Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 29/7 – 4/8

07/28/2019

Η νέα εβδομάδα είναι η τελευταία αρκετά έντονη του φετινού δύσκολου καλοκαιριού. Για τους περισσότερους έχει γίνει ήδη αντιληπτό ότι οι συνθήκες αλλάζουν άρδην και το μόνο που μας μένει να κάνουμε, είναι να ακολουθήσουμε τη ροή και να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Το παλιό γκρεμίζεται κάνοντας εκκωφαντικό θόρυβο και η μόνη λύση είναι να  βρούμε νέα πατήματα. Τα παραπάνω αποτελούν πρόκληση, αυτό τον καιρό, κυρίως για τους Σταθερούς (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί Μάιο, Ιούλιο, Οκτώβριο και Ιανουάριο. Η σύγκρουση του Ήλιο και της Αφροδίτης με τον Ουρανό καθώς και η Νέα Σελήνη την 1η Αυγούστου σε τετράγωνο με τον Ουρανό φέρνουν μεγάλη ένταση, ανατροπές σε οικονομικά και αισθηματικά καθώς και σύγκρουση συμφερόντων. Η διάθεση θα είναι απορριπτική και η έλλειψη υπομονής και πνεύματος συνεργασίας θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις.  Η ανάγκη απόδρασης από ότι μας πνίγει  θα μας ωθήσει σε επιπολαιότητες και πράξεις που πιθανόν θα μετανιώσουμε στο εγγύς μέλλον. Ωστόσο υπάρχουν και θετικά στοιχεία όπως το τέλος της αναδρομής του Ερμή που γίνεται στις 31 Ιουλίου και το ξεκίνημα της ορθής του φοράς από τις 2 Αυγούστου. Τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις θα τελειώσουν ενώ η επικοινωνία και οι μετακινήσεις θα γίνονται πλέον χωρίς προβλήματα. Επίσης το τρίγωνο Άρη/Δία που κορυφώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα θα βρίσκεται ακόμη σε ισχύ ευνοώντας τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του δευτέρου δεκαημέρου. Δύναμη, επίτευξη, ερωτισμός και δημιουργικότητα τα δώρα για όσους επηρεάζονται.

Κριός

Είσαι από τα ζώδια που περνάνε αρκετά πιεστικά και αυτό το καλοκαίρι και οι επόμενες μέρες απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή. Ευαίσθητος τομέας αυτή την εβδομάδα είναι ο οικονομικός όπου φαίνεται ότι είναι δύσκολο να διατηρήσεις ισορροπία μεταξύ εσόδων και εξόδων.  Πολύ εύκολα θα οδηγηθείς σε σπατάλη  που θα σε βγάλει εντελώς εκτός προϋπολογισμού.  Από την άλλη θα περάσεις πολύ ωραία και ερωτικά θα βιώσεις μεγάλες συγκινήσεις, αλλά ο λογαριασμός στο τέλος θα παγώσει το χαμόγελο στο χείλη σου. Προσοχή στο πορτοφόλι χρειάζεσαι περισσότερο εσύ που ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο. Οι υπόλοιποι χαρείτε χωρίς τύψεις το πιο ερωτικό διάστημα του καλοκαιριού που μόλις άρχισε. 

Ταύρος

Με αρκετές δυσκολίες σε αποχαιρετά ο Ιούλιος και σου κλείνει το μάτι ο Αύγουστος. Η ψυχή σου θέλει να λιποτακτήσει σε μια παραλία και οι οικογενειακές κυρίως υποχρεώσεις καθώς και τα ξαφνικά γεγονότα στο σπίτι σε κρατάνε αιχμάλωτο. Αναμφίβολα αυτό το καλοκαίρι δεν σ’ αφήνει να ηρεμίσεις κυρίως αν ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο. Όμως αυτή την εβδομάδα η ένταση και οι υποχρεώσεις καθώς και τα οικογενειακά προβλήματα βάζουν στο μάτι και σένα που έχεις γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου και αρχές τρίτου δεκαημέρου. Το θετικό είναι ότι από το τέλος περίπου της εβδομάδας θα πάψουν οι ταλαιπωρίες στις μετακινήσεις σου καθώς και οι παρεξηγήσεις με αδέρφια και λοιπούς συγγενείς. Προσοχή στα ατυχήματα.

