Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 14 – 20 Οκτωβρίου

10/13/2019

Η εβδομάδα ξεκινάει αρκετά δύσκολα με την Πανσέληνο του μήνα να πραγματοποιείται επτά λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στην 20η μοίρα του άξονα Κριού-Ζυγού. Ένα μεταμορφωτικό φεγγάρι που υπακούει ολοκληρωτικά στην υπόγεια και φανατική επιταγή του Πλούτωνα για επιβολή. Τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) του τρίτου δεκαημέρου βρίσκουν δυσκολίες στην εξισορρόπηση των προσωπικών προσδοκιών, φιλοδοξιών και απαιτήσεων έναντι των άλλων. Η ένταση με την οποία εκδηλώνονται τα παραπάνω φέρνει δυσκολίες στις διαπροσωπικές σχέσεις και ολοκληρωτική ρήξη σε κάποιες περιπτώσεις. Η ένταση θα διατηρηθεί έως και το μεσημέρι της Τρίτης απ’ όπου ξεκινάει μία εντελώς διαφορετική τάση. Η ικανότητα της ενσυναίσθησης καθώς και της κατανόησης οξύνονται σημαντικά, με αποτέλεσμα ν’ αφήσουμε στην άκρη τις εγωιστικές συμπεριφορές. Η φαντασία ενεργοποιείται και δίνει λύσεις για εξομάλυνση και εκτόνωση της έντασης που επικράτησε τις προηγούμενες ημέρες. Η ανάγκη για ξεκούραση οδηγεί το νου σε πιο “πράσινα μονοπάτια” μακριά από την τρέλα της πραγματικότητας. Η Τετάρτη και η Πέμπτη μάλιστα είναι αρκετά ανάλαφρες ημέρες οι οποίες συμβάλλουν ουσιαστικά στην ολοκληρωτική αλλαγή του κλίματος, τουλάχιστον μέχρι νεοτέρας. Οι κοινωνικές επαφές και γενικότερα η επικοινωνία είναι ο τρόπος που θα αποφορτιστούμε, αφού καταφέρνουμε να μοιραστούμε το φορτίο μας με πιο ανώδυνο τρόπο. Σαββάτο και Κυριακή είναι οι πιο ενδιαφέρουσες ημέρες της εβδομάδας καταφέρνοντας να επιφέρουμε ηρεμία και ισορροπία στην καθημερινότητα μας. Το αποτέλεσμα θα είναι οι θετική εξέλιξη στις σχέσεις, η αρμονία με το περιβάλλον και τέλος η καλή διάθεση. Λίγο προσοχή απαιτείται το Σάββατο το βράδυ όπου γινόμαστε εμμονικοί σε σχέση με τις θέσεις μας και φέρνουμε ένταση στις σχέσεις με τους οικείους μας. Όμως η Κυριακή υπόσχεται καλή διάθεση, συνέπεια και διόρθωση των λαθών που πιθανόν έχουμε κάνει, σε σχέση με αγαπημένα πρόσωπα. Η διάθεση για συνεργασία και συμβιβασμό φέρνει τη λύση σε όλα τα προβλήματα.

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινάει με αρκετά ζόρια ειδικά αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 9 Απριλίου οπότε και επηρεάζεσαι σημαντικά από τη δύσκολη Πανσέληνο. Το κομμάτι το σχέσεων και των συνεργασιών δεν είναι σε καλή φάση λόγω των σημαντικών διαφορών που παρουσιάζονται. Αιτία των παραπάνω είναι η διάθεση των άλλων να σου επιβληθούν κάτι που προκαλεί την έντονη αντίδραση σου. Οι γεννημένοι το Μάρτιο επίσης μπλέκουν σε καβγάδες. Στη συνέχεια ασχολείσαι με οικονομικά ή περιουσιακά θέματα.

