Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 30 Σεπτεμβρίου – 6 Οκτωβρίου

09/29/2019

Με την καινούργια εβδομάδα την είσοδο του κάνει και ο Οκτώβριος, που θα στρέψει για τα καλά την προσοχή μας στον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και της συντροφικότητας. Ωστόσο τα πάθη, η κτητικότητα και οι εμμονές θα κάνουν την εμφάνιση τους από την πρώτη κιόλας ημέρα του νέου μήνα.

Η Δευτέρα και η Τρίτη επηρεασμένες από την Σελήνη στον Σκορπιό αλλά και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα είναι ημέρες έντονων συναισθημάτων και ενδυνάμωσης τους αισθήματος της κατοχής. Οι ανασφάλειες και οι φόβοι της απόρριψης μας ωθούν στη δημιουργία φανταστικών σεναρίων σε σχέση με τους άλλους αυξάνοντας τη νευρικότητα μας. Θα επηρεαστούν περισσότερο οι Παρορμητικοί (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) του τρίτου δεκαήμερου, ενώ οι Σταθεροί (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) θα ζήσουν έντονα πάθη.

Η Τετάρτη είναι μία πολύ πιο ανάλαφρη μέρα αφού η Σελήνη από τον Τοξότη δίνει αισιοδοξία και απαλλάσσει από την έντονη επιρροή του εγώ. Έχουμε την επιθυμία να γίνουμε ένα με τους άλλους και αντιλαμβανόμαστε περισσότερο τις ανάγκες τους. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες παίρνουν την σκυτάλη των γεγονότων. Κατάλληλη μέρα για διασκέδαση και ταξίδια.

Την Πέμπτη ο Ερμής εισέρχεται στον Σκορπιό όπου θα παραμείνει μέχρι της 9 Δεκεμβρίου. Η παρατεταμένη παραμονή του εκεί, οφείλεται στην ανάδρομη κίνηση που θα ξεκινήσει στις 31 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 21 Νοεμβρίου.  Μέσα από τον εσωστρεφή χώρο του Σκορπιού η σκέψεις μας θ’ αποκτήσουν βάθος και θα επιθυμούμε να φτάνουμε στην ουσία των πραγμάτων. Η διαχείριση των πόρων μας γίνεται με πρόνοια και σκοπό τη δημιουργία αποθέματος. Ωστόσο πολύ εύκολα μπορεί να γίνουμε εμμονικοί, κυνικοί και να μας κυριαρχήσουν οι σκοτεινές σκέψεις. Το ενδιαφέρον για τα μυστήρια της ζωής, τις υποθέσεις συνομωσίας, τη μεταφυσική και άλλα σχετικά αντικείμενα, αυξάνει κατακόρυφα. Περισσότερο θα επηρεαστούν οι Σταθεροί (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) όπου ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες στις επικοινωνίες τους. Όμως οι Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύες θα καταφέρουν να διαχειριστούν καλύτερα την ενέργεια του πλανήτη και θα βγουν στο τέλος κερδισμένοι.

Την Παρασκευή η δεύτερη κατά σειρά μετακίνηση πλανήτη, αυτή του Άρη στον Ζυγό θα συμβάλει καταλυτικά στην αλλαγή του τρόπου δράσης μας. Αφήνοντας πίσω την πρακτική Παρθένο ο Άρης μέσα από το ζώδιο της αδυναμίας του έρχεται να προάγει τη διπλωματία, και τον συμβιβασμό προκειμένου να επιτευχθεί η ισορροπία.  Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε μάχες όχι για τον εαυτό μας αλλά για όποιον και όπου έχει διαπραχθεί αδικία. Όμως αυξάνει ο ανταγωνισμός μέσα στις σχέσεις και τις συνεργασίες και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τις συχνότερες συγκρούσεις. Σε αυτή τη θέση ο πλανήτης θα παραμείνει μέχρι τις 20 Νοεμβρίου και θα επηρεάσεις περισσότερο τους Παρορμητικούς (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους). Η υπερδιέγερση αλλά και ο εκνευρισμός θα ταλαιπωρήσουν τα παραπάνω ζώδια. Όμως Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι θα επωφεληθούν από την ενέργεια αυτού του πνευματικού Άρη και θ’ αποδώσουν τα μέγιστα τόσο σε φυσικό, πνευματικό αλλά και ερωτικό επίπεδο.