Δίδυμοι

Αυτό που ουσιαστικά θα κάνει τη διαφορά για σένα είναι το τέλος της ανάδρομης πορείας του κυβερνήτη σου Ερμή. Τώρα θα μπορέσεις να πάρεις χρήματα τα οποία καθυστερούσαν ή χρωστούμενα που δεν είχες εισπράξει στην ώρα τους. Οι συζητήσεις σου και οι μετακινήσεις σου αυτή την εβδομάδα θα είναι έντονες και πολλές. Παρότι είσαι προστατευμένος από την ένταση των ημερών, οφείλεις να προσέχεις και να μην παρασύρεσαι σε μεγάλα λόγια ή  να μην βιάζεσαι όταν μετακινείσαι. Ένα από τα πράγματα που θα πρέπει επίσης να προσέχεις είναι η ανάμειξη σου σε σχόλια για άλλους και το κουτσομπολιό. Σε κάθε περίπτωση θα μπορούσε να εκτεθείς και να διακινδυνέψουν σχέσεις με αγαπημένα άτομα.

Καρκίνος

Η ορθοδρόμηση του Ερμή από το Σαββατοκύριακο βάζει τέλος στην ενασχόληση σου με το παρελθόν. Ήρθε ο καιρός να κοιτάξεις μπροστά και κυρίως ν’ αξιολογήσεις αν κάποιες επιστροφές προσώπων ή καταστάσεων που είχες το τελευταίο διάστημα, αξίζει να μείνουν. Από την άλλη οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια που αντιμετώπισες τις τελευταίες είκοσι μέρες, παύουν να σε ταλαιπωρούν δίνοντας τη θέση τους στην κανονικότητα. Τα απρόβλεπτα έξοδα ή ένας νέος κύκλος οικονομικής αιμορραγίας σε ανησυχεί και δημιουργεί αισθήματα ανασφάλειας. Διανύεις μία εποχή κατά την οποία έχουν αναβιώσει τα όνειρα σου και προσπαθείς να τα κάνεις πραγματικότητα. Είναι λοιπόν πιθανό ότι κάποιο όνειρο θα το πληρώσεις ακριβά με αποτέλεσμα να βρεθείς εκτός οικονομικού προγραμματισμού.

Λέων

Είσαι ο αιώνιος πρωταγωνιστής του καλοκαιριού, πόσο μάλλον αυτής της εβδομάδας με όλη την αστρολογική επικαιρότητα στο ζώδιο σου. Αν έχεις γενέθλια τις επόμενες ημέρες σε περιμένει μία ανατρεπτική εβδομάδα αλλά και μία εξίσου ανατρεπτική γενέθλια χρονιά. Διαπροσωπικές σχέσεις και επαγγελματικά είναι οι δύο πιο ευάλωτοι τομείς αυτό το διάστημα. Η έλλειψη ικανοποίησης σε οδηγεί σε παρορμητικές αποφάσεις προκείμενου ν’ αλλάξεις εξ’ ολοκλήρου τους παραπάνω τομείς. Ρήξεις και ξαφνικές σχέσεις με εντελώς διαφορετικά άτομα από τα οποία συναναστρέφεσαι συνήθως, είναι μέσα στο πρόγραμμα. Επίσης εκκεντρικές αλλαγές στην εμφάνιση καθώς και μία τάση προς ατυχήματα προβλέπονται κάτω από τις παρούσες αστρολογικές επιρροές. Αν ανήκεις στο δεύτερο ή στο τρίτο δεκαήμερο διεκδικείς δυναμικά ακόμη και ότι δεν τολμούσες πιο πριν. Προσοχή στην επιθετική συμπεριφορά αλλά και σε ατυχήματα λόγω βιασύνης.