Ταύρος

Η Δευτέρα και κυρίως η Τρίτη φέρνουν μία σημαντική νευρικότητα κυρίως σε σένα που έχεις γεννηθεί τον Απρίλιο όμως γρήγορα το κλίμα αλλάζει. Οι ευκαιρίες για νέες σχέσεις, συνεργασίες αλλά και αποκατάσταση όσων έχουν πληγωθεί τον τελευταίο καιρό, θα είναι πολλές. Η Τετάρτη αλλά και το Σαββατοκύριακο χαρίζει όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους. Ταυτόχρονα το έδαφος για εποικοδομητικές συναντήσεις είναι πολύ εύφορο και ευνοούνται συμβόλαια/συμφωνίες.

Δίδυμοι

Οι δημιουργικές σου ικανότητες καθώς και οι σχέσεις με αγαπημένους, παιδιά και φίλους είναι τομείς που θα διαταραχθούν ελαφρώς από την Πανσέληνο της Δευτέρας. Ωστόσο η ατμόσφαιρα θ’ αλλάξει γρήγορα και θ’ αποκατασταθούν τα όποια προβλήματα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις εργασιακές σχέσεις και συνθήκες καθώς και μικρά προβλήματα υγείας που σε έχουν ταλαιπωρήσει τελευταία.

Καρκίνος

Η Δευτέρα είναι μία δύσκολη μέρα για την επαγγελματική σου προοπτική και γενικότερα για την εικόνα που προβάλεις στην κοινωνία. Ταυτόχρονα η οικογενειακή ατμόσφαιρα δεν είναι ζεστή λόγω προβλημάτων μεταξύ των ατόμων ή κάποιου κοινού προβλήματος που επιδεινώθηκε τελευταία. Όμως μέσα στις επόμενες ημέρες υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες στο ερωτικό και δημιουργικό κομμάτι. Παρ’ όλα τα προβλήματα βρίσκεις τρόπο να βελτιώσεις τη διάθεση σου, ν’ ανανεωθείς ερωτικά καθώς και να έρθεις πιο κοντά με τα παιδιά σου.

Λέων

Στην αρχή της εβδομάδας χρειάζεται να επιδείξεις προσοχή στις μετακινήσεις, στο μεταφορικό σου μέσο καθώς και στις επικοινωνίες σου. Κάθε βεβιασμένη κίνηση σου ενδέχεται να επιφέρει προβλήματα στην καθημερινότητα ή στις σχέσεις με τους ανώτερους. Σε πολλές περιπτώσεις δέχεσαι σκληρή κριτική κάτι που σε εκνευρίζει και σε αγχώνει αρκετά. Ωστόσο η θετική εξέλιξη κάποιων εργασιών σου και η στήριξη από τους οικείους σου σε γεμίζουν αισιοδοξία για το μέλλον.

Παρθένος

Κάποια έκτακτα έξοδα σε αγχώνουν σχετικά με τον προϋπολογισμό σου και αυτό σε κάνει να γίνεις αρκετά ανταγωνιστικός στην εργασία σου. Όμως η εβδομάδα κάθε άλλο παρά δύσκολη είναι για σένα. Κάνεις πολύ καλές επαφές και  συζητήσεις που βοηθούν από τα σχέδια σου, ενώ ταυτόχρονα δέχεσαι τη βοήθεια από ανθρώπους της καθημερινότητας ή κάποιους συγγενείς. Οι αλλαγές στις μετακινήσεις σου διευκολύνουν το ημερήσιο πρόγραμμα. Θετικά νέα από αδέρφια, εύνοια σε έναρξη κύκλου σπουδών.

Ζυγός

Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας θα βάλουν και πάλι σε δοκιμασία σχέσεις και συνεργασίες κυρίως του πρώτου και του τρίτου δεκαημέρου. Η ένταση είναι αρκετή και εσύ αδυνατείς να ελέγξεις την έκφραση σου. Σε αρκετές περιπτώσεις θα υπάρξει οριστική ρήξη, η οποία όμως όσο επώδυνη και αν είναι, είναι ταυτόχρονα και απαραίτητη γιατί κάποια πράγματα έχουν ήδη πεθάνει. Η εβδομάδα όμως είναι θετική για τα οικονομικά όπου προβλέπονται κινήσεις και επαφές που θ’ αποδώσουν στο μέλλον.