Το Σαββατοκύριακο η δύσκολη θέση της Σελήνης στον Αιγόκερο θα κάνει την ατμόσφαιρα κάπως ψυχρή, ενώ το ζητούμενο της χαλάρωσης θα επιτευχθεί δύσκολα. Υποχρεώσεις και δουλειές που εκκρεμούν δε θα μας επιτρέψουν να χαρούμε στο 100% το πιο όμορφο μέρος της εβδομάδας.

Τα ζώδια αναλυτικά

Κριός

Η Δευτέρα είναι μία κρίσιμη μέρα για σχέσεις ή συνεργασίες όπου θα εκδηλωθούν ίντριγκες, πάθη και σκηνές ζηλοτυπίες. Περισσότερο θα επηρεαστούν οι γεννημένοι κοντά στις 10 Απριλίου. Η έλευση του Άρη στον Ζυγό θα επηρεάσει τις σχέσεις και τις συνεργασίες όσων έχουν γεννηθεί το Μάρτιο. Χαλιναγώγησε τον εγωισμό σου.

Ταύρος

 Αυτή η εβδομάδα ίσως αποδειχθεί θαυματουργή στην αποκατάσταση σχέσεων για εσένα που έχεις γεννηθεί τον Απρίλιο. Θα αποκτήσεις και πάλι την ικανότητα και τη διάθεση ν’ ακούσεις τους άλλους και να κατανοήσεις τις θέσεις του. Όμως στο χώρο εργασίας πιθανόν να επικρατήσει ένα χάος και αρκετή πίεση από δύσκολες συμπεριφορές ή αλλαγές στις συνθήκες εργασίας.

Δίδυμοι

Ο έρωτας και η δημιουργικότητα είναι τα πιο ισχυρά κίνητρα της εβδομάδας που έρχεται. Το πάθος όμως θα φτάσει σε πολύ υψηλή στάθμη Δευτέρα και Τρίτη γι’ αυτό προσπάθησε να μην γίνεις πιεστικός. Από την Πέμπτη η νέα θέση του Άρη αφαιρεί από πάνω σου την ένταση και τον εκνευρισμό και σε γεμίζει καθαρή ενέργεια με ομαλή ροή. Οι γεννημένοι το Μάιο είναι πιο ευνοημένοι σε έρωτα, γονιμότητα, επιχειρηματικότητα, σπορ, τύχη.

Καρκίνος

Η εβδομάδα συνεχίζει να σε κρατάει επικεντρωμένο σε οικογενειακά ή πολύ προσωπικά ζητήματα. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες βρίσκονται σε πολύ κομβικό σημείο κυρίως για εσένα που έχεις γεννηθεί κοντά στην 10η Ιουλίου. Η αίσθηση της φθορά θα σε σπρώξει σε κτητική συμπεριφορά που θα επιφέρει σύγκρουση. Όμως και για σένα που έχεις γεννηθεί τον Ιούνιο η εβδομάδα βγάζει μεγάλη ένταση στη σπίτι με τα μέλη της οικογένειας.

Λέων

Αρκετά ενδιαφέρουσα και άνετη προβλέπετε η εβδομάδα για το δικό σου ζώδιο. Με εξαίρεση τη Δευτέρα που βγάζει αρκετό εκνευρισμό και εντάσεις στον οικογενειακό ιστό, το υπόλοιπο της εβδομάδας είναι ενθαρρυντικό για  τη θετική εξέλιξη των υποθέσεων σου. Σίγουρα τα ζητήματα ακίνητης περιουσίας, σπιτιού, οικογένειας θα σε κάνουν πιο εσωστρεφή, όμως ο τρόπος που θα κινηθείς θα φέρει τις κατάλληλες λύσεις.

Παρθένος

Το πρώτο πράγμα που υπόσχεται η νέα εβδομάδα είναι ξεκούραση, αφού ο Άρης αποχωρεί από το ζώδιο σου και σου επιτρέπεται να έχεις πλέον ελεύθερο χρόνο. Παράλληλα θ’ αποφορτιστείς και από την ένταση που σε είχε κυριεύσει τον τελευταίο καιρό και θα βελτιώσεις τις σχέσεις σου. Η δράση σου στρέφεται ακόμη πιο πολύ στην αύξηση των οικονομικών αλλά και σε κάποια έξοδα που θα προκύψουν απρόοπτα.

