Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 9 –15 Σεπτεμβρίου

09/09/2019

Η σημερινή μέρα ευνοεί την σε βάθος σκέψη και τις στοχευμένες ενέργειες όμως καραδοκεί η αυριανή αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα. Η όψη αυτή μπερδεύει την σκέψη, αποπροσανατολίζει την αντίληψη και δημιουργεί ένα ασαφές περιβάλλον μέσα στο οποίο είναι εύκολο να κάνουμε λάθη. Αν όμως ανήκεις στο χώρο της τέχνης αυτή η εβδομάδα σε προικίζει με την ικανότητα να δίνεις μορφή στην έμπνευση και να υλοποιείς τις φιλοδοξίες σου. Την Πέμπτη η υπεραισιοδοξία και ο ενθουσιασμός είναι κακοί σύμβουλοι που μας προτρέπουν σε επικίνδυνες και παράτολμες ενέργειες. Η Παρασκευή είναι μία από τις καλύτερες ημέρες της εβδομάδας που φροντίζει να μας επαναφέρει έστω και για λίγο στην πραγματικότητα. Τα οικονομικά και τα αισθηματικά θέματα ευνοούνται ενώ η κοινωνική μας ζωή αποκτά επιπλέον ενδιαφέρον.  Το Σάββατο όμως είναι επίσης μία μέρα που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής με τον Άρη αυτή τη φορά να συγκρούεται με τον Ποσειδώνα κατά τη διάρκεια της ολοκλήρωσης της μηνιαίας Πανσελήνου στον άξονα Ιχθύων/Παρθένου. Η ενέργεια δρα υπόγεια και παραπλανητικά οδηγώντας μας σε αθέμιτες πράξεις και σκοτεινές διαδρομές. Η εξαπάτηση είναι ο μεγάλος κίνδυνος καθώς και η έλλειψη φυσικής ενέργειας και η εκδήλωση ασθενειών που μας καθιστούν ανήμπορους ν’ αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της ζωής.   Από την ίδια ημέρα η Αφροδίτη και ο Ερμής εισέρχονται στο ζώδιο του Ζυγού για να μπούμε σε μία διαφορετική διάθεση και αντίδραση στα γεγονότα.

Κριός Προσοχή στην υγεία και στο εργασιακό περιβάλλον σου. Κουτσομπολιά, ίντριγκες.

Ταύρος Προσοχή στις ερωτικές σχέσεις, τα παιδιά αλλά και υπερβολή σε επενδύσεις ρίσκου.

Δίδυμος Ειδικά εσύ που έχεις γεννηθεί κοντά στις 8 Ιουνίου προσοχή σε υγεία, διαπροσωπικές σχέσεις αλλά και οικογενειακά θέματα ή σχετικά με το σπίτι σου. Εξαπάτηση, ασθενικότητα.

Καρκίνος Παρεξηγήσεις με αδέρφια και λοιπούς συγγενείς καθώς και μία γενικότερη κακή επικοινωνία. Απέφυγε σημαντικές συναντήσεις συζητήσεις.

Λέων Σε διακατέχει μία υπερβολική αισιοδοξία για τα οικονομικά σου, η οποία σε οδηγεί σε λαθεμένες κινήσεις. Χαλάρωση των ηθών, πτώση των αξιών.

Παρθένος Ειδικά για σένα που έχεις γενέθλια αυτή την εβδομάδα τα επαγγελματικά, αισθηματικά αλλά και η υγεία κρύβουν παγίδες. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

Ζυγός Το παρασκήνιο καλά κρατεί και πρέπει να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα. Προσοχή επίσης σε υγεία και εργασία.

Σκορπιός Αν και δεν είσαι από αυτούς που κινδυνεύουν η κατάσταση ενός φίλου ενδέχεται να σε προβληματίσει. Μην εμπλέκεσαι με ομαδικά εγχειρήματα.

Τοξότης Για σένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 10 Δεκεμβρίου η εβδομάδα κρύβει παγίδες στον επαγγελματικό τομέα. Απέφυγε συναντήσεις με ανωτέρους και μέτρα τα λόγια σου.

Αιγόκερως Οι αντιλήψεις για την ζωή σε οδηγούν σε λάθος αποφάσεις. Προσοχή σε μετακινήσεις, επικοινωνία.

Υδροχόος Οι οικονομικές κινήσεις αυτής της εβδομάδας δεν θα σε ωφελήσουν γι’ αυτό απέφυγε τα σημαντικά. Ψυχολογικές μεταπτώσεις σε οδηγούν σε παράξενες συμπεριφορές.

Ιχθύες Για εσένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 7 Μαρτίου η εβδομάδα κρύβει κάποια απογοητεύσεις σε σχέσεις ή συνεργασίες. Απαγορευτικό διάστημα για συμφωνίες, συμβόλαια.