Σκορπιός

Στις αρχές της εβδομάδας φαίνεται να σε απασχολούν θέματα που σχετίζονται με τις εργασιακές σου συνθήκες ή με την υγεία σου. Οι αστρολογικές τάσεις μιλούν ξεκάθαρα για αλλαγές που πρέπει να κάνεις στις συνήθειες και στις μεθόδους σου. Κάποια πράγματα έχουν κλείσει τον κύκλο τους και όσο και αν σε πονάει, πρέπει να τ’ αφήσεις πίσω σου για να προχωρήσεις με επιτυχία. Οι πλανήτες είναι μαζί σου και σε βοηθούν να κάνεις το επόμενο βήμα, φτάνει να το πάρεις απόφαση. Σχέσεις και συνεργασίες εξελίσσονται πολύ καλά.

Τοξότης

 Φουλ τα γκάζια και αυτή την εβδομάδα αφού τίποτα δεν σε σταματάει αυτόν τον καιρό. Είναι σα να τα δίνεις όλα πριν τη γραμμή του τερματισμού αποφασισμένος να νικήσεις. Οι προβλέψεις είναι θετικές παρότι τη Δευτέρα ενδέχεται να υπάρξει ένας μικρός εκνευρισμός με αγαπημένα πρόσωπα ή τα παιδιά σου και την Τρίτη η ίδια ατμόσφαιρα θα επικρατήσει στη δουλειά. Ωστόσο παραμένεις ερωτικός και πολύ δραστήριος ακόμη και αν κινήσεις με μυστικότητα για τους δικούς σου λόγους.  Οι επόμενες ημέρες βοηθούν να κυνηγήσεις τα όνειρα σου αλλά και να έχεις επιτυχία μέσα από ομαδικές δράσεις.

Αιγόκερως

Προκλητική εβδομάδα και αυτή κυρίως για το πρώτο και το τρίτο δεκαήμερο. Από τη μία η Πανσέληνος στον Κριό δημιουργεί κλίμα έντασης και ρήξεις σε οικογενειακές και επαγγελματικές υποθέσεις για εσένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 11 Ιανουαρίου. Ενώ  ο Άρης δημιουργεί οικογενειακά προβλήματα σε εσένα που έχεις γεννηθεί Δεκέμβριο. Μεγαλύτερη ένταση έχουν οι πρώτες ημέρες της εβδομάδα ενώ μετά τα πράγματα γίνονται πολύ καλύτερα με θετικά νέα και ευχάριστες συναντήσεις που σε αποφορτίζουν. Κοντινές αποδράσεις.

Υδροχόος

Οι δύο πρώτες ημέρες της εβδομάδας χρειάζονται προσοχή στον τρόπο που χειρίζεσαι το λόγω αλλά και στο πως μετακινείσαι. Στην συνέχεια όμως τα πράγματα είναι αρκετά όμορφα και ήρεμα. Οι σχέσεις στον κοινωνικό σου περίγυρο αλλά και μέσα στο σπίτι είναι αρκετά ζεστές. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας έχεις τη δυνατότητα να κάνεις σημαντικές συζητήσεις σχετικά με την επαγγελματική σου πορεία, που θα σου αφήσουν ένα αισιόδοξο συναίσθημα για το μέλλον.  Οι επαφές με τις αρχές ή μεγάλους οργανισμούς ευνοούνται και τα νέα που θα πάρεις θα είναι θετικά και ενθαρρυντικά.

Ιχθύες

Εκτός από κάποιες οικονομικές αναταράξεις που βιώνεις αυτή την περίοδο και πιθανόν να ενταθούν στις αρχές της εβδομάδας, οι υπόλοιπες ημέρες είναι αρκετά όμορφες και ήρεμες. Η καλή σου διάθεση φέρνει δίπλα σου ανθρώπους αισιόδοξους, με ανοιχτούς ορίζοντες που είναι έτοιμοι να μοιραστούν μαζί σου τις θέσεις και τις ιδέες τους. Γενικά είσαι σε μία περίοδο που σου αρέσει να φιλοσοφείς λίγο παραπάνω και γενικά να προσαρμόζεις τις απόψεις σου στις ανάγκες της εποχής. Ευνοούνται ταξίδια, ανώτατες σπουδές και νομικές υποθέσεις.