Εβδομαδιαίες προβλέψεις 7 – 13 Οκτωβρίου

10/06/2019

Μπαίνουμε σε μία αρκετά έντονη και ανατρεπτική εβδομάδα όπου κυρίαρχο στοιχείο θα είναι η δυσκολία ν’ αφήσουμε πρόσωπα ή καταστάσεις που έχουν ήδη ολοκληρώσει τον κύκλο τους. Από τη Δευτέρα, που αποτελεί τη δυσκολότερη ημέρα της εβδομάδας, μπαίνουμε με μεγάλη βιασύνη και απροσεξία σε περίπλοκες καταστάσεις. Η ανικανότητα μας να διακρίνουμε την ουσία των πραγμάτων μας οδηγεί σε λάθος αποφάσεις καθώς και σε παρεξηγήσεις. Η βαριά ατμόσφαιρα και η απαισιοδοξία, μας οδηγούν επίσης στην τραγικοποίηση των καταστάσεων, ενώ η  εγωπάθεια έχει ως αποτέλεσμα την εκδήλωση κακίας. Η σωματική και η ψυχική κούραση δε θα βοηθήσουν στον έλεγχο των πρωτόγονων ενστίκτων μας, με αποτέλεσμα την σύγκρουση, την εκδήλωση ατυχημάτων αλλά και την απομόνωση. Η αναγνώριση των λαθών που έχουμε κάνει αποτελεί το πρώτο βήμα για την διόρθωση τους. Οι Παρορμητικοί (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) του δευτέρου δεκαημέρου καθώς και οι Σταθεροί (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) του πρώτου δεκαημέρου θα αντιμετωπίσουν τις περισσότερες δυσκολίες. Την Τετάρτη η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο της αδυναμίας της, αυτό του Σκορπιού, φέρνοντας μας ακόμη πιο κοντά στο σκοτάδι που περιβάλει αυτόν τον μυστηριακό χώρο. Η εμμονή σε οποιαδήποτε μορφή κατοχής εκτοξεύεται στο ζενίθ μετατρέποντας μας σε αιμοσταγή βαμπίρ που αντλούν ενέργεια από πρόσωπα και υλικά αγαθά που νομίζουμε ότι μας ανήκουν. Η ψευδής ασφάλεια που προσφέρει η αίσθηση της ιδιοκτησίας, τροφοδοτεί την ανάγκη για προσκόλληση σε ότι και όποιον θεωρούμε δικό μας.  Έτσι μέχρι την 1η Νοεμβρίου οι συναισθηματικές και οικονομικές σχέσεις θα βρίσκονται στο προσκήνιο. κυρίως για τους Σταθερούς (Ταύρου, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους). Ωστόσο Καρκίνοι, Ιχθύες, Παρθένοι και Αιγόκεροι, έχουν τη δυνατότητα να χειριστούν καλύτερα την συναισθηματική και υλική ανάγκη της αποκατάστασης και είναι αυτοί που θα ευνοηθούν τελικά τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Η Κυριακή έρχεται με τις αιφνίδιες αλλαγές στην αισθηματική και οικονομική ζωή των Σταθερών του πρώτου δεκαημέρου. Οι ρίξεις και οι χωρισμοί μετά από ομηρικούς καβγάδες είναι το χαρακτηριστικό της αντίθεσης Αφροδίτης/Ουρανού. Όμως με την ίδια σφοδρότητα θα δημιουργηθούν και νέες παθιασμένες σχέσεις  που θα ξελογιάσουν στην κυριολεξία αυτούς που εμπλέκονται. Στον οικονομικό τομέα είναι καλό να δείξουμε αυτοέλεγχο και να μην παρασυρθούμε από μεγάλες υποσχέσεις γιατί πολύ απλά δε θα πραγματοποιηθούν. Το κλίμα ενισχύεται και από την Πανσέληνο της Δευτέρας 14 Οκτωβρίου γι’ αυτό θα πρέπει να επιδείξουμε αυτοέλεγχο σε οποιαδήποτε δραστηριότητα μας.  

