Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 2 – 8 Σεπτεμβρίου

09/02/2019

Με πολύ ενέργεια και δράση ξεκινάει η πρώτη εβδομάδα του φθινόπωρου, που έχει σκοπό να μας βάλει σε τάξη αλλά εμπεριέχει και μεγάλες δόσεις φαντασίας και ερωτισμού. Ένας πολύ καλός συνδυασμός εφόσον βέβαια μπορούμε να διατηρήσουμε τις ισορροπίες και να εκμεταλλευτούμε αμφότερες τις ενέργειες. Το καλό σενάριο προβλέπει ότι πέρα από τις γνώσεις και την οργάνωση θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε και τη φαντασία που θα δώσει μία άλλη διάσταση στα δημιουργήματα μας. Σε συνδυασμό με το πάθος θα καταφέρουμε να  δούμε γρήγορα ικανοποιητικά αποτελέσματα που θα μας χαροποιήσουν. Από την άλλη υπάρχει η πιθανότητα να χαθούμε στο φαντασιακό και ιδεαλιστικό κομμάτι και να μην μπορέσουμε να το συνδέσουμε με την πραγματικότητα και την υλοποίηση. Σίγουρα η ζυγαριά γέρνει προς την πρακτικότητα όμως η σαγήνη του φαντασιακού μπορεί να μας κάνει να χαθούμε στις δαιδαλώδεις διαδρομές του.  Η Δευτέρα   είναι μέρα δράσης και κατάκτησης κατά τις πρωινές ώρες ενώ όσο πλησιάζει το βράδυ γινόμαστε περισσότερο ερωτικοί και αναζητούμε χαλαρούς και διασκεδαστικούς τρόπους να περάσουμε την ώρα μας. Η Τρίτη είναι ημέρα έντονης εγκεφαλικής δραστηριότητας, με πολύ επικοινωνία και μετακινήσεις. Η προσοχή μας πρέπει να στραφεί στον έλεγχο του νου αλλά και του σώματος προς αποφυγήν ατυχημάτων. Η Τετάρτη είναι άλλη μια μέρα που συνδυάζει τον πρακτικό νου και τον αθεράπευτο ρομαντισμό. Καλό θα ήταν τις αποφάσεις μας να τις πάρουμε κατά τις πρωινές ώρες γιατί από το μεσημέρι και μετά η κρίση θολώνει και μεταναστεύει στη χώρα του Ποτέ.  Η Πέμπτη και η Παρασκευή παρότι συνοδεύονται από υπερβολή στην έκφραση και επίδειξη των ικανοτήτων μας είναι ημέρες που μπορούμε να εδραιώσουμε συμφωνίες και να ολοκληρώσουμε διαπραγματεύσεις. Το Σαββατοκύριακο είναι λειτουργικό και αρκετά δημιουργικό ταυτόχρονα. Η τάση των ημερών δίνει το έναυσμα αφ’ ενός για πρακτικότητα και έλεγχο αλλά και για δημιουργία και ερωτισμό.

Κριός Οργανώνεις και υλοποιείς τα σχέδια σου, ενδέχεται όμως κάποια να είναι υπέρμετρα φιλόδοξα ή αισιόδοξα. Αν καταφέρεις να συνδυάσεις φαντασία και πρακτικό νου σε ίσες ποσότητες θα έχεις εκπληκτικά αποτελέσματα. Οι σχέσεις στο χώρο εργασίας γίνονται παθιασμένες. Αν ανήκεις στο δεύτερο δεκαήμερο βρίσκεσαι σε μία πολύ δραστήρια φάση που σε κάνει δημιουργικό και αποφασιστικό.

Ταύρος  Η δημιουργικότητα και ο ερωτισμός βρίσκονται στο αποκορύφωμα τους γι’ αυτή την εποχή τουλάχιστον για το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο. Αν ανήκεις στο πρώτο βέβαια είσαι πιο προσγειωμένος, διατηρείς τις ισορροπίες και καταφέρνεις να ολοκληρώσεις κάθε δημιουργικό σου σχέδιο. Αν ανήκεις στο δεύτερο δεκαήμερο είσαι από εκείνους που ο έρωτας μπορεί να τους πάρει το μυαλό. Εξαιρετική εβδομάδα με όμορφα συναισθήματα, έμπνευση και αγάπη.

