Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 1 – 7 Ιουλίου!

06/30/2019

Το σημαντικότερο γεγονός της νέας εβδομάδας είναι αναμφισβήτητα η Ολική Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται την Τρίτη 2 Ιουλίου στην 10η μοίρα του Καρκίνου. Για να δεις πως σε επηρεάζει διάβασε το άρθρο  http://www.syllastria.gr/node/522  Όμως μέσα στις επόμενες επτά ημέρες έχουμε και δύο σημαντικές μετακινήσεις, αυτή του Άρη στον Λέοντα στις 2 Ιουλίου και της Αφροδίτης στον Καρκίνο στις 3 Ιουλίου.

Ο Άρης από τον άβολο Καρκίνο περνάει στον πολύ περήφανο Λέοντα την Τρίτη και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 18 Αυγούστου. Η θέση αυτή μας προτρέπει να δώσουμε τις μάχες μας για θέματα τιμής και περηφάνιας. Η ευθιξία είναι κάτι που χαρακτηρίζει τον τολμηρό Άρη στο Λέοντα ο οποίος ταυτόχρονα είναι και αρκετά γαλαντόμος. Βέβαια ως ένα από τα σταθερά ζώδια ο Λέοντας προικίζει τον Άρη με αρκετή ξεροκεφαλιά, επιμονή και υπομονή. Του αρέσουν τα μεγάλα λόγια και η επίδειξη του θαυμασμού. Ερωτικά θα επιδοθούμε σε πράξεις εντυπωσιασμού προκειμένου να κερδίσουμε στον ερωτικό στίβο και επαγγελματικά θα ευνοηθούν τα επαγγέλματα που συνδέονται με την ψυχαγωγία, τη δραματική τέχνη και τα παιδιά. Τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός & Υδροχόος) των πρώτων ημερών θα βρίσκονται σε μία μόνιμη ένταση αλλά και αντιπαράθεση για τις επόμενες επτά ημέρες. Τα πράγματα όμως θα είναι πολύ πιο καλά για Κριούς, Τοξότες και Δίδυμους, Ζυγούς των πρώτων ημερών που με την ενέργεια και το σεξαπίλ  που θα τους χαρίσει ο Άρης από το Λέοντα θα μπορέσουν να επιτύχουν σε πολλούς τομείς.

Η Αφροδίτη από τις 3 Ιουλίου εισέρχεται στον ανασφαλή Καρκίνο και θα παραμείνει εκεί ως τις 28 Ιουλίου. Μέσα από το ζώδιο της Σελήνης θα κάνει τα πάντα για να νιώσει ότι ανήκει κάπου και την αγαπούν. Ο τρόπος που θα προσεγγίζουμε την αγάπη θα είναι πιο μητρικός φροντίζοντας να παρέχουμε το καλύτερο στους αγαπημένους μας. Επιπλέον θέλοντας να νιώσουμε ότι οι ρίζες μας είναι βαθιές προτιμάμε σχέσεις με άτομα που γνωρίζουμε από τα νεανικά μας χρόνια ή επανασύνδεση με αγαπημένους του παρελθόντος. Η αγάπη μας για το σπίτι και την οικογένεια θα είναι έκδηλη και αναμένεται να ξοδέψουμε για να ομορφύνουμε το χώρο που κατοικούμε ή για να ταξιδέψουμε στον τόπο καταγωγής μας. Η παραπάνω θέση θα ευνοήσει περισσότερο Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους των πρώτων ημερών φέρνοντας έρωτα και χρήμα στην ζωή τους. Αρκετά επίσης θα ευνοηθούν Σκορπιοί, Ιχθύες των πρώτων ημερών καθώς και Ταύροι, Παρθένοι.

Κριός Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου η επόμενη εβδομάδα φέρνει πραγματικά όμορφες ευκαιρίες για τα αισθηματικά αλλά και τα επιχειρηματικά ή καλλιτεχνικά σου σχέδια. Θέματα οικογένειας και παιδιών θα είναι σε προτεραιότητα. Αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο η προσεχής έκλειψη θα φέρει σημαντικές αλλαγές στο χώρο της οικογένειας, του σπιτιού καθώς και της καριέρας. Μία νέα έναρξη καραδοκεί η οποία στην αρχή θα σου προκαλέσει έντονο πονοκέφαλο. Για σένα του τρίτου δεκαημέρου η πίεση συνεχίζει αμείωτη.

Ταύρος Για σένα που έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου η νέα εβδομάδα είναι πολύ έντονη. Οικογενειακές υποθέσεις καθώς και εντάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις. Όμως η Αφροδίτη από την Τετάρτη θα σου φέρει ευκαιρίες για μικρές αποδράσεις που θα σε αναζωογονήσουν καθώς και την συμπαράσταση από αδέρφια και άλλους συγγενείς. Αν ανήκεις στο δεύτερο δεκαήμερο πρόσεχε τις μετακινήσεις σου και καθώς και τις σχέσεις με τα’ αδέρφια σου. Εσύ του τρίτου δεκαημέρου δεν έχεις κάτι καινούργιο αυτή την εβδομάδα, η οποία περνάει σε ήσυχους τόνους.