Τα ζώδια αναλυτικά

Κριός

Η νέα εβδομάδα είναι αρκετά δύσκολη και κουραστική για το ζώδιο σου. Σχέσεις και συνεργασίες σε βασανίζουν ενώ τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε κομβικό σημείο. Ειδικά η Δευτέρα είναι πολύ κουραστική και απαιτεί από εσένα αυτοέλεγχο προκειμένου ν’ αποφύγεις τους σκοπέλους. Το Σαββατοκύριακο είναι επίσης φορτισμένο προκαλώντας σε να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα στις σχέσεις σου χωρίς υπεκφυγές.

Ταύρος

Οι επόμενες επτά ημέρες έχουν μεγάλη ένταση για εσένα που έχεις γεννηθεί τον Απρίλιο. Η απροσδόκητη τροπή σε σχέσεις και συνεργασίες σε αφήνουν αποσβολωμένο ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και αρκετοί καβγάδες κυρίως τη Δευτέρα. Για κάποιους όμως ένας κεραυνοβόλος έρωτας από τα μέσα της εβδομάδας κι έπειτα θ’ αλλάξει την ζωή σου. Για πόσο όμως θα πλέεις σε πελάγη ευτυχίας κανείς δεν μπορεί να πει.

Δίδυμοι

Τα πράγματα αρχίζουν και φτιάχνουν αισθητά κυρίως στον τομέα της δημιουργίας, του φλερτ καθώς και των επιχειρηματικών κινήσεων. Νιώθεις πιο δυνατός και έτοιμος για το επόμενο βήμα στα σχέδια σου. Αν ανήκεις στο δεύτερο δεκαήμερο οφείλεις να είσαι πιο προσεκτικός με τις επιλογές σου γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός αυτή την εποχή. Αν έχεις παιδιά πρόσεξε την συμπεριφορά σου απέναντι τους. Διασκέδασε και τόλμησε.

Καρκίνος

Αρκετά φορτισμένες προβλέπονται οι επόμενες επτά ημέρες για το δικό σου ζώδιο. Το σπίτι και οικογένεια αποτελούν ένα βαρύ φορτίο που δε θες να το σηκώσεις αλλά δυστυχώς δεν μπορείς να το αποφύγεις. Προσπάθησε να προστατέψεις τις σχέσεις με τους οικείους σου και ταυτόχρονα να χαλιναγωγήσεις τον εγωισμό σου στις συνεργασίες σου. Ωστόσο από την Τετάρτη μπορείς να περιμένεις πιο ευχάριστες ημέρες με αρκετό πάθος αν ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο.

Λέων

Για εσένα που ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο τα πράγματα είναι αρκετά έντονα τη νέα εβδομάδα. Οι συναισθηματικές αλλά και κάποιες οικονομικές σχέσεις επιδέχονται ανατροπών που αλλάζουν όλο το πλάνο σου. Θέματα όπως η οικογένεια, η δουλειά ή τα ακίνητα σου αποτελούν πηγή προβλημάτων. Προσπάθησε να χειριστείς τα πράγματα με ψυχραιμία γιατί η κούρσα είναι ακόμη στη μέση.

Παρθένος

Μακριά από τις γενικότερες εντάσεις εσύ περνάς μία πολύ πιο ήρεμη και όμορφη εβδομάδα. Εξαίρεση αποτελείς εσύ του πρώτου δεκαημέρου που πρέπει να είσαι προσεκτικός προς το τέλος της εβδομάδας στις μετακινήσεις αλλά και στις επικοινωνίες σου. Παρότι η καθημερινότητα σου γίνεται πιο γλυκιά κάποια απροσδόκητα γεγονότα σε βγάζουν εκτός προγράμματος.