Δίδυμοι Πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο βιώνουν πιο έντονα αυτή την εβδομάδα. Αν ανήκεις στο πρώτο βρίσκεσαι σε οργασμό υλοποίηση και δρομολόγησης πρακτικών θεμάτων, ενώ δεν λείπουν οι ενδοοικογενειακές συγκρούσεις. Για εσένα που ανήκεις στο δεύτερο δεκαήμερο τα πράγματα είναι πιο ουτοπικά αλλά και πιο ευχάριστα. Η όρεξη για δουλειά σ’ έχει εγκαταλείψει και τη θέση της παίρνει η ανάγκη για ψυχαγωγία και έρωτα. Ασχολείσαι με το σπίτι και τα οικεία πρόσωπα σου. Από τα μέσα όμως της εβδομάδας οι περιστάσεις θα είναι τέτοιες που θέλοντας και μη θ’ αναλάβεις δράση.

Καρκίνος Για εσένα του πρώτου δεκαημέρου αυτή η εβδομάδα ολοκληρώνει την έναρξη των σχεδίων σου για το φθινόπωρο. Νέοι κύκλοι σπουδών, νέες συνήθειες, διευθέτηση καθημερινών θεμάτων με επιτυχία. Αν όμως ανήκεις στο δεύτερο δεκαήμερο αντιμετωπίζεις την ζωή πιο χαλαρά, επιδιώκεις τον έρωτα και τη διασκέδαση και δυσκολεύεσαι να προσαρμοστείς στην κενή καθημερινότητα. Από τα μέσα της εβδομάδας όμως βρίσκεις τη δύναμη ν’ ανταπεξέλθεις στις προκλήσεις των ημερών.

Λέων Οικονομικοί προγραμματισμοί και κινήσεις χωρίς τέλος αυτό το μήνα για το ζώδιο σου. Ωστόσο αν ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο είσαι πιο αποτελεσματικός παρότι τα έξοδα βρίσκονται στο ζενίθ. Για σένα του δευτέρου δεκαημέρου τα πράγματα απαιτούν μεγάλη προσοχή και δεξιότητα γιατί είναι πολύ εύκολο να ξεφύγεις. Η υπέρμετρη αισιοδοξία αλλά και η τάση σου για δαπανηρές αγορές δεν είναι καλοί σύμβουλοι για τον οικονομικό σου προγραμματισμό.

Παρθένος Για εσένα που ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο η νέα εβδομάδα φέρνει κάποιες συναντήσεις και συζητήσεις που έχουν προοπτικές, ωστόσο η ένταση και οι ρυθμοί πέφτουν δίνοντας σου χρόνο για ξεκούραση. Αντίθετα για εσένα του δευτέρου δεκαημέρου τώρα αρχίζεις και ανεβάζεις στροφές λόγω υποχρεώσεων. Σε διακατέχει μία δυσφορία γιατί η ψυχή σου θέλει να ξεφύγει σε μέρη χωρίς ευθύνες. Η φαντασία και ο έρωτας έχουν τον πρώτο ρόλο. Η κρίση σου είναι αρκετά θολή γι’ αυτό απέφυγε τις σημαντικές αποφάσεις.

Ζυγός Και αυτή η εβδομάδα συνεχίζει να σε βασανίζει με  υποσυνείδητους φόβους ή θέματα υγείας που θέλεις να λύσεις. Νιώθεις κάπως περίεργα γιατί βρίσκεσαι σε μία αναζήτηση για το τι είναι αυτό ακριβώς που θέλεις. Ο Άρης στη δύσκολη για σένα θέση που κατέχει αυτή την εποχή δημιουργεί κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις από ανθρώπους που μπορεί να θέλουν να σε βλάψουν. Μη δώσεις τροφή για κουτσομπολιά αλλά μην συμμετέχεις κι εσύ σε αυτά.

