Νέα Σελήνη 28 Σεπτεμβρίου στον Ζυγό!

09/27/2019

Ο νέος σεληνιακός μήνας ξεκινάει το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου με το καινούργιο φεγγάρι να γεννιέται στην 5η μοίρα του Ζυγού. Ήλιος και Σελήνη τα αρχέτυπα σύμβολα αρσενικού και θηλυκού βρίσκονται μαζί στο ζώδιο της συντροφικότητας, της συνύπαρξης, των συνεργασιών και του γάμου. Αυτομάτως αντιλαμβανόμαστε ότι τα παραπάνω θέματα είναι αυτά που θα μας απασχολήσουν περισσότερο τις επόμενες 28 ημέρες. Η φάση της Νέας Σελήνης είναι πάντα ιδανική για νέα ξεκινήματα και για ανανέωση κάτι που στην παρούσα φάση θα εκδηλωθεί  στον τομέα των αισθηματικών. Το χιαστί που δημιουργεί η Νέα Σελήνη με τον Ουρανό θα μας αναγκάσει να προσαρμόσουμε τις συνήθειες σας στις νέες συνθήκες που θα δημιουργηθούν. Σε άλλες περιπτώσεις η ανάγκη για κάτι διαφορετικό θα μας οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις που μπορεί να προκαλέσουν παρεξηγήσεις ή μικρά ατυχήματα. Όμως το ελπιδοφόρο εξάγωνο Αφροδίτης/Δία που είναι η πιο στενή όψη κατά την ολοκλήρωση της Νέας Σελήνης, φέρνει ευκαιρίες στα αισθηματικά, οικονομικά, στις κοινωνικές επαφές, σε ότι έχει να κάνει με την ομορφιά, την τέχνη αλλά και την ψυχαγωγία μας.  Ένα όμορφο Σαββατοκύριακο βρίσκεται μπροστά μας που θα μας βοηθήσει να χαλαρώσουμε, να έρθουμε πιο κοντά με τους αγαπημένους μας αλλά και να διασκεδάσουμε ή να κάνουμε τα πρώτα φθινοπωρινά μας ψώνια.

Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν Ωροσκόπο, Μεσουράνημα ή πλανήτες κοντά στην 5η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Αναλυτικά τα ζώδια θα επηρεαστούν ως εξής:

Κριός

Για εσένα που έχεις γεννηθεί το Μάρτιο αυτή η περίοδος θα σου φέρει ευκαιρίες στα συναισθηματικά, περαιτέρω εξέλιξη στις σχέσεις που ήδη υπάρχουν αλλά και ένα θετικό κλίμα στις συνεργασίες. Οι νομικές σου υποθέσεις βαίνουν καλώς και λαμβάνεις την στήριξη των άλλων στα νέα σου εγχειρήματα.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη σου επιβάλει ν’ αλλάξεις ολοκληρωτικά τις καθημερινές συνήθειες και να υιοθετήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Επίσης νέες μέθοδοι ή διαδικασίες ενδέχεται ν’ αλλάξουν τις συνθήκες εργασίας σου. Ένα φλερτ στο χώρο της δουλειάς εξελίσσεται σε κάτι πιο δυνατό.

Δίδυμοι

Εσύ που έχεις γεννηθεί το Μάιο περνάς ένα πολύ όμορφο διάστημα γεμάτο δημιουργικά σχέδια, διασκέδαση, έρωτα, γονιμότητα και τύχη. Τώρα είναι η στιγμή που λάμπεις και προσελκύεις γύρω σου επίδοξους κατακτητές. Η τέχνη αλλά και τα επιχειρηματικά βήματα επίσης ευνοούνται φέρνοντας γρήγορα θεαματικά αποτελέσματα.

Καρκίνος

Αυτή η Νέα Σελήνη είναι πολύ σημαντική ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί τον Ιούνιο. Οι οικογενειακές σχέσεις αλλά και θέματα που αφορούν στο σπίτι ή στην ακίνητη περιουσία σου τώρα μπορούν να εξελιχθούν θετικά. Οι σχέσεις βελτιώνονται και αυτό σε βοηθάει ν’ ανακτήσεις την ψυχική σου ηρεμία. Αναμνήσεις κι ενασχόληση με το παρελθόν σε ευχαριστούν ιδιαίτερα.