Ζυγός

Οι έντονες καταστάσεις χαρακτηρίζουν την καινούργια εβδομάδα. Διαπροσωπικές σχέσεις, επαγγελματικά, φυσική κατάσταση όλα είναι υπό κρίση. Η ενέργεια σου είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα και αυτό σε κάνει να μην αφήνεις κουβέντα να πέσει κάτω. Σε πολλές περιπτώσεις θα δεις τον εαυτό σου να φέρεται αλαζονικά και να βγάζεις κακία σε λάθος ανθρώπους. Οικονομικές ανατροπές προκαλούν ανασφάλεια.

Σκορπιός

Μπορεί η Αφροδίτη να έκανε την είσοδο της στο δικό σου ζώδιο κάτι που θεωρείται πάντα ευνοϊκό όμως γι’ αυτή την εβδομάδα τα πράγματα δε θα είναι και τόσο ήσυχα. Οι ανατροπές σε σχέσεις και συνεργασίες πλήττουν εσένα που ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο.  Κόντρες, καβγάδες και διαφωνίες οδηγούν σε οριστική ρήξη ενώ από την άλλη παθιασμένοι έρωτες γεννιούνται με μια ματιά φέρνοντας 100% αλλαγή στην ζωή σου. Με ψυχραιμία και χωρίς να πνιγείς στο συναίσθημα προσπάθησε να διαχειριστείς την κατάσταση.

Τοξότης

Παρά το δύσκολο γενικό κλίμα εσύ βρίσκεσαι σε μία καλή περίοδο που φέρνει ευκαιρίες σε όλους τους τομείς. Ωστόσο αν ανήκεις στο δεύτερο δεκαήμερο οφείλεις να προσέχεις τις κινήσεις και τα άτομα με τα οποία συναλλάσσεσαι γιατί υπάρχουν πολλές παγίδες. Αν ανήκεις στους ελεύθερους επαγγελματίες του ζωδίου θα διαπιστώσεις μία μικρή στέρηση εσόδων η οποία οφείλεται σε κάποιες αποφάσεις που είχες πάρει τον προηγούμενο μήνα. Για εσένα του τρίτου δεκαημέρου αυτό είναι ένα πολύ όμορφο και γόνιμο διάστημα.

Αιγόκερως

Μία αρκετά πιεστική εβδομάδα ξεκινάει για το δικό σου ζώδιο με γνώμονα την καριέρα και τις φιλοδοξίες σου. Ο ζήλος με τον οποίο έχεις ριχτεί στην κατάκτηση της επαγγελματικής καταξίωσης ίσως να ξενίζει κάποιους που σε βλέπουν αρκετά ανταγωνιστικά. Ίσως πάλι και εσύ να έχεις προκαλέσει με την άδικη συμπεριφορά σου την σκληρή ή ύπουλη αντίδραση κάποιων. Οι επόμενες ημέρες είναι απαγορευτικές για σημαντικές συναντήσεις με άτομα κύρους.

Υδροχόος

Οικογενειακές διαμάχες ή απρόσμενα προβλήματα διαταράσσουν την ηρεμία σου αν ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο. Ωστόσο βρίσκεις τη δύναμη και τη διαύγεια έστω και την τελευταία στιγμή να σώσεις την κατάσταση. Η αποστασιοποίηση σου πάντως από εκκεντρικά άτομα θα αποβεί σωτήρια για τη διατήρηση των ισορροπιών σε σχέσεις και συνεργασίες. Τα σχέδια σου παίρνουν μορφή και αναβιώνουν οι ελπίδες σου.

Ιχθύες

Κατά την καινούργια εβδομάδα ενδέχεται να δημιουργηθούν καθυστερήσεις ή αναβολές σχετικά με κοινά οικονομικά ή εκκρεμότητες σε τρίτους. Η αλήθεια είναι ότι αυτό θα σε αποδιοργανώσει πρόσκαιρα, όμως θα καταφέρεις να εξισορροπήσεις την κατάσταση πολύ σύντομα. Προσοχή χρειάζεται προς το τέλος της εβδομάδας σε μετακινήσεις αλλά και σε σημαντικές συναντήσεις ή συζητήσεις. Το αποτέλεσμα τους θ’ ανατραπεί πολύ σύντομα.