Μερική Έκλειψη Σελήνης στις 17 Ιουλίου

07/16/2019

Η σημαντικότατη Έκλειψη Σελήνης η οποία κορυφώνεται στις 00:30 της 17ης Ιουλίου έχει ήδη πυροδοτήσει δραματικά γεγονότα. Η 24η μοίρα του άξονα Αιγόκερου-Καρκίνου φιλοξενεί αυτή την αποκαλυπτική έκλειψη που μεταμορφώνει ζωές. Η ενεργή συμμετοχή του Πλούτωνα, η αντίθεση Κρόνου/Αφροδίτης και Κρόνου/Β.Δεσμού καθώς και τα τετράγωνα του Ουρανού με τον Άρη και τον ανάδρομο Ερμή συνθέτουν ένα πραγματικά πολεμικό σκηνικό. Το πεδίο της μάχης στήνεται στον τομέα της ζωής μας που επηρεάζεται από το φαινόμενο.

Ιδιαίτερα αν ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο του Κριού, Καρκίνου, Ζυγού και Αιγόκερου θα δεις την ζωή σου ν’ αλλάζει εκ θεμελίων. Το ίδιο ισχύει αν έχεις πλανήτες ή Ωροσκόπο/Μεσουράνημα κοντά στην 24η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Τώρα ξεκινάει μία περίοδος ενός έτους περίπου που θα χρειαστεί να προσαρμοστείς σε νέες συνθήκες μέσα από γεγονότα που θα σε μεταμορφώσουν. Οι διαπροσωπικές σχέσεις, η δουλειά, η οικογένεια αλλά και η προσωπική σου υγεία ή κάποιου κοντινού προσώπου είναι τα θέματα που θα σε απασχολήσουν έντονα.

Αν ανήκεις στο ζώδιο του Ταύρου ή του Σκορπιού πρέπει να προσέξεις τις μετακινήσεις σου αλλά και την συμπεριφορά σου με αδέρφια και άλλους συγγενείς. Τα ανατρεπτικά νέα αλλάζουν την καθημερινότητα σου.

Αν είσαι Δίδυμος ή Τοξότης  τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν έντονα ακόμη μια φορά τα τελευταία χρόνια. Προσοχή σε οφειλές και προσπάθησε να μείνεις εντός προϋπολογισμού παρά την υπέρμετρη αισιοδοξία που σε διακατέχει αυτή την εποχή.

Για εσένα που ανήκεις στο ζώδιο του Λέοντα ή του Υδροχόου η υγεία σου καθώς και οι συνθήκες της καθημερινότητας και της εργασίας σου αποτελούν το άγχος των ημερών. Ακολούθησε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής και προσαρμόσου στις νέες συνθήκες.

Εσύ που ανήκεις στο ζώδιο της Παρθένου και των Ιχθύων βιώνεις διλλήματα για θέματα έρωτα, παιδιών, φίλων και δημιουργικότητας. Ήρθε η στιγμή να πάρεις αποφάσεις που θα διαμορφώσουν τα επόμενα χρόνια της ζωής σου.