Λέων

Κάποιες επαγγελματικές αλλαγές οριοθετούν μία νέα πολύ πιο ενδιαφέρουσα καθημερινότητα. Οι σχέσεις με τους ανθρώπους που την απαρτίζουν λειτουργούν πολύ βοηθητικά ώστε τα πρακτικά θέματα να λύνονται εύκολα. Πολλές μετακινήσεις, θετικά νέα και αγορά μεταφορικού μέσου.

Παρθένος

Για εσένα που έχεις γεννηθεί τον Αύγουστο η Νέα Σελήνη φέρνει οικονομικά ξεκινήματα μέσα από επαγγελματικές αλλαγές που ήθελες να κάνεις από καιρό. Επίσης αυτή η περίοδος είναι καλή για αγορές που θέλεις να κάνεις αν και θα στραφείς προς πιο ακριβά προϊόντα. Η αυτοπεποίθηση σου σε βοηθάει να πετύχεις.

Ζυγός

Διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο με τη Νέα Σελήνη που φιλοξενείς στο ζώδιο σου. Αν έχεις γεννηθεί το Σεπτέμβριο ετοιμάσου για ένα νέο έρωτα που θα ταράξει τα νερά ή για μία νέα συνεργασία που θ’ αλλάξει τον οικονομικό σου χάρτη. Επίσης το επόμενο διάστημα θα υπάρξει βελτίωση σε θέματα υγείας.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη πυροδοτεί το υποσυνείδητο σου και ότι βρίσκεται στα βάθη της ψυχής σου αναγκάζοντας σε να τα συνειδητοποιήσεις. Ειδικά αν είσαι γεννημένος τον Οκτώβριο περνάς μία εσωστρεφή περίοδο που σε μεταμορφώνει σ’ ένα μυστήριο για τους άλλους. Κρυφές σχέσεις αλλά και ένα φόβος για πιθανό παρασκήνιο είναι μερικές από τις συνέπειες του καινούργιου φεγγαριού.

Τοξότης

Νέες φιλίες αλλά και η ενασχόληση με ομάδες, συλλόγους ή οποιοδήποτε σύνολο φέρνει αλλαγές στην καθημερινότητα σου. Πιθανόν τα νέα σου ενδιαφέροντα σε κάνουν ν’ αναθεωρήσεις τις προτεραιότητες της ημέρας. Η κοινωνικότητα σου όμως βρίσκεται στο ζενίθ της και αυτό έχει ως συνέπεια και κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Αύξηση οικονομικών στους ελεύθερους επαγγελματίες.

Αιγόκερως

Για εσένα που έχεις γεννηθεί το Δεκέμβριο αυτή η εποχή φέρνει θαυμάσιες επαγγελματικές ευκαιρίες, γάμους, αλλά και κοινωνική διάκριση. Είσαι υπερήφανος για επιτεύγματα σου και απολαμβάνεις στο έπακρο τις επιδοκιμασίες των άλλων. Οι σχέσεις με ανώτερους καθώς και με τις αρχές ή μεγάλους οργανισμούς είναι εξαιρετικές.

Υδροχόος

Αν έχεις γεννηθεί τον Ιανουάριο αυτή η Νέα Σελήνη σηματοδοτεί το ξεκίνημα μίας νέας αντίληψης για τον κόσμο, νέα σχέδια, ταξίδια αλλά και αλλαγές που χρειάζεται να κάνεις στην καθημερινότητα σου προκειμένου να πετύχεις τα πιο πάνω. Ο φιλικός και κοινωνικός σου κύκλος είναι ο χώρος που νιώθεις περισσότερο αποδεκτός.

Ιχθύες

Τα οικονομικά από τρίτες πηγές, αποζημιώσεις  ή τα έσοδα του/της συντρόφου έρχονται να φέρουν μια ευχάριστη ανατροπή. Ταυτόχρονα η ερωτική σου ζωή εμπλουτίζεται κάτι που σε κάνει να νιώθεις ολοκλήρωση και με αυξημένη αυτοπεποίθηση. Πνευματικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις σε βάζουν σε διαδικασία εξερεύνησης.