Ετήσιες προβλέψεις

2019 - Ετήσιες Προβλέψεις

Το πολυσυζητημένο από την αστρολογική κοινότητα 2019 είναι πολύ κοντά. Η νέα χρονιά αναμένεται να βάλει την σφραγίδα της στις πιο σημαντικές κοινωνικοπολιτικές αλλαγές της τελευταίας τριακονταετίας. To 2019 θα μας πιέσει, αλλά θα μας κάνει να δούμε την αλήθεια κατάματα και ν’ αναλάβουμε τις ευθύνες μας.  Οι δυνατοί θα γίνουν δυνατότεροι και οι κυβερνήσεις ή άλλα κέντρα εξουσίας θα γίνουν πιο σκληρά απέναντι στους λαούς. Στις χώρες που μαστίζονται από τον πόλεμο ή άλλες πληγές τα πράγματα θα δυσχεράνουν με αποτέλεσμα ο πληθυσμός να νιώσει ακόμη περισσότερο εγκλωβισμένος και απελπισμένος. Τα ολοκληρωτικά καθεστώτα θ’ αυξηθούν ανησυχητικά παρακάμπτοντας αξίες όπως η ελευθερία και η δημοκρατία που έχουν κατακτηθεί με αίμα κατά τη διάρκεια της ιστορίας του ανθρώπινου γένους. Μία άλλη έκφανση των δύσκολων ενεργειών που θα εκδηλωθούν το 2019 θα είναι τα σημαντικά γεωφυσικά φαινόμενα που θα συνοδεύονται από δυσάρεστες συνέπειες. Όλα τα παραπάνω μοιάζουν εφιαλτικά και δικαίως κάποιος θ’ αναρωτηθεί αν ήρθε το τέλος του κόσμου. Σίγουρα το νέο έτος δε θα είναι μία εύκολη χρονιά σε συλλογικό επίπεδο, αλλά δε θα φέρει και την απόλυτη καταστροφή. Εξάλλου έχουμε καταλάβει οι περισσότεροι ότι όταν κλείνει ένας κύκλος εξέλιξης και ανοίγει κάποιος άλλος αυτό γίνεται πάντα με εκκωφαντικό θόρυβο.

Έτσι λοιπόν μέσα σ’ αυτή την προκλητική χρονιά θα έχουμε τη δυνατότητα ν’ αντιληφθούμε περισσότερες οπτικές και ν’ ανοίξουμε τους ορίζοντες μας προκειμένου να εξελιχθούμε. Η πνευματικότητα είναι ένα στοιχείο της φύσης μας που θα ενεργοποιηθεί θετικά μέσα στο 2019 και θα φέρει ελπίδα εκεί που όλα θα έχουν χαθεί και λύσεις μπροστά στ’ αδιέξοδα. Η περίοδος είναι ιδανική για σπουδές αλλά και περίπλοκα και επίπονα επιστημονικά εγχειρήματα και έρευνες. Όσα εμπόδια ή πλάνες και να βρεθούν μπροστά μας ο νους θα καταφέρει να φτάσει τον προσδοκώμενο στόχο.

Οι περίοδοι των εκλείψεων (Ιανουάριος, Ιούλιος & Δεκέμβριος) θα είναι και πάλι αρκετά εκρηκτικές με περισσότερο εκείνη του Ιουλίου. Γενικά οι το καλοκαίρι θα είναι ένα πολύ έντονο διάστημα αφού τότε θα έχουμε γεγονότα της φύσεως που περιγράφεται πιο πάνω.

Ιδιαίτερα προσεκτικοί για τη φετινή χρονιά θα πρέπει να είναι τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί & Αιγόκεροι) του δευτέρου και του τρίτου δεκαημέρου, καθώς και εκείνα του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί & Υδροχόοι) του πρώτου δεκαημέρου. Πιο ευνοημένοι για φέτος Δίδυμοι και Τοξότες με τους Υδροχόους και τους  Λέοντες να έπονται.

Έχουμε μπροστά μας δύο πολύ σημαντικές χρονιές το 2019 και το 2020 που θα λειτουργήσουν ως πύλες σε ένα νέο εξελικτικό κύκλο τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Ας βάλουμε όλοι τα δυνατά μας και ας δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στην προσπάθεια της ανθρωπότητας να προχωρήσει προς τα μπρος.

 

Καλή Χρονιά!!!