νοεμβρίου το σκηνικό μοιάζει ονειρικό βοηθώντας στην υλοποίηση των ονείρων μας, φέρνοντας νέους έρωτες, δημιουργώντας όμορφα συναισθήματα και καλή διάθεση. Στις 7 Νοεμβρίου η καταπληκτική Νέα Σελήνη εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο τα νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς. Αντιθέτως το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα απαιτεί αρκετή προσοχή ως προς την επικοινωνία αλλά και την δράση μας. Θα υπάρξει μία συνολική τάση για ατυχήματα καθώς απώλεια προσωπικών αντικειμένων και οξυθυμία.