Παρθένος

Είσαι από τα ζώδια που βίωσαν έντονα τις επιστροφές προσώπων λόγω του ανάδρομου Ερμή. Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας είναι και οι τελευταίες που θα έχεις επισκέψεις από το παρελθόν. Από εδώ και στο εξής θ’ αποφασίσεις αν πρέπει να μείνουν στην ζωή σου. Επίσης τυχόν παρεξηγήσεις με φίλους ή ομάδες ανθρώπων στις οποίες ανήκεις θα μπορέσουν να λυθούν από την Παρασκευή και μετά. Παράλληλα αυτή την εποχή κυοφορείται μία κατάσταση που δεν επιθυμείς να την κοινοποιήσεις. Αυτό μπορεί ν’ αφορά σε ερωτικές, οικονομικές ή επαγγελματικές δράσεις. Τα νεύρα σου και η ψυχολογική σου κατάσταση όμως δεν σε αφήνουν να δεις καθαρά τις προοπτικές. Περίμενε πριν πάρεις τις αποφάσεις σου.

Ζυγός

Παρ’ ότι στην καρδιά του καλοκαιριού εσένα συνεχίζουν να σε απασχολούν τα επαγγελματικά σου αλλά και κάποιες σχέσεις μέσα στο χώρο που βρίσκονται σε ρήξη. Από την Παρασκευή που ο Ερμής γυρνά ορθός πιθανόν θα έχεις τη δυνατότητα ν’ αποκαταστήσεις τις σχέσεις ή τη φήμη σου. Αυτά ισχύουν περισσότερο για σένα που ανήκεις στο τρίτο και πιο ταλαιπωρημένο δεκαήμερο του ζωδίου. Αν όμως ανήκεις στο πρώτο ξαφνικά γεγονότα μεταξύ φίλων ή με ομάδες ανθρώπων θα σε αναστατώσουν. Δεν αποκλείεται ερωτικά ζητήματα να ανακατευθούν με φιλικά και να προκύψει μία πολύ παράξενη κατάσταση την οποία δύσκολα θα μπορέσεις να διαχειριστείς αυτές τις μέρες. Ωστόσο η ενέργεια σου βρίσκεται ψηλά και είσαι αρκετά δυναμικός διατηρώντας ταυτόχρονα τους κομψούς σου τρόπους.  

Σκορπιός

Αυτή είναι μία ιδιαίτερα έντονη εβδομάδα κυρίως αν ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο. Επαγγελματικά θέματα καθώς και ότι έχει να κάνει με τη φήμη σου ή την κοινωνική σου θέση, σε απασχολούν έντονα μέσα από ανατρεπτικά και ξαφνικά γεγονότα. Επίσης οι ερωτικοί σου πόθοι είναι πιθανό να σε οδηγήσουν σε εκκεντρικές κινήσεις που θα αμαυρώσουν την εικόνα σου. Για εσένα που έχεις γεννηθεί στο δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο μέχρι να καταφέρεις να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες σου και να φύγεις θα κουραστείς πολύ, αφού συνεχώς θα προκύπτουν διάφορα. Από την Παρασκευή όμως κι έπειτα φαίνεται πως τα εμπόδια παρακάμπτονται και θα μπορέσεις να ταξιδέψεις σε αγαπημένους προορισμούς. Ωστόσο να είσαι προσεκτικός γιατί ο Άρης από τον Λέοντα σε κάνει μεν ερωτικό αλλά και πολύ οξύθυμο. Προσοχή σε μικροατυχήματα.

Τοξότης

Οι μέρες των διακοπών πλησιάζουν, αν δεν είσαι ήδη στον επιλεγμένο προορισμό σου, και η διάθεση ανεβαίνει κατακόρυφα. Τα σχέδια σου για τα φετινά ταξίδια είναι μεγάλα και σίγουρα θα καταφέρεις να τα πραγματοποιήσεις. Όμως αυτή η εβδομάδα απαιτεί μεγάλη προσοχή κυρίως αν ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο. Η ένταση που προκαλούν οι δυσαρμονικές όψεις μπορεί να προκαλέσουν ταλαιπωρίες και ξαφνικές. Μηχανικές βλάβες ή αναβολές, καθυστερήσεις των ΜΜΜ σε βγάζουν εκτός προγραμματισμού. Ωστόσο δεν πρόκειται να καταστραφούν τα όνειρα σου αφού οι θέσεις των πλανητών είναι σε φιλικό για εσένα ζώδιο. Αν ανήκεις στο δεύτερο δεκαήμερο τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα για σένα, αφού η εβδομάδα που ακολουθεί σε κάνει ερωτικό και διεκδικητικό. Για εσένα του τρίτου δεκαημέρου που ταλαιπωρήθηκες από οικονομικές εκκρεμότητες, ήρθε η ώρα να τις διευθετήσεις και στην συνέχεια να εγκαταλείψεις την καθημερινότητα σε αναζήτηση όμορφων χαλαρωτικών στιγμών.