Δίδυμοι  Η νέα εβδομάδα είναι εξαιρετική για σένα του πρώτου δεκαημέρου. Το διάστημα είναι καλό για να κάνεις ολιγοήμερες διακοπές σε κοντινά μέρη. Από την Τετάρτη με την Αφροδίτη στον Καρκίνο υπάρχει μεγαλύτερη εισροή χρήματος αλλά και αρκετή σπατάλη για καλοπέραση. Αν όμως ανήκεις στο δεύτερο ή στο τρίτο δεκαήμερο όμως υποχρεούσαι να είσαι πολύ σφιχτός με τον οικονομικό σου προϋπολογισμό προκειμένου ν’ ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Σχέσεις και συνεργασίες τείνουν προς το καλύτερο ακόμη και αν κρύβουν μέσα τους την υπερβολή.

Καρκίνος Η έκλειψη έρχεται να ταρακουνήσει γερά τα θεμέλια της ζωής σου αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 2/7. Διαπροσωπικές σχέσεις, επαγγελματικά και υγεία είναι θέματα που σε γεμίζουν άγχος και χρήζουν επανεκκίνησης. Το αποτέλεσμα όμως θα είναι άκρως ικανοποιητικό όσες δυσκολίες και αν αντιμετωπίσεις στην αρχή. Αν όμως έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου η νέα εβδομάδα είναι ένα καταπληκτικό διάστημα για να διεκδικήσεις ότι αξίζεις και όποιον επιθυμείς. Ανανέωσε την εμφάνιση σου και βγες να κατακτήσεις τον κόσμο. Για σένα του τρίτου δεκαημέρου οι δυσκολίες συνεχίζονται προκειμένου να μεταμορφωθείς.

Λέων Ο Άρης στο δικό σου ζώδιο από την Τρίτη έρχεται να σε βοηθήσει να υλοποιήσεις, να κυνηγήσεις και να κατακτήσεις τους στόχους σου. Η ενέργεια σου φθάνει στο ζενίθ και προσπαθείς να είσαι συνεχώς απασχολημένος προκειμένου να τη διαχειριστείς. Όμως πολλές φορές μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνεις αρκετά επιθετικός ακόμη και όταν δεν το καταλαβαίνεις. Η ερωτική σου διάθεση είναι πολύ ανεβασμένη και τολμάς εκεί που δεν θα τόλμαγες σε άλλη περίπτωση. Για εσένα του δευτέρου και του τρίτου δεκαημέρου κάποια θέματα που αφορούν στις συνθήκες της εργασίας σου καθώς και τις ψυχολογικής σου κατάστασης θα σε απασχολήσουν τις επόμενες ημέρες.

Παρθένος Ο Άρης εισέρχεται σ’ ένα πολύ ευαίσθητο τομέα του ωροσκοπίου σου που συνδέεται με την ψυχολογική σου κατάσταση αλλά και τις συνθήκες της καθημερινότητας σου. Έτσι νέα εβδομάδα αναμένεται να φέρει αρκετή ένταση, κρυφά πάθη αλλά και παρασκήνιο που θα σ’ ενοχλήσει και θ’ αποκαλυφθεί μετά τις 18 Αυγούστου. Ωστόσο την από την Τετάρτη η Αφροδίτη αυξάνει την κοινωνικότητα σου, τη διάθεση σου για φλερτ αλλά και την ενασχόληση σου με ομαδικά ή συλλογικά ενδιαφέροντα. Τα συναισθηματικά σου καθώς και τα οικονομικά των ελευθέρων επαγγελματιών παίρνουν την ανιούσα.

Ζυγός Αυτή είναι μία εβδομάδα με σημαντικά γεγονότα στα επαγγελματικά σου  που προκαλεί η Ηλιακή Έκλειψη, κυρίως αν είσαι γεννημένος στο δεύτερο δεκαήμερο. Αν όμως ανήκεις στο πρώτο τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά με πολλές ευκαιρίες για όμορφες στιγμές. Πέρα από τη θετική υποδοχή των θέσεων σου από σημαντικούς ανθρώπους αντιλαμβάνεσαι ότι γίνεσαι και αρκετά δημοφιλής και σε ευρύτερα κοινωνικά σύνολα. Ο ερωτισμός και η ηρεμία που αποπνέεις σε καθιστούν πολύ ελκυστικό. Η δραστηριότητα σου μέσα σε ομάδες ή συλλόγους προβάλει τις ηγετικές σου ικανότητες. Αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο τα οικογενειακά αλλά και τα επαγγελματικά σου θέματα βρίσκονται ακόμη σε δύσκολη καμπή.