Ζυγός

Ακόμη μία εβδομάδα που το πλήθος των πλανητών βρίσκονται στο ζώδιο σου και ως εκ τούτου σε καθιστούν πρωταγωνιστή. Το πιο σημαντικό βέβαια είναι η μετακίνηση του Άρη στο ζώδιο σου που θα σου δώσει μεγάλη ώθηση να επιτύχεις τους στόχους σου. Γίνεσαι διεκδικητικός και δρας με θάρρος αλλά κάποιες φορές γίνεσαι περισσότερο επιθετικός. Η ερωτική διάθεση αυξάνει αλλά αυξάνουν και τα μικροατυχήματα.

Σκορπιός

Εδώ και αρκετό καιρό νιώθεις σα να ζεις στην σκιά των γεγονότων. Είσαι κλεισμένος στον εαυτό σου και αποφεύγεις να επικοινωνήσεις αυτά που σκέφτεσαι. Φυσικά το πέρασμα του Ερμή στο δικό σου ζώδιο θα σου δώσει πνοή και θα σε κάνει να βγεις στην κοινωνία, αλλά η είσοδος του Άρη στον Ζυγό δείχνει ότι το παρασκήνιο και οι μυστικές συναντήσεις δεν έχουν τελειώσει. Ενασχόληση με την υγεία και τις συνθήκες εργασίας.

Τοξότης

Αρκετά διασκεδαστική εβδομάδα ειδικά από την Πέμπτη που ο Άρης εισέρχεται στον Ζυγό. Καταλαγιάζει η ένταση στον επαγγελματικό χώρο και βρίσκεις χρόνο για να δεις φίλους αλλά και ν’ ασχοληθείς με δραστηριότητες που σ’ ευχαριστούν. Παθιασμένοι έρωτες και ίντριγκες με άτομα του φιλικού περιβάλλοντος. Μυστικές συναντήσεις και αρκετά κουτσομπολιά μπορεί να σε εκθέσουν αργότερα.

Αιγόκερως

Οι ερωτικές σχέσεις αλλά και οι επαφές σου με ανώτερους ή τις αρχές αυτή την εβδομάδα βρίσκονται σε κρίση αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 10 Ιανουαρίου. Ο εγωισμός και η κτητικότητα σε οδηγούν σε αγενείς συμπεριφορές που δεν βοηθούν την εξέλιξη των υποθέσεων σου. Από την Πέμπτη ο Άρης από τον Ζυγό θα φορτίσει ακόμη περισσότερο τις επαγγελματικές επαφές και γρήγορα θα καταλάβεις ποιοι σε βλέπουν ανταγωνιστικά.

Υδροχόος

Εβδομάδα που δραστηριοποιείσαι κοινωνικά και έρχεσαι σε επαφή με άτομα κύρους. Αν είσαι γεννημένος τις πρώτες ημέρες του ζωδίου θα ασχοληθείς με θέματα που θα έχουν προβολή. Επίσης η πολύ ευνοϊκή θέση του Άρη από τον Ζυγό θα σου δώσει πίσω τη χαμένη σου ενέργεια ενώ θα σε ωθήσει να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Η εβδομάδα πάντως είναι όμορφη και για τα τρία δεκαήμερα.

Ιχθύες

Μια ενδιαφέρουσα νέα εβδομάδα ξεκινάει με αρκετές μετακινήσεις και πολύ επικοινωνία. Τώρα μπορείς ν’ ασχοληθείς επιτυχώς με νομικά θέματα, σπουδές, οργάνωση ταξιδιών αλλά και οποιαδήποτε δουλειά με το εξωτερικό. Όμως από την Πέμπτη κι έπειτα χρειάζεται προσοχή στη διαχείριση κοινών οικονομικών, από τρίτες πηγές ή οφειλές που σε βαραίνουν. Η ερωτική σου ζωή εμπλουτίζεται, μικρά προβλήματα υγείας.