Αιγόκερως

Με την Νέα Σελήνη μέσα στον οίκο του έρωτα, των οικονομικών, του θανάτου και την αναγέννησης όλα δείχνουν ότι εσύ που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου , πρόκειται να διανύσεις μία σημαντική εβδομάδα. Έρχονται στην επιφάνεια ερωτικές επιθυμίες και ψυχολογικές ανάγκες που είχες καλά κρυμμένες. Ασχολείσαι με σημαντικά οικονομικά θέματα που αφορούν τρίτους, οφειλές, αποζημιώσεις κλπ., θέματα γονιμότητας ή εγκυμοσύνης επίσης ενδέχεται να σε απασχολήσουν. Όλα τα παραπάνω εμφανίζονται για να δώσεις τέλος σ’ ένα κύκλο ζωής και ν’ ανοίξεις τον επόμενο. Για τους υπόλοιπους η εβδομάδα έχει ενδιαφέρον στο να διορθώσεις παρεξηγήσεις και να επικοινωνήσουν καλύτερα με τους αγαπημένους ή τους συνεργάτες τους.

Υδροχόος

Μία έντονη εβδομάδα για τις σχέσεις αλλά και τις συνεργασίες σου είναι η εβδομάδα που ξεκινά. Το αγαπημένο σου πρόσωπο καθώς και οι στενοί σου συνεργάτες ή ειδικοί που μπορεί να συμβουλεύεσαι αυτό τον καιρό δείχνουν μία επιθετική στάση προς εσένα και τα συμφέροντα σου. Ακατάλληλη περίοδος για διεκδικήσεις ή να προσπαθήσεις να βρεις υποστηρικτές για τις θέσεις και τα έργα σου. Επίσης απέφυγε να βρεθείς σε διαπραγματεύσεις ή να κλείσεις συμφωνίες. Μέχρι και τις αρχές της επόμενης εβδομάδας το εκρηκτικό κλίμα θα πλαισιώνει τις σχέσεις σου και οι καβγάδες μερικές φορές θα είναι αναπόφευκτοι. Το θετικό της εβδομάδας είναι ότι ο Ερμής ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία έτσι θέματα καθημερινότητας ή καθυστερήσεις σχετικά με εργασιακά εγχειρήματα θα βρουν και πάλι το δρόμο τους. Όσοι ταλαιπωρήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες με κάποιο θέμα υγείας τώρα θα μπορέσουν να βρουν λύση.

Ιχθύες

Εσύ που ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο πρόσεχε αυτή την εβδομάδα για μικροατυχήματα στο χώρο της εργασίας σου ή για διαπληκτισμούς με υφιστάμενους σου ή βοηθητικό προσωπικό. Η έντονη δραστηριότητα στο χώρο του Λέοντα μας δείχνει ότι πάρ’ ότι ο Αύγουστος είναι πολύ κοντά δεν καταφέρνεις να χαλαρώσεις. Το καλό νέο είναι ότι η ανάδρομη κίνηση του Ερμή ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα και θα σου δώσει μία ξεκάθαρη εικόνα για τα αισθηματικά σου. Τον τελευταίο καιρό το παρελθόν φάνταζε πολύ θελκτικό και δεν ήταν λίγοι αυτοί που τόλμησαν μία επανασύνδεση. Το ποια θα είναι η πορεία της σχέσης θα φανεί από εδώ και πέρα που θ’ αναδειχθούν τα πραγματικά κίνητρα αυτών που σε προσέγγισαν.