Σκορπιός Η είσοδος του Άρη στο Λέοντα θα δημιουργήσει μία έντονη ατμόσφαιρα στις σχέσεις με σημαντικούς ανθρώπους, διευθυντές, εργοδότες, αρχές, μεγάλους οργανισμούς κ.ο.κ. Ειδικά αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου καλό θα ήταν να μην προσπαθήσεις να προωθήσεις τη δουλειά σου ή τις θέσεις σου αυτή την εβδομάδα γιατί θα βρεις σημαντικές αντιστάσεις. Ωστόσο από την Τετάρτη η Αφροδίτη έρχεται να γλυκάνει αρκετά την ατμόσφαιρα φέρνοντας αγαπημένους από μακριά ή κάνοντας ταξίδια που περνάς πολύ όμορφα. Η τάση προς ατυχήματα θα είναι έντονη οπότε φρόντισε να είσαι προσεκτικός.

Τοξότης Μπαίνεις σε μια περίοδο που είσαι έτοιμος να δώσεις μάχες για τα πιστεύω σου. Οποιοσδήποτε και οτιδήποτε δεν συμφωνεί με τις απόψεις σου γίνεται αυτόματα κόκκινο πανί που σε ωθεί σε έκρυθμες καταστάσεις. Όμως ταυτόχρονα διακατέχεσαι από μία τεράστια δημιουργική δύναμη που σου επιτρέπει να υλοποιήσεις σχέδια σχετικά με ανώτατες σπουδές, το εξωτερικό ή απλά να πραγματοποιήσεις κάποιο μεγάλο ταξίδι. Από την Τετάρτη η Αφροδίτη σε βοηθάει στην τακτοποίηση θεμάτων που αφορούν σε οφειλές, κληρονομικά ή αυξάνουν τα εισόδημα του συντρόφου. Προσπαθείς κάθε εμπειρία που μοιράζεσαι να είναι όσο πιο όμορφη γίνεται. Η σεξουαλική σου ζωή γίνεται πλουσιότερη.

Αιγόκερως Αν ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο η νέα εβδομάδα αρχικά πρόκειται να σου φέρει οικονομικές διαφωνίες. Όμως η ερωτική σου ζωή θα αποκτήσει μεγάλο ενδιαφέρον αφού θα νιώσεις την ανάγκη να εκφράσεις τους πιο κρυφούς σου πόθους. Για σένα όμως που ανήκεις στο δεύτερο δεκαήμερο η εβδομάδα έχει σημαντικές αναταράξεις λόγω της επικείμενης έκλειψης στις 2 του μήνα. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες κλυδωνίζονται και μόνο οι πολύ γερές πρόκειται ν’ αντέξουν. Εσύ του τρίτου δεκαημέρου συνεχίζεις να πιέζεσαι και να βιώνεις την απορριπτική συμπεριφορά συντρόφων/συνεργατών σου.

Υδροχόος  Η νέα εβδομάδα είναι αρκετά νευρική για εσένα που έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου. Η νέα θέση του Άρη φέρνει αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες αλλά και με τον/την σύντροφο. Η υποστήριξη που έχεις συνηθίσει να λαμβάνεις από αυτούς τους ανθρώπους μετατρέπεται σε μία επιθετική στάση που σου γεννά ερωτηματικά. Αυτή η εβδομάδα είναι ακατάλληλη για σημαντικές συναντήσεις καθώς και υπογραφές συμβολαίων. Για εσένα που έχεις γεννηθεί το Φεβρουάριο η εβδομάδα δεν κρύβει σημαντικές εκπλήξεις χρειάζεται όμως μία επιπλέον προσοχή στην υγεία.

Ιχθύες Παρ’ ότι Ιούλιος η δουλειά σου σε κρατάει πολύ απασχολημένο και αυτό έχει επιπτώσεις στη διάθεση σου η οποία δεν είναι και πολύ καλή. Τα πιο πάνω ισχύουν περισσότερο για σένα που έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου και θα πρέπει μέχρι την Τετάρτη να εξαντλήσεις όλη σου τη διπλωματία στο χώρο της εργασίας. Από την Τετάρτη η παρουσία της Αφροδίτης στον Καρκίνο σου δίνει οξυγόνο, χώρο για διασκέδαση, ξεκούραση, χόμπι και ότι σε κάνει ευτυχισμένο. Τα παιδιά, κάθε δημιουργικό σου σχέδιο καθώς και οι ερωτικές σου υποθέσεις θα σου δώσουν χαρά και θα νιώσεις ολοκληρωμένος. Για εσένα του δευτέρου δεκαημέρου οι παραπάνω τομείς θα φέρουν σημαντικές εκπλήξεις το αμέσως επόμενο διάστημα.