Σκορπιός Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ κοινωνική ειδικά αν ανήκεις στο δεύτερο δεκαήμερο. Οι φιλικοί και συλλογικοί κύκλοι σε δέχονται με τις πόρτες διάπλατα ανοιχτές. Ο έρωτας μέσα από ένα τέτοιο περιβάλλον είναι πολύ πιθανός καθώς επίσης και το να δεχτείς βοήθεια . Αν ανήκεις στους ελεύθερους επαγγελματίες θα έχεις αύξηση των εσόδων σου αλλά δεν πρέπει να βιαστείς να τα τοποθετήσεις κάπου. Μην πάρεις οικονομικές αποφάσεις αυτή την εβδομάδα αφού η υπεραισιοδοξία θα είναι κακός σύμβουλος.

Τοξότης  Η ένταση και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αφήνουν εσένα του πρώτου δεκαημέρου και από την Τρίτη ξεκινούν την επιρροή τους στο δεύτερο δεκαήμερο.  Τα επαγγελματικά σου σχέδια είναι η εποχική εμμονή σου και είσαι διατεθειμένος να κάνεις τα πάντα για να επιτυχείς. Όμως υπάρχουν δύο δύσκολα σημεία. Από τη μία η θολή κριτική σου σκέψη που είναι πιθανόν να σε οδηγήσεις σε λαθεμένες επιλογές και από την άλλη ο υπέρμετρος ζήλος σου που γίνεται κόκκινο πανί για τους ανταγωνιστές. Προσπάθησε να βρεις μία ισορροπία που θα φέρει τα θεμιτά αποτελέσματα.

Αιγόκερως Η νέα εβδομάδα είναι αρκετά δραστήρια, δημιουργική αλλά και ευχάριστη κυρίως για εσένα που ανήκεις στο δεύτερο δεκαήμερο. Μετά από πολλές ταλαιπωρίες νιώθεις ότι η ατμόσφαιρα γλυκαίνει και σου δίνεται ευκαιρία για πιο όμορφες εμπειρίες. Ταξίδια, ανώτατες σπουδές, σχέσεις με εξωτερικό καθώς και δημιουργία νέων συναισθηματικών σχέσεων είναι μερικές από τις προοπτικές αυτής της εβδομάδας. Ονειρέψου και κάνε τα όνειρα σου πραγματικότητα.

Υδροχόος Περίεργη και αυτή η εβδομάδα για το ζώδιο σου ειδικά για εσένα που ανήκεις στο δεύτερο δεκαήμερο. Όλη αυτή η συσσώρευση πλανητών στην Παρθένο για σένα λειτουργεί ως πυροκροτητής ψυχολογικών και απωθημένων. Πιθανόν να νιώθεις το διάστημα βαρύ χωρίς να μπορείς να προσδιορίσεις από πού προέρχονται αυτά τα συναισθήματα. Σε πιο πρακτικό επίπεδο ασχολείσαι με οικονομικά που αφορούν άλλους όπως οφειλές ή έσοδα συντρόφου. Το θετικό της εβδομάδας είναι η αναθέρμανση των ερωτικών σου σχέσεων.

Ιχθύες Η νέα εβδομάδα είναι πιο σημαντική για εσένα που ανήκεις στο δεύτερο δεκαήμερο. Οι σχέσεις σου και οι συνεργασίες παίρνουν τον πρώτο ρόλο στην ζωή σου και ασχολείσαι αποκλειστικά με αυτές. Νέοι ρομαντικοί έρωτες αλλά και κάποιες εντάσεις με κοντινούς συνεργάτες ίσως σε κάνουν ν’ αμφιβάλεις για την ποιότητα της συνεργασίας σου. Μην πάρεις αποφάσεις αυτή την εβδομάδα ούτε να κάνεις επιλογή ειδικών για τα προσωπικά σου θέματα. Η ασθενής κρίση σου μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα που θα σε ταλαιπωρήσουν αργότερα.